DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. július 14. vasárnap
Podcast

Podcast: Felpezsdült az F1 Kanadában

Max Verstappen visszatért a pódium legfelső fokára, azonban a Kanadai Nagydíj komoly izgalmakat tartogatott. Futamértékelő.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Hol esett, hol nem, a csapadék pedig izgalmassá tette a montreali futamot: a Red Bull részben a körülményeknek köszönhetően húzta be az elsőséget, ehhez azonban keményen kellett küzdeni, mégpedig a McLaren és a Mercedes ellen. Miért szalasztotta el a győzelmi esélyt a wokingi csapat, mitől javultak fel a csillagosok? A Ferrarinak ezúttal esélye sem volt a sikerre, a vörösök csúfos hétvégén vannak túl, de vajon miért? Mi a gond Perezzel, mi várhat Ricciardo a jó kanadai szereplés után?

Események, kérdések, válaszok és pusmorgások – Gergőtől és Sanyitól!

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, X-en pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

448271118_1218165666225349_6751091913663219655_n

 


A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!

Júniusi adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


yt

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: