Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 3. szombat

MonacóiNagydíj

Több évre biztosította helyét Monaco

Az idei versennyel lejárt Monte-Carlo Formula-1-es szerződése. A nagydíj azonban szerepel a kedden kiadott 2023-as naptárban, és a rákövetkező két évben is megtartják.

részletek

Brundle: Nyomás alatt a Leclerc–Ferrari kapcsolat

A Sky Sports kommentátora szerint a Ferrari elmúlt két versenyen elkövetett hibái komoly nyomás alá helyezhetik az eddig harmonikusnak tűnő kapcsolatot Leclerc és a csapat között.

részletek

Kivizsgálta a Ferrari, mit szúrtak el Monacóban

A Ferrari többször is csúnyán lábon lőtte magát Monte-Carlóban, ugyanis a szombati 1-2-t követően vasárnap csak egy második és egy negyedik helyet tudtak elérni. Kivizsgálták az esetet.

részletek

Palmer: A Ferrari teljesen elszúrta volna Sainz futamát is

Az utóbbi bő egy évtizedben a Ferrari számos stratégiai hibát vétett és így dobott el magától futamgyőzelmeket. Most Leclerc is ezért veszített, ám Sainz futama is mehetett volna a levesbe, ha hallgat a csapatára.

részletek

Sainz következetességet vár a felügyelőktől

A spanyolt a kiállását követően tartotta fel Nicholas Latifi a Monacói GP-n, az esetnek azonban nem lett következménye, annak ellenére, hogy Sainz szerint a győzelme múlott rajta.

részletek

Wolff szerint is meg kell újulnia Monacónak

A Mercedes csapatfőnöke egyetért abban, hogy változtatásokra van szükség Monacóban, amit szerinte Lewis Hamilton és Fernando Alonso hétvégi példája is alátámaszt.

részletek

Hamilton: Az eső nem elég indok, hogy ne versenyezzünk

Lewis Hamilton erős kritikát fogalmazott meg a versenyirányítás felé, amiért nem indították útjára a versenyt a normális menetrend szerint csak amiatt, mert esni kezdett az eső.

részletek

Áramszünet miatt nem láthattunk állórajtot Monacóban

Mindössze néhány perccel a felvezető kör előtt érkezett az üzenet a versenyirányítástól, hogy felfüggesztették a rajtprocedúrát. Végül negyedórás csúszással indult el a mezőny.

részletek

Ocon: Indokolatlanul büntettek meg Hamilton manővere után

Az Alpine francia pilótája úgy véli, egyáltalán nem érdemelte meg az ötmásodperces büntetést Hamilton előzési kísérletét követően. Ha tavaly történt volna, nem is kapott volna?

részletek

Horner: Nem a miénk volt a legjobb autó

A Red Bull csapatfőnöke fenomenális eredménynek nevezte a Monacói Nagydíjon megszerzett pontokat, mert most gyorsabb volt náluk a Ferrari, mégis ők tudtak nyerni.

részletek

Verstappen: Csapatként kiváló döntéseket hoztunk

Nem Max Verstappen hétvégéje volt a monacói, de a pódium harmadik fokára azért felállhatott a holland a vasárnapi futamon, ezzel tovább növelve előnyét az egyéni bajnokságban.

részletek

Perez: Valóra vált az álmom

Karrierje harmadik futamgyőzelmét aratta Sergio Perez, Monacóban pedig először győzött. Ezzel abszolút beszállt a világbajnoki címért folytatott harcba a mexikói versenyző.

részletek