Steward
Balogh Boglárka
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 21. kedd

Rosberg

Rosberg: Alonso még mindig százszázalékos

A 2016-os világbajnok, Nico Rosberg úgy véli, Fernando Alonso nem veszített a formájából az évek alatt, és egy megfelelő autóban bajnokesélyes lehetne.

részletek

Button: Én 23 évesen? Hát…

Világbajnokok dicsérik Max Verstappent, aki kiválóan állta a sarat a hazai közönség előtt Zandvoortban. Bajnokként viselkedik és bajnokként vezetett – mondja Nico Rosberg.

részletek

Rosberg: A Mercedes legyen egyértelműbb

A 2016-os világbajnok szerint többek között a kommunikációs hibák is kellettek ahhoz, hogy nem sikerült Lewis Hamiltonnak a legnagyobb riválisa, Max Verstappen elé kerülnie a Holland Nagydíjon.

részletek

Bottas: Motivál, hogy Lewis a csapattársam

Valtteri Bottas elevenítette fel, milyen érzések kavarogtak benne, mikor átvette Nico Rosberg helyét a Mercedesnél, valamint arról is beszélt, mekkora kihívás Lewis Hamilton csapattársának lenni.

részletek

Bottas: Nagy űrt kellett betöltenem Rosberg után

A finn pilóta 2017-ben az előző évi világbajnok helyére került a Mercedesnél, így alapból komoly nyomás helyeződött rá. Elmondása szerint a vereségek ellenére is élvezi a Hamiltonnal való munkát.

részletek

F1-Archív: Büntetés 13 másodperc után

A Mercedes nem szól bele abba, mit csinál szabadidejében Hamilton, Rosbergnek nagy jövőt jósolnak, az újonc Raikkönen a három topcsapat egyikébe vágyik, Frentzen a Hungaroringről egyenesen a kórházba ment. Ezek voltak augusztus 16. hírei az elmúlt két évtizedben.

részletek

A pénz nem minden: 100 milliós ajánlatot kapott Rosberg a Mercedestől, de visszautasította

A Formula-1-ben az utóbbi két évtizedben csillagászati pénzeket keresnek a legjobb pilóták, de a 2016-os világbajnok, Nico Rosberg képes volt nemet mondani egy százmillió dolláros ajánlatra.

részletek

Verstappen: Rosbergnek könnyebb dolga volt

Lewis Hamilton idei kihívója úgy véli, a visszavonult németnek a brit csapattársaként egyszerűbb volt legyőznie az azóta hétszeres világbajnokká avanzsált pilótát a 2016-os F1-es szezonban.

részletek

„Minden téren a Mercedes van most előnyben”

Ez a véleménye a 2016-os F1-es világbajnok Nico Rosbergnek, aki szerint az is Lewis Hamiltonék kezére játszik, hogy Max Verstappen szemlátomást elveszítette a hidegvérét az egyik sajtótájékoztatón.

részletek

„Toto szuper okosan játszik a médiával”

Parázs csatát láthatunk idén a bajnoki címért, ami nemcsak a pályán, hanem a médiában is zajlik. A Mercedes egykori világbajnoka, Nico Rosberg szerint ebben (is) egykori csapata áll jobban.

részletek

Rosberg: A Mercedes már tudja az irányt

A 2016-os világbajnok úgy véli, nehéz helyzetben van a korábbi csapata, hiszen Bottas és Russell számára is járna egy hely a Mercedesnél. Nico Rosberg szerint a németek már valószínűleg döntöttek.

részletek

F1-Archív: Rosberget csak páran fütyülik ki, Hamiltont mindenki

Legalábbis így érzékelte a Mercedes német pilótája. Július 11. hírei között 2000 óta szerepelt még Kubica Ferrari-szerződése, Webber barátságtalan győzelmi rádiózása és Montoya F1-es búcsúja is.

részletek
Olvastad már?