Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. július 2. szombat

Masi

„Tíz éve nem beszéltem velük” – Hamilton reagált a pletykákra

Egy brit bulvárlap szerint Lewis Hamilton dühösen reagált azokra a hírekre, melyek Michael Masi esetleges F1-es visszatéréséről szólnak. Hamilton szerint ez egyszerűen nem igaz.

részletek

Wolff: Masi tiszteletlen volt, teherré vált a sport számára

Kemény kritikával illette a néhány hónapja elküldött F1-es versenyigazgatót a Mercedes csapatfőnöke, aki szerint az ausztrál szakember egyszerűen nem volt hajlandó elfogadni a kritikákat.

részletek

Hamilton nem számított bocsánatkérésre az FIA-tól

A hétszeres F1-es világbajnok és mercedeses főnöke, Toto Wolff is örül neki, hogy elismerték az emberi hibát az Abu Dhabi Nagydíjon történtek kapcsán, ezzel pedig véglegesen lezárták ezt a fejezetet.

részletek

Az FIA tárgyal Michael Masival

Mohammed ben Sulayem FIA-elnök úgy fogalmazott, hogy ha nem is munkát, de helyet szeretnének találni a kirúgott F1-es versenyigazgató számára, mert fontos személy számukra.

részletek

Horner: A Mercedes nyomása miatt rúgták ki Masit

A Red Bull F1-es csapatfőnöke szerint a rivális csapat már-már erőszakoskodott a nemrég menesztett versenyigazgatóval. Ami pedig elfogadhatatlan számára, az a Masi ellen folytatott online hadjárat.

részletek

Hill: Nem kellett volna kirúgni Masit

A britek 1996-os világbajnoka szerint ugyan jócskán voltak vitatható dolgok a versenyirányításban a tavalyi évben, ennek ellenére nem érzi, hogy meneszteni kellett volna Michael Masit.

részletek

Wolff: Örök harag Michael Masival

Erős szavak hangzottak el a Mercedes csapatfőnökétől: soha többet nem akar beszélni a versenyigazgatóval, aki nem csupán Abu Dhabiban, hanem már előtte a Red Bullt segítette. Verstappen szerint csúfosan bántak el Masival.

részletek

Verstappen: Rossz döntés volt kirúgni Masit

A címvédő nem az egykori versenyigazgató szezonzárón meghozott döntését tartja elfogadhatatlannak, hanem azt, hogy egyáltalán ilyen helyzetbe kellett kerülnie. Személyesen is üzent Masinak.

részletek

Hamilton nyilvánossá tenné az FIA jelentését

A hétszeres világbajnok reméli, hogy hamarosan nyilvánosságra kerül a Nemzetközi Automobil Szövetség jelentése. Hamilton szeretné, ha mindenki világosan látna az üggyel kapcsolatban.

részletek

Horner szigorúnak tartja Masi menesztését

A Red Bull F1-es főnöke is ismertette álláspontját az FIA Abu Dhabi Nagydíjjal kapcsolatos döntéseiről. A szakember arra is rávilágított, hogy a jó taktikájuk is közrejátszott Verstappen vb-címében.

részletek

Russell: Lewistól elvették a nyolcadik címet

A Mercedes új igazolása szerint honfitársa kontrollálta az Abu Dhabi Nagydíjat a finálé vitatott döntéseit megelőzően. A fiatal brit persze elismerte: előfordulnak hibák a pillanat hevében.

részletek

Wolff: Semmi közünk Masi menesztéséhez

A Mercedes csapatfőnöke váltig állítja, hogy nem azért vonták vissza a fellebbezésüket a tavalyi szezonzárót követően, mert biztosítékot kaptak volna afelől, hogy Michael Masit eltávolítják.

részletek