Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 19. péntek

MalajziaiNagydíj

Plusz egy európai futammal zárul a MotoGP-szezon

A július végi határidő lejártával bejelentették, hogy törölték az Argentin, a Thaiföldi és a Malajziai Nagydíjakat – viszont így is lesz még egy verseny a november közepi valenciai dupla után.

részletek

Visszatérő pályán versenyezhet Ázsiában az F1

Sajtóhírek szerint az eddig bejelentett 13 futam és a közel-keleti zárás között a Távol-Keletre is elutazna a mezőny, de Vietnám mellett nem Sanghaj, hanem egy másik ikonikus pálya rendezhet futamot.

részletek

F1-Archív: Raikkönen első F1-es győzelme

Március 23. különleges nap Raikkönen számára, hiszen két Malajziai Nagydíjat is megnyert, de lesz szó a mérges Schumacherről, az F1-be vágyó Wheldonról és Ecclestone 2110-ig tartó szerződéséről is.

részletek

Horner: Ez állt a Multi 21 hátterében

Elkalauzolunk benneteket a 2013-as Malajziai Nagydíjra, ahol a domináns Red Bull istállója egyik legnehezebb futamát teljesítette. Na, nem azért, mert annyira nehéz lett volna megnyerniük a versenyt.

részletek

Ezért úszta meg Vettel a büntetést

Több szakértő is morgolódott a Malajziai Nagydíj leintése után, ugyanis Sebastian Vettel kétszeresen is megszegte a szabályokat a Stroll-lal való ütközése után. Ez valójában nem fedte a valóságot.

részletek

Elárulta a Ferrari a dupla motorhiba okát

Kiderült Vettel és Raikkönen sepangi műszaki hibának okozója, a Ferrari pedig máris válaszlépést tett, megerősítette minőségellenőrző részlegét – ez volt az a „szervezeti változás”, melyet Marchionne is emlegetett.

részletek

Vettel nem haragszik Strollra

Sebastian Vettel a Malajziai Nagydíj levezető körében nagyon ritkán látható balesetet szenvedett, miközben el akart haladni Lance Stroll autója mellett. A német pilóta nem haragszik, de valójában nincs is miért.

részletek

Valóban túlszabályozott a Formula-1?

Kevin Magnussent mostanában kevésbé kedveli több társa, de szerinte a közönség kemény harcot akar látni, így nem változtat hozzáállásán. A dán úgy véli, gond, hogy túlszabályozott a Formula-1.

részletek

Mennyit gyorsult az F1 Sepangban?

Lenyűgöző szám jön ki, ha összevetjük az idei legjobb malajziai köridőt a két évvel ezelőttivel, ugyanis több mint kilenc másodperccel nőtt meg a tempó azóta. Az okokat viszont most nem csak egy helyen kell keresni.

részletek

Vettel szándékosan törhette össze az autóját

Érdekes elmélet látott napvilágot a Malajziai Nagydíj után, amely azt boncolgatja, hogy a Ferrari-pilóta vajon direkt ütközött-e Lance Stroll-lal a sepangi F1-es futam levezető körében.

részletek

Döntött Vettel váltójáról a Ferrari

A Malajziai Nagydíj levezető körében alaposan összetört Sebastian Vettel autója a Stroll-lal való ütközés miatt. A mélységi vizsgálat során megállapították, kell-e cserélni a német váltóját.

részletek

A Haas valóban ki akarja fizettetni a kárt Sepanggal

Eddig csak pletykaszinten merült fel egy valódinak tűnő dokumentum miatt, de az F1-es istálló csapatfőnöke tényleg benyújtotta a számlát a Malajziai Nagydíj helyszíne felé, Romain Grosjean balesetét követően.

részletek