Steward
Héjas Szilárd
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 18. vasárnap

MonacóiNagydíj

Hamilton: A Mercedes nem követne el ilyen hibákat, mint a Ferrari

Lewis Hamiltont nagyon meglepte a rivális istálló orbitális baklövése Charles Leclerc-rel Monacóban, az időmérő első szakaszában. Kijelentette, a Mercedes ilyen hibát soha nem vétene.

részletek

Briatore: Sosem bakiznék úgy, mint a Ferrari

A nemzeti csapat monacói mellényúlása az olasz sajtóhoz hasonlóan az egykori csapatfőnököt is felbőszítette. Nem csupán ő, de még a fia sem szúrta volna el így az időmérőt, fogalmazott.

részletek

Tudtán kívül szúrt ki Hamilton Bottasszal

Egy érdekes apró, de annál jelentősebb részlet derült ki a Mercedes elemző videójából a Monacói Nagydíjról: Lewis Hamilton megütött egy kerékpisztolyt, közvetve ezért lett végül csapattársa csak negyedik.

részletek

A Ferrari nyilvánosan kért elnézést Leclerc-től

A Ferrari vezérigazgatója, Louis Camilleri nyilvánosan kért elnézést Charles Leclerc-től azokért a hibákért, amelyek a fiatal pilóta hazai versenyén történtekhez vezettek.

részletek

Kubica: Monacóban bizonyítottam

A lengyel F1-es pilótáról többen úgy tartották, hogy az utcai pályán egyetlen kört sem tud majd hiba nélkül teljesíteni, ám ő úgy érzi, teljesítményével minden kétkedőt elhallgattatott.

részletek

Brundle szerint Hamilton mestermunkát végzett

A Sky Sports F1-es szakértője, Martin Brundle szerint Lewis Hamilton kicsit túlzásba vitte a panaszkodást Monacóban, de tökéletesen oldotta meg a nehéz feladatát.

részletek

Alfa: Ezt szombaton cs*sztük el

Bár rendkívül biztatóan indult az Alfa Romeo hétvégéje, végül azonban csúfos kudarcba fulladt. A szabadedzéseken kifejezetten jó tempóval jelentkeztek Raikkönenék, végül üres kézzel távoztak.

részletek

Marko: Verstappent nem szereti a versenybíróság

A Red Bull főtanácsadója szerint holland pilótájával szemben sokkal keményebben lép fel minden versenybíró, mint mással szemben, Hamiltont pedig laudás sisakja miatt nem büntették meg.

részletek

Albon hálás a Toro Rossónak a pontszerzésért

Alexander Albon négy pontot is elvitt Monacóból nyolcadik helyének köszönhetően, emiatt pedig nagyon hálás is csapatának, a Toro Rossónak, mert jó volt a stratégia, amit az istálló megálmodott.

részletek

Russell azt hitte, pontokért harcolhat

Bár George Russell csak a mezőny végéről indulhatott, és csak tizenötödikként értékelték, a Williams újonca úgy véli, kevésen múlt a pontszerzés és csak apróságok hiányoztak ehhez.

részletek

Ricciardo: Frusztráló a Renault szükségtelen stratégiai hibája

Daniel Ricciardo épp csak pontot tudott szerezni a hétvégi Monacói Nagydíjon, a visszaesésben pedig nagy szerepe volt csapata, a Renault rossz taktikai húzásának is, amit az ausztrál elég nehezen visel.

részletek

Norrist útakadálynak használta a McLaren

Carlos Sainz a McLaren idei holtversenyes legjobb eredményét érte el Monacóban a hatodik helyével - ehhez az kellett, hogy Lando Norrist beáldozza a csapat. Az útakadálynak használt angolnak nem volt ezzel semmilyen problémája.

részletek
Olvastad már?