Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 19. kedd

Masi

Norris pánikba esett az átfutó sportbíró láttán

Váratlanul érte a McLaren F1-es pilótáját a tűzoltó marsall megmozdulása. Michael Masi versenyigazgató szerint a sportbíró ösztönből cselekedett Sergio Perez kigyulladó autója láttán.

részletek

Hosszabb SC-fázisok jöhetnek az imolai incidens után

Az FIA versenyigazgatója, Michael Masi szerint a jövőben tovább a pályán hagyhatják a biztonsági autót, hogy a sportbíróknak elegendő idejük legyen kapkodás nélkül végezni a munkájukat.

részletek

Vettel: Ilyen hibák esetén zéró tolerancia van

Sokkolta a pilótákat az F1-es Török Nagydíj időmérőjén látott incidens, amikor úgy indították el a Q2-t, hogy a Nicholas Latifi autóját szállító daru még a pályakorlátokon belül tartózkodott.

részletek

Verstappen: Csak az izgalmak miatt volt SC

A holland szerint elegendő lett volna a virtuális biztonsági autó is az F1-es Eifel Nagydíj hajrájában. Michael Masi versenyigazgató cáfolta a Red Bull pilótájának állításait.

részletek

Vésztervvel készül az F1 a zord hétvégére

A németországi Eifel környéke eddig nem kedvezett az F1 számára, köd miatt mindkét pénteki F1-es szabadedzést törölni kellett. Az FIA összeállít egy alternatív forgatókönyvet.

részletek

A steward visszaszólt: „Sok sz**t összehord”

Nem viselte jól Lewis Hamilton kifakadását a versenyfelügyelői testület tagja, a korábbi F1-es Mika Salo. Mindenkire ugyanaz a szabály érvényes, Hamilton pedig kétszer is megszegte, mondja a finn.

részletek

„Nem voltak helyesek Hamilton büntetőpontjai”

Az FIA versenyigazgatója, Michael Masi elmagyarázta, miért vonták vissza utólag a felügyelők a brit két büntetőpontját. A mercedeses vádjára is reagált, miszerint büntetésekkel akarják megállítani őt.

részletek

Több sóderágyat szeretnének a pilóták, de…

A mugellói tapasztalatok alapján (is) előnyben részesítenék a hibákat jobban büntető kavicságyakat az F1-es versenyzők, Michael Masi szerint viszont ez nem mindenhol megvalósítható.

részletek

Hamilton az újraindításokat kritizálta, a versenyigazgató visszaszólt

A hatszoros világbajnok szerint az FIA az izgalmakat, nem pedig a biztonságot tartotta szem előtt a biztonsági autós fázist követő új rajtoknál. Michael Masi ezt személyes támadásként értékelte.

részletek

Hamilton a lámpákról: Ha jobbra megyek, nem balra nézek

Miért nem vette észre sem Lewis Hamilton, sem a Mercedes a bokszutca lezárására vonatkozó jelzést, miért ment a brit a leállás alatt a versenybírókhoz, és mit gondol minderről Michael Masi?

részletek

Miért nem hátrafelé tolták Magnussen autóját, amikor ott volt a rés?

Kevin Magnussen az Olasz Nagydíj 18. körében megállt autóját olyan helyen parkolta le a füvön, ahol nyílást látott a szalagkorláton, ám a pályabírók mégis a bokszutcába tolták, ezzel megalapozva az őrült versenynek. Lewis Hamilton értetlenkedik, Michael Masi válaszol.

részletek

Több kerékcserével lehetne izgalmassá tenni az F1-et?

A Red Bull-csapatfőnök Christian Horner szerint ezzel lehetne elkerülni, hogy olyan unalmas futamokat láthasson a közönség, mint amilyen a Belga GP volt. Michael Masi szerint ez nem feltétlenül igaz.

részletek
Olvastad már?