DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 19. szerda

MalajziaiNagydíj

F1-Archív: Raikkönen első nagydíjgyőzelme

Március 23. különleges nap Raikkönen számára, hiszen két Malajziai Nagydíjat is megnyert, de lesz szó a mérges Schumacherről, az F1-be vágyó Wheldonról és Ecclestone 2110-ig tartó szerződéséről is. A nap híre 2000 óta.

részletek

A Petronas visszahozná Sepangot az F1-be

A Mercedes Formula-1-es csapatának szponzora hozná vissza a száguldó cirkuszba a Malajziai Nagydíjat, ahol utoljára 2017-ben rendeztek F1-es versenyt.

részletek

Exkluzív: A maláj király Monacóba jött Sepang miatt

Monacói tudósítónk Abdullah maláj királyba botlott a paddockban. A delegáció Domenicalival és Ben Sulayemmel tárgyalt – arról is értesültünk, miről.

részletek

Plusz egy európai futammal zárul a MotoGP-szezon

A július végi határidő lejártával bejelentették, hogy törölték az Argentin, a Thaiföldi és a Malajziai Nagydíjakat – viszont így is lesz még egy verseny a november közepi valenciai dupla után.

részletek

Visszatérő pályán versenyezhet Ázsiában az F1

Sajtóhírek szerint az eddig bejelentett 13 futam és a közel-keleti zárás között a Távol-Keletre is elutazna a mezőny, de Vietnám mellett nem Sanghaj, hanem egy másik ikonikus pálya rendezhet futamot.

részletek

F1-Archív: Raikkönen első F1-es győzelme

Március 23. különleges nap Raikkönen számára, hiszen két Malajziai Nagydíjat is megnyert, de lesz szó a mérges Schumacherről, az F1-be vágyó Wheldonról és Ecclestone 2110-ig tartó szerződéséről is.

részletek

Horner: Ez állt a Multi 21 hátterében

Elkalauzolunk benneteket a 2013-as Malajziai Nagydíjra, ahol a domináns Red Bull istállója egyik legnehezebb futamát teljesítette. Na, nem azért, mert annyira nehéz lett volna megnyerniük a versenyt.

részletek

Ezért úszta meg Vettel a büntetést

Több szakértő is morgolódott a Malajziai Nagydíj leintése után, ugyanis Sebastian Vettel kétszeresen is megszegte a szabályokat a Stroll-lal való ütközése után. Ez valójában nem fedte a valóságot.

részletek

Elárulta a Ferrari a dupla motorhiba okát

Kiderült Vettel és Raikkönen sepangi műszaki hibának okozója, a Ferrari pedig máris válaszlépést tett, megerősítette minőségellenőrző részlegét – ez volt az a „szervezeti változás”, melyet Marchionne is emlegetett.

részletek

Vettel nem haragszik Strollra

Sebastian Vettel a Malajziai Nagydíj levezető körében nagyon ritkán látható balesetet szenvedett, miközben el akart haladni Lance Stroll autója mellett. A német pilóta nem haragszik, de valójában nincs is miért.

részletek

Valóban túlszabályozott a Formula-1?

Kevin Magnussent mostanában kevésbé kedveli több társa, de szerinte a közönség kemény harcot akar látni, így nem változtat hozzáállásán. A dán úgy véli, gond, hogy túlszabályozott a Formula-1.

részletek

Mennyit gyorsult az F1 Sepangban?

Lenyűgöző szám jön ki, ha összevetjük az idei legjobb malajziai köridőt a két évvel ezelőttivel, ugyanis több mint kilenc másodperccel nőtt meg a tempó azóta. Az okokat viszont most nem csak egy helyen kell keresni.

részletek