DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 28. vasárnap
Egyéb

Cristiano Ronaldo Hamilton vendége Monacóban

Lewis Hamilton a Juventus és a portugál válogatott szupersztárját és kisfiát látta vendégül a Mercedes garázsában. Az ötszörös aranylabdás és az ötszörös világbajnok jó barátságban vannak.

Megszokhattuk már, hogy Monte-Carlóban a külsőségek és a csillogás szinte alap, az egyetlen négynapos hétvégén általában mindenhol sztárokat, hírességeket láthatunk, amerre csak nézünk. Az utóbbi éveket domináló Mercedes garázsában nem akárkit pillanthattunk meg a csütörtöki edzésnapon, az elmúlt évtized egyik legmeghatározóbb futballistáját, Cristiano Ronaldót.

Vidáman pózoltak a fotósok kedvéért


„CR7” közel egy évtizednyi madridi szolgálat után szerződött át tavaly nyáron Torinóba a Juventushoz, a zebrákat pedig zsinórban nyolcadik bajnoki címéhez segítette a portugál zseni. A Bajnokok Ligája győzelem ugyan idén biztosan elmarad, mivel a Juve az Ajax ellen már jó másfél hónappal ezelőtt (némileg váratlanul) kiesett a negyeddöntőben.

Ronaldo nem egyedül látogatott ki a Formula-1-es eseményre, vele volt kisfia, Cristiano Jr., valamint közeli barátja, Jose Semedo is. Lewis Hamilton még saját versenyautójába is beültette Ronaldo fiát és röviden elmagyarázta a W10 bonyolult kormányának működését.

Az ifjabb CR Hamilton útmutatásait hallgatja

Egyelőre Hamilton továbbra is lendületben van, barcelonai győzelmét követően Monacóban is az egyik fő esélyes, köszönhetően annak, hogy a Mercedes idén annyira kiváló konstrukció, hogy ezen az eddig gyengébbnek számító pályán is a leggyorsabbnak tűnik az első edzésnap eredményei alapján.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: