Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. szeptember 28. hétfő

Masi

Hamilton az újraindításokat kritizálta, a versenyigazgató visszaszólt

A hatszoros világbajnok szerint az FIA az izgalmakat, nem pedig a biztonságot tartotta szem előtt a biztonsági autós fázist követő új rajtoknál. Michael Masi ezt személyes támadásként értékelte.

részletek

Hamilton a lámpákról: Ha jobbra megyek, nem balra nézek

Miért nem vette észre sem Lewis Hamilton, sem a Mercedes a bokszutca lezárására vonatkozó jelzést, miért ment a brit a leállás alatt a versenybírókhoz, és mit gondol minderről Michael Masi?

részletek

Miért nem hátrafelé tolták Magnussen autóját, amikor ott volt a rés?

Kevin Magnussen az Olasz Nagydíj 18. körében megállt autóját olyan helyen parkolta le a füvön, ahol nyílást látott a szalagkorláton, ám a pályabírók mégis a bokszutcába tolták, ezzel megalapozva az őrült versenynek. Lewis Hamilton értetlenkedik, Michael Masi válaszol.

részletek

Több kerékcserével lehetne izgalmassá tenni az F1-et?

A Red Bull-csapatfőnök Christian Horner szerint ezzel lehetne elkerülni, hogy olyan unalmas futamokat láthasson a közönség, mint amilyen a Belga GP volt. Michael Masi szerint ez nem feltétlenül igaz.

részletek

Meglepetések várhatnak ránk a szezon végén

Az idei F1-es versenynaptár utolsó néhány állomásai között a megszokott helyszínek mellett néhány meglepetés is szerepelhet - árulta el a világbajnokság versenyigazgatója.

részletek

Szigorítás áldozatai lettek Perezék

A mexikói pilóta kiakadt a kék zászló figyelmen kívül hagyásáért kapott öt másodperces büntetésen, Michael Masi versenyigazgató viszont elmondta: idén komolyabban veszik az ilyen kihágásokat.

részletek

Átgondolja a felvezető körös szabályt az FIA

Michael Masi elmondta: a Haas büntetéssel végződő hungaroringi felvezető körös rádiókommunikációja után át fogják gondolni, érvényben maradjon-e az ezt tiltó technikai direktíva.

részletek

Ezért úszta meg a büntetést a kiugró Bottas

A visszajátszásokon egyértelmű volt, hogy a finn bemozdult a rajtnál, a felügyelők azonban még csak nem is vizsgálták – Michael Masi F1-es versenyigazgató elmagyarázta, miért.

részletek

A Haas büntetése: Nem szabad kerékcseréről beszélgetni a felvezető körben

Furcsa okból kapott időbüntetés árnyékolta be kissé a Haas Magyar Nagydíját, miután a csapat merész taktikai húzással került az élmezőnybe a verseny elején – ez azonban a szabályok szerint már tilos.

részletek

A Hungaroringen is szigor jön: Ezeket a kanyarokat tiltott kiszélesíteni

Az osztrák versenyhétvégéken számos köridőt vettek el a versenyzőktől, mert átlépték a pályahatárokat. A trend a Magyar Nagydíjon is folytatódik, három kanyart figyelnek.

részletek

Leclerc még jól is járt, hogy Vettelt ütötte ki, nem mást

Ha történetesen nem csapattársába rohant volna bele Charles Leclerc a Stájer Nagydíj első körében, valószínűleg még ezen a hétvégén, a Hungaroringen is szenvednie kellene hibájának következményeit.

részletek

A vírus eltörölheti a kontinensszabályt az F1-ben

A világjárvány eddig nem látott kihívás elé állította az autósportot is, hiszen nem elég, hogy egyes bajnokságoknak egy épkézláb versenynaptár összeállítása is komoly feladat, még a világbajnoki rang követelményeinek teljesítésével is meggyűlhet a bajuk.

részletek
Olvastad már?