Steward
Héjas Szilárd
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 7. szerda

Rosberg

F1-Archív: Rosberg távozik, a VSC érkezik

Russell ugrik be Hamilton helyére, Alonso a legjobb az F1-ben, Bianchi aláír a Ferrarihoz, Webbert saját csapata részesíti megrovásban – az elmúlt két évtized legérdekesebb december 2-i F1-es híreiből szemezgettünk.

részletek

Rosberg: Érthetetlen Ricciardo hanyatlása

Nico Rosberg értetlenül áll az ausztrál versenyző karrierjének alakulása előtt, hiszen néhány éve még a bajnoki címre is esélyesnek tartották, 2023-ban azonban csupán harmadik számú pilóta lesz.

részletek

Verstappen fenomenálisan vezet Rosberg szerint

Elképesztően magas szinten van jelenleg Max Verstappen és már most a legnagyobbak közé sorolható Nico Rosberg szerint. 2016 világbajnoka úgy véli, a holland ennél csak erősebb lesz a jövőben.

részletek

F1-Archív: 15 év sikert jósolnak Vettelnek

Kubica visszatér, Webber saját bicikliversenyén törte el a lábát, Massa úgy érzi, világbajnok lehet belőle, drákói büntetés járhat a csapatutasításért: ezek voltak az F1-es hírek november 22-én.

részletek

F1-Archív: „Feszült a hangulat, de ez normális”

Nincs több digitális fizető szolgáltatás, Michelisz Norbert először nyer, Zak Brown a McLaren élén, Alonso a távozás szélén – mutatjuk, melyek voltak a legfontosabb november 21-ei hírek 2000-től kezdve.

részletek

F1-Archív: Bajnok a Red Bull!

Newey a Red Bullhoz tart, Ecclestone-t rasszizmussal vádolják, Horner nem lesz az F1 új ura, jöhet Hanoi – ezek voltak az elmúlt két évtized Formula-1-es hírei november 7-én.

részletek

F1-Archív: Rosberget világbajnokként inti le a kockás zászló

Hamilton az új F1 logót kritizálja, Rosberg megszerzi első világbajnoki címét, Ricciardo távozik a Red Bulltól, Massa pedig a Ferraritól. Mutatjuk, melyek voltak november 27-e legfőbb hírei az elmúlt két évtizedben.

részletek

F1-Archív: Hetedszer is konstruktőri bajnok a Mercedes

Franz Tost a Toro Rosso csapatfőnöke lesz, Alonso csodás hét évet zár le a Renault-nál, a Mercedes pedig immáron hétszeres konstruktőri bajnok. Ezek voltak november 1-je hírei 2000 óta.

részletek

F1-Archív: Verstappen visszafogja magát

Hamilton Mexikóban, Vettel Indiában győzött – és lett utóbbi négyszeres világbajnok –, Rosberg el akar beszélgetni csapattársával, Alonso biztos benne, hogy ő lesz a 2012-es világbajnok, megnyerte a fellebbezést és ötödik lett a bajnokságban a Jordan. Ilyen F1-es híreket olvastunk október 27-én 2000 óta.

részletek

Rosberg: Az FIA csak veszíthet a Red Bull-ügyön

A 2016-os F1-es világbajnok szerint semmiképp sem jöhet már ki jól a költséglimitügyből a Nemzetközi Automobil Szövetség, akár enyhe, akár súlyos büntetést rónak ki az energiaitalosokra.

részletek

Rosberg: Újabb domináns Red Bull-korszak jöhet

A 2016-os világbajnoki címet megnyerő Nico Rosberg szerint az F1 hasonló dominancia elé nézhet, mint amit a Mercedes produkált az elmúlt években, csak ezúttal éppen a Red Bull részéről.

részletek

F1-Archív: Nem ünnepelheti meg a vb-címet Hamilton?

Nem lesz New Jersey Nagydíj, Rosberg boldog, hogy legyőzte hétszeres bajnok csapattársát, Massa nem él piszkos trükkökkel, Prost védi Schumachert és ellenzi a tankolást. Ezek voltak október 19. Formula-1-es hírei.

részletek