Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 19. csütörtök

Ronaldo

Ronaldo vette meg a világ legdrágább autóját

A genfi autószalonon kelt el 18,9 millió dollárért (5,5 milliárd forint) az a különleges Bugatti, amelynek új tulajdonosát akkor nem nevezték meg. A frissebb hírek szerint Cristiano Ronaldo a vásárló, akinek extra kérése is volt.

részletek

Ronaldo és Rosberg ügynöksége menedzseli Ricciardót

Daniel Ricciardo menedzser nélkül tárgyalta ki Renault-szerződését, első versenye előtt új csapatával azonban leszerződött egy ügynökséggel, amely számos ismert sportolót képvisel.

részletek

Sajtó: A Ferrari milliókat fizetett Ronaldóért

Egy olasz sajtóértesülés szerint a Ferrari is beszállt és húszmillió euróval segítette a Juventust, hogy megszerezze Cristiano Ronaldót a Real Madridtól. A portugál sztár a gyártót is segítené.

részletek

Mi minden történt Raikkönen utolsó győzelme óta?

A finn Ferrari-pilóta rajongói álmukból ébresztve is tudják, hogy a 2013-as szezonnyitón állt kedvencük utoljára a dobogó legtetején. Öt év hosszú idő: áttekintettük, mi történt az F1-ben és azon kívül, mióta a veterán utoljára versenyt nyert!

részletek

Alonso és Hamilton, mint Messi és Ronaldo?

Pedro de la Rosa a két futballsztárhoz hasonlította a két F1-es világbajnokot - szerinte emiatt el tudta fogadni, hogy 2007-re ezt a két versenyzőt nevezte a McLaren.

részletek

FE-szimulátorra váltottak a Real Madrid játékosai

Persze csak egy szponzori esemény keretein belül: a spanyol csapat játékosai az Audinál tettek látogatást, ahol a szimulátoros verseny után még ingyen autókat is kaptak a német gyártótól.

részletek

Újabb hiperautót gyűjtött be Cristiano Ronaldo

Méghozzá egy olyat, amivel Juan Pablo Montoya nemrég világrekordot döntött - szépen gyarapodik a futballsztár garázsának lakóközössége. És nem is akármikkel...

részletek

F1 és foci – Hamilton vagy Ronaldo a nyerő?

A négykerekű sportok és a labdarúgás két szupereredményes, ám megosztó alakját hasonlítjuk össze különböző szempontok alapján. A lényeget azonban olvasóinkra bízzuk: szavazzatok, Lewis Hamiltonnal vagy Cristiano Ronaldóval szimpatizáltok inkább!

részletek

Mit csinál Ronaldo a GTA-ban?

Na ez aztán tényleg nem éppen szimulátoros videó, de most az egyszer talán belefér ennyi kitekintés: hogy rúgja agyon a motorosokat Cristiano Ronaldo a GTA-sorozat ötödik részében.

részletek
Olvastad már?