Steward
Héjas Szilárd
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. november 27. szombat

Masi

A pilóták nem értik, hogy úszhatta meg Verstappen a brazil esetet

A másik pilóta leszorításáért a modern kori Formula-1-ben döntő többségében büntetés jár jó ideje. Max Verstappen Interlagosban megúszta, amin több pilótatárs is csak a fejét vakarja.

részletek

Masi: Horner megjegyzése elfogadhatatlan

Az FIA versenyigazgatója meg fog védeni minden önkéntes F1-es sportbírót az olyan nyilatkozatokkal szemben, amit a Red Bull-főnök tett. Eközben Marko a komplett FIA-t nevezte inkompetensnek.

részletek

Döntő bizonyíték hiányozhatott a vizsgálatnál

Michael Masi versenyigazgató elárulta: nem állt rendelkezésükre Verstappen előrefelé néző kamerájának képe, így annak hiányában döntöttek úgy, hogy nem szükséges vizsgálni a Hamilton-incidenst.

részletek

Masi elmagyarázta az Alonso–Raikkönen ügyet

A spanyol pilóta inkonzisztens felügyelőkről beszélt, a versenyigazgató azonban elmondta, mi volt a döntő faktor, amiért Raikkönennek nem kellett visszaengednie őt, ellentétben a későbbi esetekkel.

részletek

Az F1 reagált Alonso vádjaira

Michael Masi szerint egyszerűen nem igaz, hogy a versenyfelügyelők a pilóták nemzetisége alapján büntetnek - minden eset más, mindent önállóan vizsgálnak, de elégedett a döntéshozókkal.

részletek

Albon: Gasly nem érdemelt volna büntetést

Bár Michael Masi részletesen elmagyarázta a Török Nagydíj után, hogy miért is kapott büntetést Pierre Gasly, Alexander Albon nem ért egyet a döntéssel. Úgy véli a francia lehetetlen helyzetben volt.

részletek

Majdnem a bokszutcába csúszott – de miért úszta meg Perez?

Néhányan megint nem távoztak büntetés nélkül az újabb versenyhétvégéről, voltak megmozdulások, amiket viszont nem is találtak említésre méltónak. Masi ezúttal a Hamilton-Perez lökdösődést magyarázza.

részletek

Masi: Gaslynak járt a büntetés

Michael Masi, az FIA versenyigazgatója megindokolta, miért Pierre Gaslyt okolták és sújtották büntetéssel Törökországban, a Fernando Alonsóval való összeérését követően.

részletek

Mazepin újabb rossz pontja: „Ezt nem toleráljuk”

Nyikita Mazepin hazai nagydíján is a versenyirányítás látókörébe került. Michael Masi beszélt az orosz újabb sportszerűtlen pillanatáról. Azt viszont elhintette, nem ő a legrosszabb a mezőnyben.

részletek

Ezért úszta meg büntetés nélkül a rajt utáni trükköt Alonso

A spanyol versenyző a 2-es kanyar átvágásával szemlátomást több pozíciót is nyerhetett az F1-es Orosz Nagydíjon, Michael Masi versenyigazgató szerint azonban az Alpine-pilóta semmi rosszat nem tett.

részletek

Megvan az F1 forgatókönyve az esőre

Ahogyan az várható volt, szombat reggelre kiadós eső áztatta el a pályát Szocsiban, így pedig törölték a harmadik szabadedzést. Michael Masi vázolta a lehetőségeket a hétvégére.

részletek

Masi: A monzai és a silverstone-i büntetés teljesen más!

Michael Masi, a Formula-1 versenyigazgatója úgy véli, Max Verstappen monzai, és Lewis Hamilton silverstone-i büntetése nem hasonlítható össze. El is magyarázta, miért.

részletek
Olvastad már?