Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. szeptember 20. vasárnap

Kritika

Verstappen és Hamilton fegyverszünetet kötött egymással

Érdekes, néha már komikus szópárbajt vívott egymással a két kiváló és agresszív pilóta az elmúlt hetekben. Bár barátok nem lesznek, megegyeztek, hogy innentől a nyilvánosság előtt nincs beszólogatás.

részletek

Vettel a kritikusokról: Rémálom az egész

A Ferrari F1-es pilótája nehezen elviselhetőnek tartja, hogy az emberek manapság egyik napról a másikra változtatnak a véleményükön. Csak azért tudja ezt kezelni, mert elég régóta van a sportban.

részletek

Bottas ismét üzent: „B*sszátok meg!”

Valtteri Bottas idei harmadik, összességében hatodik futamgyőzelmét szerezte a Mercedesszel. Miközben azon elmélkedett, miként lehetne egyszer világbajnok, a kétkedőknek is üzent valamit...

részletek

Renault: Egyértelműen bizonyított a korábban sokat kritizált motor

Monzai teljesítményével végképp megmutatta a Renault, mennyire erős is az idei motorja. A futamon simán került a középmezőny élére a két pilóta, az erőforrás pedig kifejezetten remekelt.

részletek

Rosberg visszavesz megmondóember stílusából

Az F1 új Jacques Villeneuve-ének nevezett Nico Rosberg úgy tűnik, hallgat a kritikákra, és kissé szolidabb hangvételben folytatja a videózást, miután Hamilton és Verstappen is beszólt neki.

részletek

A Renault már érti, miért hagyta el a Red Bull

Meglehetősen önkritikusan nyilatkozott a francia gyártó főnöke, utólag belátják, mikben hibáztak 2014-től kezdve. Ettől függetlenül úgy érzik, partnerük túl keményen bánt velük a médiában.

részletek

Ricciardo: A Red Bullnak győztes mentalitása van, a Renault-nak nem

Éveken át az élmezőnyben küzdhetett, idén viszont a középmezőny csatáihoz kénytelen hozzászokni Daniel Ricciardo, aki szerint a gyári Renault-nál még a hit is hiányzik, hogy egyáltalán nyerhetnek.

részletek

Rosberg: Vettel nyílt kritizálása brutális

A 2016-os világbajnok úgy véli, a Ferrari részéről túl sok az őszinte megnyilvánulás, köztük olyanok, amiket egymás közt kellene rendezni. Ilyen például a csapatfőnök nyílt kritikája Vettelről.

részletek

Gasly elhallgattathatta kritikusait

A Red Bullon belül az év első felében látványosan elbillentek az erőviszonyok Max Verstappen javára, Pierre Gaslynak köze sem volt ehhez. Silverstone-ban viszont megtört a jég, végre magára talált.

részletek

Ricciardo: Markónál sokszor csak hallgatni és bólogatni kellett

A Red Bull segítségével került be a Formula-1-be és ért el sikereket Daniel Ricciardo. Bár Helmut Marko nyilatkozataiban gyakran megtalálja volt pilótáját, az ausztrál egyszer sem szúr vissza.

részletek

Megbánhatja Mick Schumacher a ferraris szerződést?

Az egykori Formula-1-es világbajnok szerint a jelenleg a Formula-2-ben versenyző Mick Schumachernek rosszul is elsülhet az, hogy a Ferrari pilótaakadémiájához csatlakozott.

részletek

Az olasz sajtó máris Leclerc mögött

Hiába gyors a 2019-es Ferrari, egyelőre képtelen nyerni. Márpedig, amikor nem nyer, máris a hátában érezheti a hazai sajtót. Olaszországban Charles Leclerc már hős, Vettel lassan kegyvesztett.

részletek
Olvastad már?