Steward
Vaszilykó Péter
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 23. szombat

Rosberg

Bottas nem fog rosbergi eszközökhöz nyúlni Hamilton ellen

A Mercedes finn pilótája úgy érzi, visszaütne, ha olyan mentális trükkökhöz folyamodna a hétszeres F1-es világbajnok ellen, mint tette azt a brit korábbi német csapattársa.

részletek

Rosberg: Nem hiszem, hogy volt még egy ilyen karaktere az F1-nek

A 2020-as szezont követően még inkább aktuális lehet a kérdés: ki a jobb pilóta? Lewis Hamilton vagy Michael Schumacher? Nico Rosberg szerint két különböző karakterű versenyzőről beszélünk.

részletek

F1-Archív: Villeneuve lehülyézte a két ferrarist

A kanadai szerint Rubens Barrichello és Michael Schumacher is viccet csinált a sportból 2002-ben. Lauda 52 évesen tesztelni akar, Alonso a McLarenhez igazol, Rosbergnek vécépapírra van szüksége: ezek voltak a hírek december 19-én.

részletek

Rosberg megnevezte az idei öt legjobb pilótát

Felállította saját 2020-as versenyzői rangsorát az F1 visszavonult 2016-os világbajnoka: aligha meglepő, hogy az első helyre egykori csapattársát, a hetedik vb-címét szerző Lewis Hamiltont rakta.

részletek

F1-Archív: Rosberg távozik, a VSC érkezik

Alonso a legjobb az F1-ben, Bianchi aláír a Ferrarihoz, Webbert saját csapata részesíti megrovásban – az elmúlt két évtized legérdekesebb december 2-i F1-es híreiből szemezgettünk.

részletek

F1-Archív: 15 év sikert jósolnak Vettelnek

Kubica visszatér, Webber saját bicikliversenyén törte el a lábát, Massa úgy érzi, világbajnok lehet belőle, drákói büntetés járhat a csapatutasításért: ezek voltak az F1-es hírek november 22-én.

részletek

Wolff: Max „csillagok háborúját” idézne elő

A Mercedes F1-es csapatfőnöke a Lewis Hamilton és Nico Rosberg között látott ellenséges viszonnyal magyarázta, miért nem opció számukra a Red Bull holland versenyzője.

részletek

Rosberg: Elképesztő, amit Hamilton tesz a világért

A 2016-os világbajnok szerint Lewis Hamilton minden tiszteletet megérdemel teljesítménye miatt, de az is említésre méltó, amit a világot érintő problémákért tesz.

részletek

Íme, Hamilton és Rosberg csapatainak autói

Az Extreme-E nyitóeseményén többek között a két F1-es világbajnok alakulatának dizájnját is bemutatták, valamint kiderült, pontosan milyen helyszínekre látogat el 2021-ben az új sorozat.

részletek

Rosberg miatt lett legyőzhetetlen Hamilton a volt Mercedes-főnök szerint

A Formula-1 rekordjait ostromló brit inkább a tehetségére támaszkodott egészen 2016-ig, amikor Nico Rosberg legyűrte a világbajnokságért vívott harcban. Azóta az a versenyző, akinek most ismerjük, aki mindig száz százalékot nyújt – vallja Paddy Lowe.

részletek

F1-Archív: Nem ünnepelheti meg a vb-címet Hamilton?

Nem lesz New Jersey Nagydíj, Rosberg boldog, hogy legyőzte hétszeres bajnok csapattársát, Massa nem él piszkos trükkökkel, Prost védi Schumachert és ellenzi a tankolást. Ezek voltak október 19. Formula-1-es hírei.

részletek

Rosberg elemezte Vettel szétesését

2016 világbajnoka szerint honfitársának nem fekszenek ezek az autók, mert nem stabil a hátsó tengely - ráadásul egy-két hiba után annyira elindult lefelé fejben, hogy ebből csak az Aston Martin rángathatja ki.

részletek
Olvastad már?