Steward
Bognár Viktor
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 27. szombat

JorgeLorenzo

Lorenzo a tesztpilótaságról: Ez az egyik lehetőség

Bár konkrétumokat továbbra sem árult el, annyit elhintett a visszavonult ötszörös világbajnok, hogy valóban van rá esély, hogy tesztversenyzőként folytassa valamelyik gyártónál.

részletek

Tesztversenyzői állást ajánlott Lorenzónak a Yamaha?

A Motorsport.com úgy tudja, a hangvillások megkeresték korábbi motorosukat – aki pedig maga is elismerte, hogy visszavonulása ellenére is ott lesz jövőre a paddockban.

részletek

Marquez: Jorgénak a Hondán kell megmutatnia, mire képes

Az Osztrák Nagydíjat megelőző csütörtöki sajtótájékoztató slágertémája a Jorge Lorenzo ducatis visszatéréséről szóló friss pletyka volt: jelenlegi és volt csapattársa is elmondta erről a véleményét.

részletek

Lorenzo Brnóban és Spielbergben sem áll rajthoz

További két versenyt kénytelen kihagyni a Repsol Honda Assenben megsérülő spanyolja, aki így leghamarabb az augusztus végi silverstone-i fordulón térhet vissza a pályára.

részletek

Bradl helyettesíti Lorenzót a Sachsenringen

A Repsol Honda bejelentette, amire amúgy is számítani lehetett, miszerint német tesztversenyzőjük ugrik be az Assenben csigolyatörést szenvedő spanyol motorosuk helyére a hétvégén.

részletek

Vinales szerint büntetést érdemelt volna Lorenzo

A Yamaha spanyolja, aki szintén áldozatául esett repsolos honfitársa barcelonai tarolásának, további hasonló manőverekre számít azok után, hogy a hondás megúszta szankció nélkül két héttel ezelőtti hibáját.

részletek

Lorenzo: bukás és adóellenőrzés

Úgy tűnik, nem ez a legjobb időszaka a Repsol Honda ötszörös világbajnokának. A spanyol motoros abszolút nem tud megbarátkozni a versenygépével, legutóbb tömegbalesetet okozott a barcelonai futamon, majd bukott a teszten, ráadásul rászállt a spanyol adóhatóság is.

részletek

Lorenzo megijedt barcelonai tesztbalesete után

A spanyol az air fence-be csapódott, motorja pedig annak tetején landolt hétfő délelőtt, az ötszörös világbajnoknak pedig fájdalmai is voltak, de szerencsére megúszta törés nélkül az ijesztő balesetet.

részletek

Lorenzo: Semmilyen bocsánatkérés nem elegendő most

Tudja, hogy nagyot hibázott, de ebben a kanyar kialakítása is szerepet játszott a Repsol Honda spanyolja szerint, aki különösen azt sajnálja, hogy három társa versenyét is tönkretette.

részletek

Nem alakítják át Lorenzo kedvéért a Hondát

Abban a Repsol Honda csapatvezetője és maga az ötszörös világbajnok is egyetért, hogy az RC213V nem rossz motor, viszont a spanyol szerint időbe telik, mire rá fog érezni a gépre.

részletek

Lorenzo a Honda japán gyárába utazik a mugellói szenvedés után

Még a Le Mans-inál is gyengébb eredményt ért el az ötszörös világbajnok, a spanyol azonban nem adja fel: egyenesen a HRC központjába utazik hétfőn, hogy vezethetőbbé tegyék a motort.

részletek

Marquez szoros versenyt vár Mugellóban

Önbizalommal teli várják a Repsol Honda versenyzői a soron következő Olasz Nagydíjat. Marc Marquez kiélezett futamra számít, és kedveli a mugellói pályát annak ellenére, hogy itt mindössze egyszer, 2014-ben tudott nyerni, amióta a királykategóriában versenyez. Jorge Lorenzo viszont kifejezetten otthon érzi magát az olasz aszfaltcsíkon, ahol már hat győzelemmel rendelkezik.

részletek
Olvastad már?