DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. július 16. kedd

Masi

„Most normális versenyigazgatónk van” – Wolff a döntő Mercedes–Ferrari összecsapásra készül

Michael Masira is tett egy epés célzást a csapatfőnök Abu Dhabi előtt. Wolff legyőzné a Ferrarit az F1-es konstruktőrök közt, de a második hely nem hozza lázba.

részletek

GPS-hiba az edzésen, második időmérőt terveznek – pénteki F1-es hírek

Az Ausztrál Nagydíj edzésnapja mellett az új sprinthétvégi formátum volt a vezető téma. De március 31-én a 2032-ig bebiztosított Magyar Nagydíjról is olvashattunk.

részletek

A versenyfelügyelők oldalára állt Fittipaldi

Fernando Alonso dzsiddai esete újra felhívta a figyelmet a stewardok gyakran megosztó döntéseire, a korábbi világbajnok azonban védelmébe vette a versenyirányítás tagjait.

részletek

Nem áll vissza az egy versenyigazgatós rendszerre az F1

Az FIA elnöke szerint hiba lenne egyetlen szakemberre támaszkodniuk, éppen ezért képzéseket is indítanak. Állítja: Michael Masi maga akart távozni.

részletek

Ben Sulayem: Fel akarták lógatni a Red Bullt

Így érzékeltette az FIA elnöke a költséglimit átlépése miatti kettős mércét: a rivális csapatok vért akartak, a vétkes szerint túl szigorú volt a büntetés. Ben Sulayem az F1-es stewardokról is beszélt, elárulta, Michael Masival tartja a kapcsolatot.

részletek

Hamilton: 2008-at senki sem manipulálta…

Az akkori interlagosi finálé másik főszereplőjével, Timo Glockkal együtt tekintett vissza a 14 évvel ezelőtti eseményekre a brit, aki újfent utalást tett arra, hogy a tavalyi szezonzárót manipulálták.

részletek

Feltépte Hamilton tavalyi sebeit a költségplafonügy

Már eltemette magában az Abu Dhabiban történteket a hétszeres F1-es világbajnok, az elmúlt hetek eseményei azonban eszébe juttatták az eseményeket. A brit elmondta, gyanakszik-e szándékosságra Michael Masi részéről.

részletek

Halálos fenyegetéseket kapott Michael Masi

Először beszélt arról a korábbi F1-es versenyigazgató, hogyan élte meg az Abu Dhabi Nagydíjon elkövetett hibája utána rá zúduló gyűlölethullámot: a világ legutáltabb emberének érezte magát.

részletek

Horner elismerte: Masi hibázott Abu Dhabiban

Bár nem azt a részét emelte ki a Red Bull F1-es csapatfőnöke a máig vitatott újraindításnak, ami konkrétan ellenkezett a szabály betűjével. Ennek ellenére sajnálta a korábbi versenyigazgatót.

részletek

„Tíz éve nem beszéltem velük” – Hamilton reagált a pletykákra

Egy brit bulvárlap szerint Lewis Hamilton dühösen reagált azokra a hírekre, melyek Michael Masi esetleges F1-es visszatéréséről szólnak. Hamilton szerint ez egyszerűen nem igaz.

részletek

Wolff: Masi tiszteletlen volt, teherré vált a sport számára

Kemény kritikával illette a néhány hónapja elküldött F1-es versenyigazgatót a Mercedes csapatfőnöke, aki szerint az ausztrál szakember egyszerűen nem volt hajlandó elfogadni a kritikákat.

részletek

Hamilton nem számított bocsánatkérésre az FIA-tól

A hétszeres F1-es világbajnok és mercedeses főnöke, Toto Wolff is örül neki, hogy elismerték az emberi hibát az Abu Dhabi Nagydíjon történtek kapcsán, ezzel pedig véglegesen lezárták ezt a fejezetet.

részletek