Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 17. szombat

Rosberg

Verstappen: Hamiltonnak sosem kell csapaton belül küzdenie

Max Verstappen úgy véli, Lewis Hamilton kivételes helyzetben van, mert az utóbbi jó pár évben nem kellett félnie attól, hogy csapaton belüli vezető szerepére bárki is veszélyes lehet. Nagy előny.

részletek

Rosberg petíciót indítana, hogy Alonsót visszahozzák a Formula-1-be

A Magyar Nagydíj utáni elemzésében a 2016-os világbajnok is kitért a Mercedes pilótakérdésére. Legszívesebben Fernando Alonsót látná Lewis Hamilton csapattársaként, ebben óriási csaták lennének.

részletek

Hamilton visszaszólt Rosbergnek: A rekordjaim magukért beszélnek

„Mindig lesznek emberek, akik nem voltak annyira sikeresek, mint én, és hallatni akarják a hangjukat” – reagált Lewis Hamilton arra, hogy egykori csapattársa szerint hockenheimi betegsége csak a műsor volt.

részletek

Rosberg: Hamiltonon látszik az öregedés

2016 világbajnoka szerint korábbi csapattársával történt valami, ami számára arra utal, hogy elkezdett látszódni rajta a kora - ettől függetlenül a versenytempója még mindig gyilkos.

részletek

Hamilton letiltotta a róla készült Netflix-felvételeket

A Mercedesnél forgatott a német hétvégén a Drive to Survive második évadát készítő stáb, de Lewis Hamilton nem fog sokat szerepelni az epizódban: nem engedi, hogy betegen betegyék a műsorba.

részletek

Rosberg: Verstappen Hamiltonnál is jobb

Nico Rosberg szuperlatívuszokban beszélt a Red Bull holland pilótájáról, akit a jelenlegi F1-es mezőny legjobbjának nevezett. Szerinte azonos autóban az évek óta domináns Hamiltont is legyőzné.

részletek

Rosberg: Vettel nyílt kritizálása brutális

A 2016-os világbajnok úgy véli, a Ferrari részéről túl sok az őszinte megnyilvánulás, köztük olyanok, amiket egymás közt kellene rendezni. Ilyen például a csapatfőnök nyílt kritikája Vettelről.

részletek

Nem követi a Rosberg-módszert, Bottas nem kér a pszichológusokból

Nico Rosberg a napokban arról beszélt, hogy neki annak idején pszichológus is segített abban, hogy le tudja győzni Lewis Hamiltont és világbajnok lehessen. Valtteri Bottas helyzete sok szempontból hasonló, a finn szerint azonban nála ez a módszer nem válna be.

részletek

Rosberg: Norris és Sainz nem maradnak sokáig barátok

Ha valaki, Nico Rosberg pontosan tudja, a Formula-1-ben milyen illékony a csapattársak közti baráti viszony. A McLaren duója is csak addig jön ki ilyen jól, amíg nem lesz nagyobb a tét.

részletek

Rosberg: Ha Bottas nyerni akar, ne legyen ilyen rendes

A 2016-os világbajnok azt tanácsolja Valtteri Bottasnak, hogy bújjon ki a saját bőréből, ha le akarja győzni Lewis Hamiltont. Rengeteg munkára és más temperamentumra van szüksége.

részletek

Rosberg: Raikkönen többre vihette volna

Vélhetően nem csak egyszeres világbajnok lenne Kimi Raikkönen, ha keményebben dolgozik Formula-1-es pályafutása során. A szintén egyszeres bajnok Nico Rosberg a szorgalmas versenyzők táborát erősítette.

részletek

F1-Archív: Rosberget csak páran fütyülik ki, Hamiltont mindenki

Legalábbis így érzékelte a Mercedes német pilótája. Július 11. hírei között 2000 óta szerepelt még Kubica Ferrari-szerződése, Webber barátságtalan győzelmi rádiózása és Montoya F1-es búcsúja is.

részletek
Olvastad már?