Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 25. szombat

KanadaiNagydíj

Bottas újoncként gyenge autóval is villantott

Lewis Hamilton mellett nyújtott gyenge produkciója miatt sokan lesajnálják a tapasztalt finnt, pedig pályafutása elején a harmatos Williamsszel is bizonyította, hogy akár a legjobbak közé is kerülhet.

részletek

Hamilton élesen bírálja a motorszabályokat

2018-ban három erőforrást használhatnak büntetlenül a csapatok, ami megbízhatóbb motorokat igényel. Lewis Hamilton szerint nem a legszerencsésebb, ha egy műszaki hibán múlik a bajnoki cím sorsa.

részletek

Hatalmasat lépett előre a Haas Kanadában

Igaz, az eredményen nem látszott, de a csapat vezetője és Romain Grosjean is azt állítja, hogy rendkívül versenyképesre sikerült a Haas új fejlesztési csomagja, amivel Montrealba érkeztek.

részletek

F1-Archív: Irvine elkotyogta a Ferrari kikötéseit

Ralf Schumacher szerint Michael rövidesen visszavonul, Haug állítja, nincs súrlódás a McLarennél, a Ferrari első futamgyőztese 90 évesen elhunyt: ezek voltak 1999 óta június 15. hírei.

részletek

F1-Archív: Fisichella bepereli volt csapatfőnökét

Az olasz pilóta három év utána sem kapta meg bérét. Peter Sauber szerint csapata győzhet a 2012-es szezon során, Hamiltont megdöbbentette Alonso kijelentése, megkapja nevét a „Bajnokok Fala”: ezek volta június 14. hírei az évek során.

részletek

A Red Bull nem változtatná meg Verstappent

Tény, hogy az utóbbi versenyek a fiatal holland zűrös ügyeiről és hibáiról szóltak az energiaitalos alakulatnál, Christian Horner mégsem szeretné, ha pilótája felhagyna stílusával.

részletek

Felülbírálnák a kockás zászlós rendszert

Kanadában az egyik beszédtémát a téves leintés szolgáltatta, ugyanis Winnie Harlow egy körrel hamarabb lengette meg a verseny végét jelző kockás zászlót. Az FIA már az alternatívákon töri a fejét.

részletek

A Red Bull most elégedett lehet Verstappennel

A Kanadai Nagydíjon végre azt a formáját mutatta Verstappen, amit csapata eddig is várt tőle. Helmut Marko szerint a holland mostani teljesítménye a "hülye kritikusok" száját is befogja.

részletek

Hamilton: Nem vagyok gyenge fejben

A világbajnok kiűz agyából minden azzal kapcsolatos gondolatot, mely szerint a címvédés – például a Mercedes teljesítménye miatt – meghiúsulhat. Teniszes hasonlattal szemléltette nyerni akarását.

részletek

Miért vannak még mindig mormoták a Kanadai Nagydíjon?

A montreali hétvége szabadedzésén Romain Grosjean elütött egyet a védett állatfaj képviselői közül. Charlie Whiting versenyigazgató is beszélt a megoldhatatlannak tűnő kanadai mormotakérdésről.

részletek

Megint a Sauber volt a leggyorsabb a bokszban

Monaco után Kanadában is a Sauber tudta felmutatni a leggyorsabb bokszkiállást, igaz, ennek előnyeit nem a végül pontszerző Leclerc élvezhette. A rekord továbbra is a Mercedesé és a Red Bullé.

részletek

Villeneuve-öt sérti, hogy apjához hasonlítják Verstappent

Niki Lauda volt az, aki párhuzamot vont az ikonikus kanadai versenyző, a néhai Gilles Villeneuve és Max Verstappen között. A hollandról nem épp jó véleménnyel levő Jacques Villeneuve kiborult ezen.

részletek
Olvastad már?