Steward
Bognár Viktor
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 9. vasárnap

Kanada

Láttál már kamiont háztetőn parkolni?

A kanadai Ontarióban egészen bizarr baleset történt. Egy kamionos lefutott az útról, majd a földúton irányíthatatlanná váló járművel konkrétan leparkolt egy háztetőre. A tulajdonosok ugyan otthon voltak, de nem tartózkodtak a házban, a kamionos és utasa pedig szintén szerencsésen megúszták a nem mindennapi balesetet.

részletek

Vettel: Kanadában mi nyertünk

Sebastian Vettel több, mint egy éve nem állhatott fel a dobogó tetejére, ám a német gyorsan rövidre zárta a témát azzal, hogy Kanadában valójában győzedelmeskedett, így közel sincs meg egy év.

részletek

Szabó Krisztián kezd ráérezni a kanadai városi pályára

A falak közelségétől eleinte kicsit tartott, de kanyarról kanyarra veszi fel a számára új helyszín ritmusát a WRX magyar pilótája. A friss házas ralikrosszversenyző a szombati napot követően a köztes eredménylista 10. helyén állt, az Audinak viszont kedvez a pálya, így minden esélye megvan a javításra.

részletek

Friss házasként versenyez Kanadában Szabó Krisztián

Napokkal esküvőjét követően átrepülte az Atlanti-óceánt a ralikrossz-világbajnokság magyar indulója, az újdonsült férj: a szezon hetedik versenyének helyszíne a Trois-Rivières-i városi pálya lesz.

részletek

Magnussen: Steiner jól tette, hogy elhallgattatott!

Kevin Magnussen igencsak kiborult a Kanadai Nagydíj közben, aminek a csúcspontja az volt, amikor a csapatrádióban ország-világ előtt kezdett el elégedetlenkedni. De elnézést kért, és főnöke, Günther Steiner fegyelmezését sem vette magára.

részletek

Helyszíni: Még a Francia Nagydíj sajtónapján sem ért véget a kanadai futam

A világ leghíresebb autóversenye, a Le Mans-i 24 órán át tart, a 2019-es F1-es Kanadai Nagydíj viszont majdnem napra pontosan 2 hétig. A futamot leintették ugyan Montrealban, de átvitt értelemben még mindig tart. A Francia Nagydíj helyszínén, Le Castellet-ben legalábbis még mindig ez a slágertéma, ráadásul a Ferrari kérésére pénteken valóban felülvizsgálják a legutóbbi derbin született döntést.

részletek

A versenytársak is Vettel pártján a kanadai büntetés megítélésében

Az F1-et szerető közvéleményt még mindig lázban tartja a kérdés: most akkor megérdemelte-e Sebastian Vettel a Kanadában kapott büntetését? Erről is kérdezték a meghívott riválisokat a Francia Nagydíj csütörtöki sajtótájékoztatóján.

részletek

A túlmelegedő fék okozta Norris minden problémáját

Lando Norrisnál a fék kezdett túlmelegedni, ez okozott egy olyan szerencsétlen láncreakciót, amely mindössze 8 kör után az angol kieséséhez vezetett Kanadában. A konkrét kiesést viszont nem közvetlenül a fék okozta.

részletek

Kubica sosem képes nyomni neki

A nyolc év után visszatérő lengyel elismerte, hogy Kanadában sem tudta igazán nyomni a gázt. A szenvedő Williamsnél is egyre inkább kikristályosodik, hogy George Russell gyorsabb, mint Kubica.

részletek

Ilyen egy F1-es kör Kanadában visszafelé

Meg kell hagyni, hogy a megszokott menetiránnyal szemben sem fest rosszul a montreali F1-es pálya - nézzük, hogy milyen is így végigmenni ezen a körön.

részletek

Kanadára megérkezik az új Mercedes-motor

Utolsóként a listavezető is bemutatja frissített erőforrását, a tervek szerint a következő F1-es versenyhétvégére elhozza az új motort az idei szezont toronymagasan uraló Mercedes.

részletek

Perez mellett kiderül, mit is tud Stroll

A Kanadai Nagydíj promótere, Francois Dumontier szerint Sergio Perez nagyszerű mérce lesz, hogy megállapítsuk, milyen pilóta is a húsz esztendős honfitársa, Lance Stroll.

részletek
Olvastad már?