DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 1. péntek

KanadaiNagydíj

Elutasították Norrisék felülvizsgálati kérelmét

Az FIA nem találta relevánsnak a McLaren által szállított négy „bizonyítékot”, így marad a brit pilóta öt másodperces büntetése az F1-es Kanadai Nagydíjon.

részletek

Töröltetné Norris kanadai büntetését a McLaren

Csaknem két hét után beadta a felülvizsgálati kérelmet a csapat. Precedensekre hivatkozva próbálják visszavonatni Norris „sportszerűtlenségért” kapott időbüntetését.

részletek

Leclerc végre elégedett

Sokat kesergett az elmúlt időben a Ferrari monacói versenyzője, de most végre úgy érzi, tettek egy lépést előre: a Scuderia volt a második erő a mai napon.

részletek

„Vakon” nyújtott bajnoki teljesítményt Albon

Ez a véleménye a Williamst irányító James Vowlesnak, aki nem győzte dicsérni F1-es pilótája montreali produkcióját – pedig egy probléma is hátráltatta őt.

részletek

Miért ilyen rossz a futamokon a Haas?

A gumikezelés „megöli a vasárnapokat” az amerikai F1-es csapat számára, eben a tekintetben az egész mezőny leggyengébbje a Haas VF-23. Hol gyökerezik a probléma és mikor oldódhat meg?

részletek

Ez okozta valójában Russell kanadai kiesését

A verseny elején falhoz vágta a Mercedesét, de az F1-es istálló vezető műszaki igazgatója szerint nem ennek volt köszönhető, hogy kiállni kényszerült a brit.

részletek

Biztonsági aggályok – szerdai F1-es híreink

Ocon szárnya, Russell kereke, Neymar bóklászása és a Pirelli új abroncsai – számos biztonsági aggály merült fel mai sztorijaink között.

részletek

Podcast: Mesterhármas

Max Verstappen Montrealt is bevette, de vajon a riválisok közelebb kerültek a Red Bullhoz vagy ez csak optikai csalódás volt?

részletek

F1Stat: Kétszáz, száz meg negyvenegy

Mérföldkőhöz érkezett a Red Bull és két sikerkovácsa is, miközben Perez mélyrepül, Alonso Prostot közelíti, a Williams pedig rég látott eredményeket ért el.

részletek

Aggasztotta a McLarent Ocon mozgó szárnya

„Biztosan nem így tervezték” – vélte Andrea Stella, aki kérdéseket fog feltenni a történtek miatt. Az Alpine állítja: tudták, hogy nem fog leesni a szárny.

részletek

„Közelebb kerültek hozzánk, de…” – Red Bull

Az idén megszokottnál kisebb volt a Red Bull előnye az F1-es Kanadai Nagydíjon, de ez Markóék szerint inkább amiatt volt, mert gyengébb napot fogtak ki.

részletek

Vasseur: Jó irányba tartunk a fejlesztéseinkkel

A Ferrari csapatfőnöke úgy látja, jó irányba tartanak az új fejlesztésekkel, de közben abszolút megérti a pilótái frusztráltságát is.

részletek