Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 27. csütörtök
F1

Ronaldo és Rosberg ügynöksége menedzseli Ricciardót

Daniel Ricciardo menedzser nélkül tárgyalta ki Renault-szerződését, első versenye előtt új csapatával azonban leszerződött egy ügynökséggel, amely számos ismert sportolót képvisel.

A 29 éves pilótának korábban nem is volt szüksége menedzsmentre, hiszen ügyeit a Red Bull intézte, a múltban csak kereskedelmi tevékenységeit bízta egy ausztrál cégre. A Renault-val folytatott tárgyalásokat is maga folytatta, egyedül egy tanácsadó segítségét vette igénybe.Hazai versenye, az Ausztrál Nagydíj előtt azonban leszerződött a Creative Arts Agency alá tartozó CAA Sports céggel, hogy „professzionális karrierje minden területén képviselje őt, a pályán és pályán kívül egyaránt” – számolt be az Autosport. Az ügynökség „felhasználja kapcsolatait a sport, szórakoztatóipar és popkultúra terén, hogy új üzleti lehetőségeket biztosítson Daniel számára.”

A CAA Sports ügyfelei közé tartozik a visszavonult F1-es világbajnok Nico Rosberg, a Juventus labdarúgója, Cristiano Ronaldo, a Tottenham Hotspur játékosai, Harry Kane és Dele Alli, valamint a Miami Heat kosarasa, Dwayne Wade.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?