Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 19. szombat

KanadaiNagydíj

Ferrari: A kanadai büntetés után ez tök egyértelmű

Mattia Binotto, a Scuderia csapatfőnöke szerint a Kanadai Nagydíj után nem is kérdés, hogy jár-e büntetés Max Verstappen szabálytalan manőveréért, így Charles Leclerc-t tekinti a futam győztesének.

részletek

Marko: Ha Kanadát nézzük, Hamilton is büntetést érdemelne

A Red Bull főtanácsadója úgy véli, a második szabadedzésen Lewis Hamilton megmozdulása nem kéne, hogy büntetéssel járjon. Ugyanakkor a montreali események tükrében a brit is kapna valamit.

részletek

Ferrari: A sportnak is ártott a döntés

Az olasz alakulat ugyan az FIA döntésének felülvizsgálatát kérte, az akkori ítéletet ez azonban nem írta felül. A Mercedesé a győzelem, a Ferrarinál pedig mindenki csalódott a kanadai eset után.

részletek

Vettel nem kapta meg a montreali győzelmet

Rendhagyó módon, miután a montreali büntetés felülvizsgálatának meghallgatását mostanra tűzték ki, a Francia Nagydíj hétvégéjén két futamgyőztest hirdetnek az F1-ben. Az FIA meghozta végső döntését.

részletek

Döntő erejű bizonyíték lehet Vettelék kezében

Helyszínen tartózkodó kollégánk értesülései szerint olyan bizonyító erejű anyagok lehetnek a Ferrari birtokában, melyeknek hatására megváltoztathatják a Kanadában hozott döntésüket a felügyelők.

részletek

Vettel változatlanul jogtalannak tartja a büntetést

Lassan két hét telik el Lewis Hamilton montreali, erősen vitatott győzelme óta, de a büntetéssel szembeni vélekedés általános. Sebastian Vettelé is, aki hideg fejjel is úgy véli, nem volt jogos az öt másodperc.

részletek

Magnussen: Steiner jól tette, hogy elhallgattatott!

Kevin Magnussen igencsak kiborult a Kanadai Nagydíj közben, aminek a csúcspontja az volt, amikor a csapatrádióban ország-világ előtt kezdett el elégedetlenkedni. De elnézést kért, és főnöke, Günther Steiner fegyelmezését sem vette magára.

részletek

Helyszíni: Még a Francia Nagydíj sajtónapján sem ért véget a kanadai futam

A világ leghíresebb autóversenye, a Le Mans-i 24 órán át tart, a 2019-es F1-es Kanadai Nagydíj viszont majdnem napra pontosan 2 hétig. A futamot leintették ugyan Montrealban, de átvitt értelemben még mindig tart. A Francia Nagydíj helyszínén, Le Castellet-ben legalábbis még mindig ez a slágertéma, ráadásul a Ferrari kérésére pénteken valóban felülvizsgálják a legutóbbi derbin született döntést.

részletek

A versenytársak is Vettel pártján a kanadai büntetés megítélésében

Az F1-et szerető közvéleményt még mindig lázban tartja a kérdés: most akkor megérdemelte-e Sebastian Vettel a Kanadában kapott büntetését? Erről is kérdezték a meghívott riválisokat a Francia Nagydíj csütörtöki sajtótájékoztatóján.

részletek

Pénteken születik döntés Vettel büntetéséről

Péntek délután lesz a Ferrari meghallgatása az FIA motorhome-jában, a Francia Nagydíj helyszínén. A Scuderia a kanadai büntetés felülvizsgálatát kérte, ha eltörlik, Vettel a győztes.

részletek

Alonso: Jobb, ha nem mondok semmit Vettelről

Csak lassan csendesedik a vihar, amit Vettel és Hamilton kanadai incidense okozott, a sokat vitatott bírói döntés, amellyel elvették a Ferrari-pilóta győzelmét. Alonso inkább igyekszik kimaradni.

részletek

Ezért robbant fel Kanadában a Mercedes-motor

Lance Stroll versenyautójában a vadonatúj, második specifikációs Mercedes-erőforrás látványos lángolás kíséretében adta meg magát Montrealban. A gyártó időközben rájött, mi okozta a gondot.

részletek
Olvastad már?