Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 15. vasárnap

MalajziaiNagydíj

Horner: Ez állt a Multi 21 hátterében

Elkalauzolunk benneteket a 2013-as Malajziai Nagydíjra, ahol a domináns Red Bull istállója egyik legnehezebb futamát teljesítette. Na, nem azért, mert annyira nehéz lett volna megnyerniük a versenyt.

részletek

Ezért úszta meg Vettel a büntetést

Több szakértő is morgolódott a Malajziai Nagydíj leintése után, ugyanis Sebastian Vettel kétszeresen is megszegte a szabályokat a Stroll-lal való ütközése után. Ez valójában nem fedte a valóságot.

részletek

Elárulta a Ferrari a dupla motorhiba okát

Kiderült Vettel és Raikkönen sepangi műszaki hibának okozója, a Ferrari pedig máris válaszlépést tett, megerősítette minőségellenőrző részlegét – ez volt az a „szervezeti változás”, melyet Marchionne is emlegetett.

részletek

Vettel nem haragszik Strollra

Sebastian Vettel a Malajziai Nagydíj levezető körében nagyon ritkán látható balesetet szenvedett, miközben el akart haladni Lance Stroll autója mellett. A német pilóta nem haragszik, de valójában nincs is miért.

részletek

Valóban túlszabályozott a Formula-1?

Kevin Magnussent mostanában kevésbé kedveli több társa, de szerinte a közönség kemény harcot akar látni, így nem változtat hozzáállásán. A dán úgy véli, gond, hogy túlszabályozott a Formula-1.

részletek

Mennyit gyorsult az F1 Sepangban?

Lenyűgöző szám jön ki, ha összevetjük az idei legjobb malajziai köridőt a két évvel ezelőttivel, ugyanis több mint kilenc másodperccel nőtt meg a tempó azóta. Az okokat viszont most nem csak egy helyen kell keresni.

részletek

Vettel szándékosan törhette össze az autóját

Érdekes elmélet látott napvilágot a Malajziai Nagydíj után, amely azt boncolgatja, hogy a Ferrari-pilóta vajon direkt ütközött-e Lance Stroll-lal a sepangi F1-es futam levezető körében.

részletek

Döntött Vettel váltójáról a Ferrari

A Malajziai Nagydíj levezető körében alaposan összetört Sebastian Vettel autója a Stroll-lal való ütközés miatt. A mélységi vizsgálat során megállapították, kell-e cserélni a német váltóját.

részletek

A Haas valóban ki akarja fizettetni a kárt Sepanggal

Eddig csak pletykaszinten merült fel egy valódinak tűnő dokumentum miatt, de az F1-es istálló csapatfőnöke tényleg benyújtotta a számlát a Malajziai Nagydíj helyszíne felé, Romain Grosjean balesetét követően.

részletek

Utoljára akar ilyet átélni a Renault

A Renault egyik szeme sír, a másik nevet. Baku után másodszor nyert futamot a francia erőforrás, ugyanakkor a gyári istálló olyat élt át, amit nem szeretne még egyszer ebben az évben.

részletek

Vettel a saját ellenségévé vált?

Sebastian Vettel az egyik leggyorsabb pilóta a Formula-1-ben, nem véletlenül négyszeres világbajnok. Az utóbbi időszakban azonban több szakértő szerint is kihívja maga ellen a sorsot a viselkedésével.

részletek

Verstappen nyomás alatt olyan, mint Vettel

Sebastian Vettel azzal vívta ki az egyik legnagyobb elismerést, hogy nyomás alatt különösen jól teljesít. Max Verstappenről ugyanezt a hasonlóságot állítja csapatfőnöke. Itt az új Vettel?

részletek
Olvastad már?