Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. március 31. kedd

Mallya

Jobban érdekli Strollt a csapat, mint elődjét

A Racing Point csapatfőnöke vetette össze Lawrence Strollt és Vijay Mallyát. A kanadai tulajdonos akár havi tíz nap is ellátogat a gyárba, míg az indiai ritkán jelent csak meg.

részletek

Sokkal nagyobb érték lenne 15 futam

A Formula-1 tulajdonosai még a jelenlegi huszonegynél is tovább növelnék az éves futamszámot. Ugyanakkor Cyril Abiteboul szerint éppen az ellenkezőjét kellene, drasztikusan csökkenteni.

részletek

A Force India is a McLaren elé került

Tavaly év végén mindenki az élmezőnybe várta a McLarent idén, de a kezdeti biztatóbb eredmények után több istálló is visszaelőzte a patinás csapatot. A Force India is újra a wokingiak elé került.

részletek

Mallya továbbra is várja az ajánlatokat a Force Indiáért

Vijay Mallya, a Force India csapattulajdonosa elmondta, továbbra is nyitottak bármilyen ajánlat meghallgatására, viszont a vevő minden bizonnyal nem a sokat pletykált Rich Energy lesz, ugyanis egyszerűen nincs elég pénzük hozzá.

részletek

Kölcsönért cserébe léptették le a Force India-főnököt?

Német sajtóhír szerint a Liberty Media állhat Vijay Mallya május végén történt lemondása hátterében: a rossz anyagi helyzetben levő csapatnak nyújtott kamat nélküli kölcsönért cserében csak egy kérésük volt.

részletek

A Force India bedob egy kanadait Montrealban

A Force India csapatfőnöke, Vilay Mallya úgy döntött, hogy lehetőséget biztosít a Formula-2-ben versenyző 22 éves kanadai pilótának, hogy a pénteki első szabadedzésen bizonyíthasson a szurkolóinak.

részletek

Lemondott Vijay Mallya, színész fiának adja a Force Indiát

Vijay Mallya, a Force India istálló tulajdonosa lemondott vezérigazgatói posztjáról, helyét pedig fia, Siddharth veszi át. Az indiai üzletember továbbra is a silverstone-i alakulat csapatfőnöke marad.

részletek

Újra dobogóra vágyik a Force India Monacóban

A csapat tulajdonosa, Vijay Mallya nagyon szeretné, ha ugyanaz megtörténne, mint ami két esztendeje, azaz egy itteni dobogó ismét a konstruktőri világbajnokság negyedik helyéig repítené Perezéket.

részletek

Baku volt a fordulópont a Force Indiának

Az Azerbajdzsáni Nagydíj előtt nem sokan gondolták, hogy Sergio Perez ismét dobogón ünnepelhet 2016 után a Force Indiával. Vijay Mallya szerint ez az eredmény hatalmasat lendíthet csapatán.

részletek

Force India: 2018-ban nem lesz csapatutasítás

A 2017-es szezonra jellemző volt, hogy a Force India pilótái konfliktusba keverednek egymással a pályán. Vijay Mallya szerint versenyzőinek sikerült megoldaniuk a tavalyi problémákat.

részletek

Energiaitalos cég akarja megvásárolni a Force Indiát

A jogi ügyeitől elfoglalt Vijay Mallya megválna csapatától: a brit sajtó hírei szerint már van is érdeklődő, aki több száz millió fontot kínálna az alakulatért.

részletek

Nincsenek irreális tervek a Force Indiánál, de...

Tudják, hogy a legjobb három messze van, büszkék is a negyedik helyre, de azért csökkentenék a különbséget és szeretnék, ha egyenlőbbé válnának a feltételek - ez valós forgatókönyv lehet?

részletek
Olvastad már?