Steward
Héjas Szilárd
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 23. szombat

MonacóiNagydíj

Gasly sajnálta a mögé beragadó Hamiltont

A Monacói Nagydíjon Lewis Hamiltonnak semmilyen reális esélye nem volt arra, hogy a hatodik helyért megelőzze az előtte autózó Pierre Gaslyt. A francia már-már sajnálta a világbajnokot.

részletek

Bottas: Csak a veszteseknek opció a feladás

Továbbra is nagyon erős mentálisan, bizonygatja a monacói dobogót elvesztő finn, akinek pár nap kellett, hogy túltegye magát a kiesést eredményező elszúrt kiálláson. Ő nyerte az utolsó Azerbajdzsáni Nagydíjat 2019-ben, és készen áll az újabb sikerre. Rendhagyó módon Finnországból, a repülőtérről jelentkezett be a sajtótájékoztatóra, mivel nem érkezett meg időben Bakuba.

részletek

Aston: Vettel már jó úton, hogy újra csúcsformában legyen

Ha valaki az évad kezdetén eltemette volna Sebastian Vettelt, az gondolja át újra. Az Aston csapatfőnöke szerint ugyanis a négyszeres világbajnok monacói jó teljesítménye nem egyszeri volt.

részletek

Alpine: Monaco csak egyszeri kisiklás volt

Nyoma sem volt a Portimaóban és Barcelonában látott formának a francia csapatnál a hercegség utcáin, de Marcin Budkowski ügyvezető igazgató biztos benne, hogy ez csak egyszeri botlás volt a részükről.

részletek

Leclerc sokszor szigorú magával, most mégsem az

A múltban sűrűn ostorozta magát hibáiért Charles Leclerc, de Monte-Carlo után nem teszi: ha valamikor, a Q3-ban ezen a pályán elszenvedett baleset a játék része.

részletek

„Hamilton tagadja, közben mégis űzi a játékokat”

Rosberg csapattársaként is rendszeresen tett utalásokat kettejük eltérő hátterére – emlékeztetett Damon Hill. A korábbi világbajnok úgy véli, Verstappen hatékonyan védekezik az ellen, hogy kizökkentsék.

részletek

Ezért volt Hamilton sokkal lassabb Bottasnál

A kerékcserénél történt malőr miatti kieséséig a finn egyértelműen jobb tempót diktált a monacói hétvégén hétszeres világbajnok kollégájánál – a Mercedesnél elmagyarázták ennek okát.

részletek

„Verstappen új szintet ért el érettségben”

A Red Bull tanácsadója, Helmut Marko úgy látja, a holland ezt bizonyította az F1-es Monacói Nagydíjon aratott győzelmével, amellyel karrierje során először a vb-tabellán is átvette a vezetést.

részletek

Hamilton hálás a rosszul sikerült hétvégékért

Lewis Hamilton szerint a Mercedes azért ennyire eredményes az F1-ben, mert mindig tanul a hibáiból, emiatt egyáltalán nem zavarja, hogy Monaco rosszul sikerült számára.

részletek

Az F1 változtatna Monacón, de ez nem könnyű

Ross Brawn szerint a múltban többen megpróbálták izgalmasabbá tenni a Monacói Nagydíjat, de a pálya eddig mindenkin kifogott. A saját szimulációikban bíznak.

részletek

Villeneuve nem tudja sajnálni Leclerc-t

Az 1997-es F1-es világbajnok kinyilvánította véleményét Leclerc múlt hétvégi drámájáról - szerinte a monacói pilóta nem szolgált rá a sajnálatra, mert saját hibájából esett ki a versenyből.

részletek

Alonso: Amikor én lettem második a Ferrarival, temetői hangulat volt

A kétszeres világbajnok spanyolt kicsit bosszantja, hogy most ünneplik a Ferrarit a sajtóban Monaco után, amikor pedig ő lett második, csak a kritika és a síri hangulat uralkodott, hogy nem nyert.

részletek
Olvastad már?