DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 1. péntek

Iwasa

Formula-2: Két Red Bull-junior a dobogón

Ayumu Iwasa nyerte az F2-es sprintfutamot, ezzel visszatért a bajnoki összetett élére. A pole-pozícióból induló Isack Hadjar az élről állt ki motorprobléma miatt.

részletek

Japán győzelem, Leclerc a dobogón az F2-ben

A juniorszériák főfutamain is a biztonsági autó játszotta a főszerepet, végül mindkét pole-pozícióból rajtoló pilóta győzelmet ünnepelhetett Ausztráliában.

részletek

F2: Óriási izgalmak a dzsiddai sprinten

Biztonsági autót, balesetet és izgalmas csatákat hozott a juniorkategória szaúdi sprintversenye, amely végén Iwasa állhatott fel a dobogó legfelső fokára.

részletek

Ez lesz a Red Bull-fiatalok sorsa jövőre

Kezd kialakulni a junior kategóriák mezőnye a következő szezonra, két Red Bull-akadémista jövője is eldőlt: Ayumu Iwasa marad a DAMS-nél az F2-ben, míg Liam Lawson a Super Formulába igazol.

részletek

Zseniális csata a győzelemért, Sargeant jöhet az F1-be

Hatalmas izgalmakat hozott a Formula-2 szezonzárója: Ayumu Iwasa kemény csatát követően behúzta az év utolsó főfutamát, Logan Sargeant pedig megszerezte az F1-es szerepléséhez szükséges pontokat.

részletek

Ők lesznek jövőre a Red Bull juniorjai

Alakul a Red Bull juniorprogramjának felállása a 2023-as szezonra, noha még mindig vannak fiatal pilóták, akiknek a jövőjéről még nem történt hivatalos bejelentés.

részletek

Helmut Marko nem elégedett a Red Bull-juniorokkal, mindenképp Hertát akarja

Az elmúlt hetekben a F1-es átigazolási piac másról nem szól, mint hogy kié lesz az árván maradt Alpine-ülés. Jelenleg a legújabb forgatókönyvek szerint Pierre Gasly lehet a francia csapat új reménysége, akinek a helyére viszont a Red Bull Colton Hertát ültetné annak ellenére, hogy nincs elég szuperlicenszpontja. Dr. Helmut Marko szerint a csapat utánpótlás-versenyzői még nem készek, az amerikai érkezésének viszont nem mindenki örülne.

részletek

F2: Pourchaire sima győzelmet aratott Mogyoródon

Théo Pourchaire magabiztos vezetéssel győzött a Hungaroringen, amivel jelentősen csökkentette összetettbeli hátrányát Felipe Drugovich-csal szemben a nyári szünet előtti utolsó versenyen.

részletek