Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 23. szerda

Rosberg

Rosberg: A Mercedes direkt ajándékozta Bottasnak a győzelmet

A 2016-os bajnok szerint Lewis Hamilton abroncsai kibírták volna a Japán Nagydíj leintéséig, így teljesen biztos benne, hogy a Mercedes köszönete jeléül adta oda a győzelmet Valtteri Bottasnak.

részletek

Rosberg: A Red Bull szerezze meg Hülkenberget

A 2016-os világbajnok úgy véli, a bikáknál Alexander Albon sem hoz megváltást, Nico Hülkenberg viszont állás nélkül maradhat. A Red Bullnak dobnia kéne elméletét és a németet szerződtetni.

részletek

Rosberg: Tűzijáték lesz Vettel és Leclerc között

A 2016-os világbajnok arra számít, hogy a Ferrarin belüli hierarchia miatt éles pengeváltások várhatóak Charles Leclerc és Sebastian Vettel között. Ez tovább erősödhet, ha nagyobbá válik a tét.

részletek

Rosberg: Vettel a világ legjobb kivezető körét mutatta be

A 2016-os világbajnok szerint honfitársa annak köszönheti szingapúri sikerét, hogy a valaha látott legjobb kivezető körrel jelentkezett. Nehéz dolga volt a korábbi kritikák kereszttüzében.

részletek

Rosberg: Leclerc-nek nehéz dolga lesz a versenyen

Nico Rosberg legújabb videójában elmondta, mit gondol a Ferrari és a Mercedes esélyeiről Charles Leclerc meglehetősen semmiből jött pole-pozíciója után. Szerinte Hamilton így is a favorit.

részletek

Rosberg örült, hogy Hamilton is elfékezte magát az első kanyarban

A 2016-os világbajnokot mindenki hülyének nézte, amikor úgy vesztett el öt évvel ezelőtt egy helyezést Monzában, hogy az első kanyarban elfékezte magát. Most Hamilton pont ugyanezt tette.

részletek

Rosberg visszavesz megmondóember stílusából

Az F1 új Jacques Villeneuve-ének nevezett Nico Rosberg úgy tűnik, hallgat a kritikákra, és kissé szolidabb hangvételben folytatja a videózást, miután Hamilton és Verstappen is beszólt neki.

részletek

Leclerc a szakértőket is levette a lábukról

A Ferrari vasárnapi sikerét követően nagyítóval kell keresni azokat, akiket ne nyűgözött volna le Charles Leclerc teljesítménye. A Sky Sports szakértői is oda vannak a monacói pilótáért.

részletek

Rosberg: Vettel egy megmagyarázhatatlan rejtély

Monzában is folytatta hibasorozatát Sebastian Vettel, ráadásul akár komoly balesetet is okozhatott volna hajmeresztő manőverével. Teljesen szétesett, de Rosberg szerint nem reménytelen.

részletek

Rosberg Hamilton szerint is túljátssza szerepét

Lewis Hamilton állítása szerint jót derült Max Verstappen azon megjegyzésén, amellyel Nico Rosberget az új Jacques Villeneuve-nek, az F1 kéretlen megmondóemberének titulálta.

részletek

Verstappen: Rosberg lett az új Villeneuve

A fiatal holland szerint a 2016-os világbajnok vált az F1 új megmondóemberévé, aki pénzt akar keresni YouTube-csatornájával. Versenyezhetett volna tovább, akkor most nem szorulna erre…

részletek

Rosberg: Vettel Barrichello szerepét játszotta

Az évad korábbi szakaszában Vettel volt a Ferrari csapatutasításainak kedvezményezettje, Belgiumban viszont úgy érezhette magát, mint régebben Rubens Barrichello – vízhordónak.

részletek
Olvastad már?