Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 10. péntek

Montreal

Ricciardo júliusra jósolja a szezonrajtot

Az ausztrál optimista a szezonkezdetet illetően, szerinte az országok vezetői megtették a szükséges óvintézkedéseket, így hamarosan visszatérhetünk a régi kerékvágásba. Elmondta, melyik pályát szeretné idénynyitónak.

részletek

Még optimista a Kanadai Nagydíj promótere

A montreali F1-es futam szervezői szerint nagyjából húsvétig van idejük dönteni arról, hogy biztonságosan meg tudják-e rendezni a jelenleg június közepére kiírt versenyt vagy el kell halasztani.

részletek

A Renault már jó ideje átlépte az 1000 lóerőt

Monzában végképp bizonyított a Renault-erőforrás, a korábbi években csak szenvedő egység az egyik legerősebb volt a mezőnyben. A csapatfőnök szerint nem vicc az ezer lóerő, már rég elérték.

részletek

A túlmelegedő fék okozta Norris minden problémáját

Lando Norrisnál a fék kezdett túlmelegedni, ez okozott egy olyan szerencsétlen láncreakciót, amely mindössze 8 kör után az angol kieséséhez vezetett Kanadában. A konkrét kiesést viszont nem közvetlenül a fék okozta.

részletek

Norris nem tudja, mi okozta a kiesését

Sem a brit pilóta, sem a csapata nem tudja egyelőre, miért tört el váratlanul a McLaren felfüggesztése az F1-es Kanadai Nagydíjon – pedig addig remek csatát vívott Verstappennel az újonc.

részletek

Rosberg: Vettel megérdemelte a büntetést

A 2016-os világbajnok szerint nem kifogás az, hogy piszkos volt a ferraris gumija és nem tudta irányítani rendesen az autóját: ezzel együtt is biztonságosan kellett volna visszatérni a pályára.

részletek

Bottas nem érzi úgy, hogy nőne rajta a nyomás

Bár az előző futamok nem sikerültek a legjobban a finn számára, egyelőre továbbra is élvezi a 2019-es F1-es szezon alakulását – igaz, a kanadai negyedik hellyel ő sem elégedett.

részletek

Wolff nem számított rá, hogy lesz büntetés

Azt gondolta, a versenyfelügyelők nem fognak bevállalni egy ilyen vitás döntést, mindenesetre a Mercedes F1-es csapatfőnöke kijelentette: tiszteletben kell tartani az illetékesek ítéletét.

részletek

A Kanadai Nagydíj történései percről percre

Kövessétek élő szöveges közvetítésünkben a 2019-es Formula-1-es szezon hetedik futamát, a Kanadai Nagydíjat Montrealból!

részletek

Még a Mercedes is örül a Ferrari sikerének

Olyasmit is ritkán látni és tapasztalni az F1 világában, mint ami a Kanadai Nagydíj időmérőjén történt: Sebastian Vettel vezérletével a Ferrari meglepetésre legyőzte a Mercedest, ennek pedig a vert fél legénysége legalább annyira örült, mint az olasz gárda munkatársai. Az idén még nyeretlen vörösök a győzelem esélyéről még mindig félve mernek csak beszélni, de tény: már a kvalifikációs sikerük is nagyon jót tett az idei állapotoknak.

részletek

Vettelnél hosszú idő után megtört a jég

Az elmúlt szűk egy évben szinte csak csalódások érték a négyszeres világbajnokot, most azonban megtört egy közel tizenegy hónapja tartó negatív sorozatot Montrealban. Megtör egy másikat is?

részletek

Magnussen bokszutcai rajtra számít

Várhatóan váltót kell cserélni a dán F1-es pilóta időmérőn rommá tört autójában, akkor pedig már jobban megéri a bokszból indulni, mintsem a 15. helyről a leglágyabb keverékű gumikon.

részletek
Olvastad már?