Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 5. hétfő

KanadaiNagydíj

Hakkinen szerint hihetetlen Alonso

A McLaren kétszeres világbajnoka szerint lenyűgöző az Alpine spanyoljának teljesítőképessége, figyelembe véve, hogy a szintén kétszer csúcsra jutó Alonso a finn záró szezonjában debütált.

részletek

Sainz már nem fél nyomni a gázt

Carlos Sainz a Kanadai Nagydíj után sokkal magabiztosabban érzi magát a versenyautójában, már nem fél feszegetni a határokat, nyomni tudja a gázt anélkül, hogy tartana a kicsúszásoktól.

részletek

Verstappen: Javulnunk kell, a Ferrari gyorsabb

Az idei világbajnoki pontversenyben élen álló Max Verstappen szerint a Red Bull csapatának javulnia kell, miután gyorsabbnak érezte a Ferrari tempóját az elmúlt vasárnap Kanadában.

részletek

Kezelésre szorul Perez megsérült nyaka

A Brit Nagydíjig hátralevő napokban nem edz, kizárólag rehabilitációra jár Sergio Perez: utólag derült csak ki, hogy a kanadai időmérőn történt balesetben megsérült a nyaka.

részletek

Ocon: Bíztam benne, hogy Alonso nem teszi meg

A francia csapattárs segítsége kellett ahhoz, hogy Fernando Alonso motorproblémája mellett megtartsa helyét a Kanadai Nagydíjon – ennek ellenére a spanyol helycserét akart, mert gyorsabbnak tartotta magát.

részletek

Rosberg elmondta véleményét a Hamilton–Russell párharcról

Nico Rosberg szerint George Russell eddig „fenomenális” volt a Mercedes embert próbáló F1-es szezonjában, de figyelmeztette, hogy Lewis Hamilton utál veszíteni csapattársaival szemben.

részletek

Gasly: Nem voltunk versenyképesek

A francia versenyző hétvégéje meglehetősen rosszul alakult, mivel az időmérőn már a Q1-ben búcsúzni kényszerült, vasárnap pedig csak a 14. helyen végzett Montrealban.

részletek

Alonso: Simán tartottam Hamiltont

Bár többek szerint a Mercedes versenytempója Kanadában vetekedett a Red Bull-lal és a Ferrarival, Fernando Alonso nem osztja ezt a véleményt. Tény, a stratégiai váltásig simán tartotta Hamiltont.

részletek

Leclerc nem aggódik a bajnokság állása miatt

Charles Leclerc az utolsó sorból indulva az ötödik helyet szerezte meg a Kanadai Nagydíjon a Ferrarival, míg riválisa, Max Verstappen hatodik győzelmét szerezte a szezonban. A monacói azonban nem aggódik, inkább motivációt merítene a helyzetből.

részletek

Latifi: A karosszéria miatt lehet Albon előnyben

Nicholas Latifi nincs meggyőződve arról, hogy karosszériája ugyanolyan teljesítményre képes, mint csapattársáé, Alexander Alboné. Harmadik F1-es szezonjában Latifit folyamatosan legyőzi Albon, aki idén érkezett a Williamshez.

részletek

Rosberg: Sainz nem világbajnok alkat

A spanyol erős élversenyző, de jelenlegi kvalitásai alapján nem bajnoki alapanyag – vélekedik Nico Rosberg. Ez a németet is meglepi, tekintve Sainz erős 2021-es szezonját.

részletek

Wolff balhézott a csapatfőnökök megbeszélésén

A társait álságosnak és szánalmasnak nevező Mercedes-főnök a találkozón a szemtanúk szerint a tavalyi Abu Dhabi Nagydíjra emlékeztető dührohamot kapott – a szaksajtó arról ír, a Drive to Survive kamerái mindent felvettek.

részletek