Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 24. kedd

JorgeLorenzo

Lorenzo Brnóban és Spielbergben sem áll rajthoz

További két versenyt kénytelen kihagyni a Repsol Honda Assenben megsérülő spanyolja, aki így leghamarabb az augusztus végi silverstone-i fordulón térhet vissza a pályára.

részletek

Bradl helyettesíti Lorenzót a Sachsenringen

A Repsol Honda bejelentette, amire amúgy is számítani lehetett, miszerint német tesztversenyzőjük ugrik be az Assenben csigolyatörést szenvedő spanyol motorosuk helyére a hétvégén.

részletek

Vinales szerint büntetést érdemelt volna Lorenzo

A Yamaha spanyolja, aki szintén áldozatául esett repsolos honfitársa barcelonai tarolásának, további hasonló manőverekre számít azok után, hogy a hondás megúszta szankció nélkül két héttel ezelőtti hibáját.

részletek

Lorenzo: bukás és adóellenőrzés

Úgy tűnik, nem ez a legjobb időszaka a Repsol Honda ötszörös világbajnokának. A spanyol motoros abszolút nem tud megbarátkozni a versenygépével, legutóbb tömegbalesetet okozott a barcelonai futamon, majd bukott a teszten, ráadásul rászállt a spanyol adóhatóság is.

részletek

Lorenzo megijedt barcelonai tesztbalesete után

A spanyol az air fence-be csapódott, motorja pedig annak tetején landolt hétfő délelőtt, az ötszörös világbajnoknak pedig fájdalmai is voltak, de szerencsére megúszta törés nélkül az ijesztő balesetet.

részletek

Lorenzo: Semmilyen bocsánatkérés nem elegendő most

Tudja, hogy nagyot hibázott, de ebben a kanyar kialakítása is szerepet játszott a Repsol Honda spanyolja szerint, aki különösen azt sajnálja, hogy három társa versenyét is tönkretette.

részletek

Nem alakítják át Lorenzo kedvéért a Hondát

Abban a Repsol Honda csapatvezetője és maga az ötszörös világbajnok is egyetért, hogy az RC213V nem rossz motor, viszont a spanyol szerint időbe telik, mire rá fog érezni a gépre.

részletek

Lorenzo a Honda japán gyárába utazik a mugellói szenvedés után

Még a Le Mans-inál is gyengébb eredményt ért el az ötszörös világbajnok, a spanyol azonban nem adja fel: egyenesen a HRC központjába utazik hétfőn, hogy vezethetőbbé tegyék a motort.

részletek

Marquez szoros versenyt vár Mugellóban

Önbizalommal teli várják a Repsol Honda versenyzői a soron következő Olasz Nagydíjat. Marc Marquez kiélezett futamra számít, és kedveli a mugellói pályát annak ellenére, hogy itt mindössze egyszer, 2014-ben tudott nyerni, amióta a királykategóriában versenyez. Jorge Lorenzo viszont kifejezetten otthon érzi magát az olasz aszfaltcsíkon, ahol már hat győzelemmel rendelkezik.

részletek

Lorenzo: Újabb csalódás

Nem ez volt a Repsol Honda legjobb hétvégéje, az biztos. Nem elég, hogy a futamot toronymagasan vezető Marc Marquez bukott, kilenc körrel a vége előtt ötszörös világbajnok csapattársa is kiszállt a versengésből, mégpedig technikai okok miatt.

részletek

Lorenzo véletlenül benyomta a pit limitert a rajtnál

Ezért esett vissza az utolsó helyre az első métereken, ám utána sem volt egyszerű az élete Argentínába: kívülről úgy tűnhet, kifogásokat keres, de a spanyol szerint szó sincs erről.

részletek

Lorenzo bordarepedést szenvedett katari bukása során

Bár az évadnyitón megkapta a rajtengedélyt óriási edzésbalesetét követően, a további vizsgálatok kiderítették, hogy elrepedt a jobboldali felső bordája a Repsol Honda spanyoljának.

részletek
Olvastad már?