DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 28. szerda

MonacóiNagydíj

Podcast: Verstappen nyert, Alonso a remény

Max Verstappen utolérhetetlen volt, Fernando Alonso pedig megmutatta, hogy miért ő a remény 2023-ban. A Formula Podcast kitárgyalta a Monacói Nagydíjat.

részletek

F1Stat: Alonso beérte Raikkönent

Verstappené a legtöbb Red Bull-győzelem, Alonso–Raikkönen 106:106, Ocon minden fokon állt már, jubilált a Haas – monacói F1-es statisztikák.

részletek

Verstappené a Monacói Nagydíj, Newgardené az Indy500: a vasárnapi hírek

Összegyűjtöttünk minden fontos hírt és információt a mai napról: ez történt vasárnap az F1-ben, és a nemzetközi autósportban.

részletek

Nem mutatott hiba miatt bukta a dobogót Russell

Ő lett volna Ocon helyett a harmadik, ha nem ront egy kanyarban kerékcseréje után – beismeri, a figyelme lankadt. Hamilton eközben a Mercedes előrelépéséről beszél.

részletek

„Kék zászlót akartam Maxnak!” – Norris

Lando Norris szerint a futam végén ők voltak a leggyorsabbak, mert sokat kockáztattak, de a szárazgumis tempójuk sokkolóan lassúra sikerült.

részletek

Verstappen: Rettentő nehéz volt így győzni

Alonso stratégiája, szemcsésedés, vizes és csúszós pálya, falérintések: számos akadályon elmehetett volna Max Verstappen monacói elsősége. A holland büszke rá, hogy végig nyugodt tudott maradni.

részletek

Ocon ismét megvillant: dobogó Monacóban!

A francia már szombaton is felhívta magára a figyelmet, azonban vasárnapra is maradt még meglepetés, hiszen az első háromban zárta a legendás futamot.

részletek

„Nem volt esélyünk” – Alonso

Fernando Alonso szerint Max Verstappen rendkívül jól vezetett, és meglepődött, hogy nem volt biztonsági autós fázis: minden pilótát megdicsért.

részletek

A monacói záporban sem ingott meg Verstappen

A táv kétharmadánál érkező eső hozott izgalmakat az ellaposodó futamba. Alonsónak taktikai hiba ellenére is meglett a második hely, Ocon az Alpine-nal dobogón, Perez két kör hátrányban ért be a Monacói Nagydíjon.

részletek

Ezek voltak az F1-es Monacói Nagydíj eseményei

15:00-kor kezdődik a monacói F1-es futam, az élről Max Verstappen rajtol: lehet-e esélye Fernando Alonsónak vagy a hátrányból induló Ferrariknak?

részletek

Az F1-es Monacói Nagydíj rajtrácsa

Max Verstappen az élről, Fernando Alonso mellőle, Esteban Ocon a második sorból támad: így áll össze a 2023-as F1-es Monacói Nagydíj rajtrácsa.

részletek

Sainz csalódott az ötödik hellyel

A Ferrari pilótája letörten nyilatkozott szombaton, ugyanis eddig a hétvégén sokkal jobb teljesítményre volt képes, és így a futamának is annyi lehet.

részletek