Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 20. csütörtök

Rosberg

TOP 5: Ők voltak a legjobbak Rosberg szerint

Nico Rosberg felvázolta, szerinte kik voltak a 2021-es szezon legjobb versenyzői. A német többször hangoztatta idén, mennyire szurkol Lewis Hamiltonnak, de vajon őt vagy riválisát tette az első helyre?

részletek

Rosberg fájdalmat érzett Hamilton vereségénél

Még mindig részben a családjának tekinti a Mercedest, ezért nehezen élte meg az évadzáró hajráját a 2016-os világbajnok, aki az idei F1-es szezonról viszont csak szuperlatívuszokban tudott beszélni.

részletek

„Gasly félelmetesen jó munkát végez”

Meglepte Nico Rosberget, hogy Pierre Gasly jövőre sem kapott lehetőséget a Red Bull csapatánál. A 2016-os világbajnok szerint a francia pilóta megérdemelné az esélyt.

részletek

Rosberg: Szigorúbb szabályokat az F1-be!

A 2016-os világbajnok szerint nagyobb szabályozottságra van szükség, hogy megszűnjenek a döntéshozás körüli botrányok és viták: elsősorban a kerék a kerék elleni harcokat emelte ki.

részletek

F1-Archív: Villeneuve lehülyézte a két ferrarist

A kanadai szerint Rubens Barrichello és Michael Schumacher is viccet csinált a sportból 2002-ben. Lauda 52 évesen tesztelni akar, Alonso a McLarenhez igazol, Rosbergnek vécépapírra van szüksége: ezek voltak a hírek december 19-én.

részletek

Rosberg: Lewis nem fogja befejezni

Felmerültek olyan pletykák, hogy Lewis Hamilton befejezheti a pályafutását, ám korábbi csapattársa nem lát erre esélyt. Nico Rosberg szerint a brit pilóta jövőre is küzdeni fog a világbajnoki címért.

részletek

Rosberg: Russell érkezésével felforrósodhat a levegő a Mercedesnél

Négy szezonon keresztül megszokhattuk, hogy gyakorlatilag csak Lewis Hamilton lehet világbajnok. Most azonban Max Verstappen megtörte ezt az uralkodást, ez erőt adhat George Russellnek is.

részletek

„A Red Bull nyomást gyakorolt Masira”

Damon Hill, Nico Rosberg és Jenson Button szerint sem volt helyes, ami az Abu Dhabi Nagydíj végén történt - a csapatvetőknek nem lenne szabad befolyásolniuk a versenyigazgatót.

részletek

Rosberg és Button szerint is Verstappennek kedveztek a végén

Nico Rosberg, Jenson Button és Damon Hill is feltette azt a kérdést, hogy az FIA vajon miért csak azt az öt autót engedte el a végén, amelyek a két vb-esélyes között foglaltak helyet.

részletek

F1-Archív: Massa nem fél Raikkönentől

Gyári csapatként tér vissza a Renault, megmenekült a Sauber, Pantano méltatlankodik, amiért nem kap F1-es ülést, az ügyészség kémkedéssel vádolja a Toyotát, Nico Rosberg mindössze 17 évesen Williamst tesztel. Ilyen F1-es híreket olvastunk december 3-án.

részletek

F1-Archív: Rosberg távozik, a VSC érkezik

Russell ugrik be Hamilton helyére, Alonso a legjobb az F1-ben, Bianchi aláír a Ferrarihoz, Webbert saját csapata részesíti megrovásban – az elmúlt két évtized legérdekesebb december 2-i F1-es híreiből szemezgettünk.

részletek

Grosjean: Két évig nem érheti nap a kezem

Nico Rosbergnek adott interjút a bahreini horror évfordulóján Romain Grosjean. Felidézte, hogy egy pillanatra beletörődött a halálba, de gyerekei erőt adtak, hogy bármilyen úton, de meneküljön. A megégett kéz teljes felépülése még hosszú ideig tart, a versenyző állandó fájdalommal él együtt.

részletek