Steward
Héjas Szilárd
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 7. szerda

Masi

Hamilton: 2008-at senki sem manipulálta…

Az akkori interlagosi finálé másik főszereplőjével, Timo Glockkal együtt tekintett vissza a 14 évvel ezelőtti eseményekre a brit, aki újfent utalást tett arra, hogy a tavalyi szezonzárót manipulálták.

részletek

Feltépte Hamilton tavalyi sebeit a költségplafonügy

Már eltemette magában az Abu Dhabiban történteket a hétszeres F1-es világbajnok, az elmúlt hetek eseményei azonban eszébe juttatták az eseményeket. A brit elmondta, gyanakszik-e szándékosságra Michael Masi részéről.

részletek

Halálos fenyegetéseket kapott Michael Masi

Először beszélt arról a korábbi F1-es versenyigazgató, hogyan élte meg az Abu Dhabi Nagydíjon elkövetett hibája utána rá zúduló gyűlölethullámot: a világ legutáltabb emberének érezte magát.

részletek

Horner elismerte: Masi hibázott Abu Dhabiban

Bár nem azt a részét emelte ki a Red Bull F1-es csapatfőnöke a máig vitatott újraindításnak, ami konkrétan ellenkezett a szabály betűjével. Ennek ellenére sajnálta a korábbi versenyigazgatót.

részletek

„Tíz éve nem beszéltem velük” – Hamilton reagált a pletykákra

Egy brit bulvárlap szerint Lewis Hamilton dühösen reagált azokra a hírekre, melyek Michael Masi esetleges F1-es visszatéréséről szólnak. Hamilton szerint ez egyszerűen nem igaz.

részletek

Wolff: Masi tiszteletlen volt, teherré vált a sport számára

Kemény kritikával illette a néhány hónapja elküldött F1-es versenyigazgatót a Mercedes csapatfőnöke, aki szerint az ausztrál szakember egyszerűen nem volt hajlandó elfogadni a kritikákat.

részletek

Hamilton nem számított bocsánatkérésre az FIA-tól

A hétszeres F1-es világbajnok és mercedeses főnöke, Toto Wolff is örül neki, hogy elismerték az emberi hibát az Abu Dhabi Nagydíjon történtek kapcsán, ezzel pedig véglegesen lezárták ezt a fejezetet.

részletek

Az FIA tárgyal Michael Masival

Mohammed ben Sulayem FIA-elnök úgy fogalmazott, hogy ha nem is munkát, de helyet szeretnének találni a kirúgott F1-es versenyigazgató számára, mert fontos személy számukra.

részletek

Horner: A Mercedes nyomása miatt rúgták ki Masit

A Red Bull F1-es csapatfőnöke szerint a rivális csapat már-már erőszakoskodott a nemrég menesztett versenyigazgatóval. Ami pedig elfogadhatatlan számára, az a Masi ellen folytatott online hadjárat.

részletek

Hill: Nem kellett volna kirúgni Masit

A britek 1996-os világbajnoka szerint ugyan jócskán voltak vitatható dolgok a versenyirányításban a tavalyi évben, ennek ellenére nem érzi, hogy meneszteni kellett volna Michael Masit.

részletek

Wolff: Örök harag Michael Masival

Erős szavak hangzottak el a Mercedes csapatfőnökétől: soha többet nem akar beszélni a versenyigazgatóval, aki nem csupán Abu Dhabiban, hanem már előtte a Red Bullt segítette. Verstappen szerint csúfosan bántak el Masival.

részletek

Verstappen: Rossz döntés volt kirúgni Masit

A címvédő nem az egykori versenyigazgató szezonzárón meghozott döntését tartja elfogadhatatlannak, hanem azt, hogy egyáltalán ilyen helyzetbe kellett kerülnie. Személyesen is üzent Masinak.

részletek