Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. március 2. kedd

Indianapolis

Alonso műszaki hibával küzdött az Indy 500-on

Fernando Alonsó reményei évekre elszálltak a hármas korona megszerzésére, miután az idei Indy 500-ason az elejétől a végéig problémái voltak az autójával. Ennek ellenére örül.

részletek

Kaotikus Indy 500-at nyert Takuma Sato

Drámai véget ért a 104. Indy 500-as viadal, amelyen Takuma Sato sárga zászlós fázis alatt húzta be a győzelmet, Fernando Alonso pedig csak a 21. lett. Spencer Pigottot kórházba szállították.

részletek

Todt Indianapolis visszahozásáról beszélt

Az FIA elnöke az idei Indy 500 alkalmából látogatott el az Indianapolis Motor Speedwayre, ahol óhatatlanul felmerült a kérdés, vajon az F1 visszatér-e a legendás pályára.

részletek

Dixon nyert Indianapolisban

A Chip Ganassi Racing pilótája komoly fölénnyel húzta be az IndyCar idei második, két hónappal elhalasztott futamát. Egy baleset és az alternatív stratégia játszotta kezére a győzelmet.

részletek

F1-Archív: Coulthard Alonso miatt dühöng

Dennis minden kapcsolata megszakadt a McLarennel, furcsa edzéseredmények születtek Indianapolisban, a Ferrari nem akar új motorformulát, Villeneuve szerint Schumacher nem jó példakép, a Toyota pedig beszáll az F1-be. Június 30. hírei következnek az elmúlt évtizedekből.

részletek

Dupla Hockenheim és Szocsi, visszatér Indy?

Egyelőre nyolc verseny helyszíne és időpontja tekinthető biztosnak a 2020-as F1-es naptárból, sajtóértesülések viszont vannak arról is, hogyan alakulhat a további menetrend ősszel.

részletek

Alonso duplázott a virtuális Indianapolisban

Még csak alig egy hete debütált a szimulátoros világban, máris győzni tudott a kétszeres F1-es világbajnok – ráadásul rögtön kétszer is nyert a legendás indianapolisi ovál virtuális változatán!

részletek

Továbbra is szívesen látná Indianapolis az F1-et

Már tavaly, rögtön a pálya megvétele után is úgy fogalmazott az Indianapolis Motor Speedway tulajdonosa, Roger Penske, hogy visszavinné az F1-et a legendás helyszínre, erről a tervéről pedig továbbra sem tett le.

részletek

Visszatérhet az F1 Indianapolisba

A tavaly év végén az Indianapolis Motor Speedwayt, majd az IndyCart is felvásárló Roger Penske amerikai sajtóértesülések szerint szeretné, ha a Formula-1 visszatérne a legendás aszfaltcsíkra.

részletek

Hivatalos: Penske lett Indy új tulajdonosa

Hétfőn véglegesen bekövetkezett, amit már novemberben tudni lehetett, a Roger Penske vezette vállalat megvásárolta a legendás indianapolisi pályakomplexumot. Többszáz milliós értékkel bír.

részletek

Visszahozhatja az F1-et Indianapolis új tulajdonosa

Az ikonikus amerikai csapatfőnök, Roger Penske megvásárolta az IndyCart és indianapolisi pályát. Lehetséges versenyek között a Formula-1-et is megemlítette.

részletek

Alonso a lehető legjobb autót akarja Indyre

A kétszeres világbajnok spanyol pilóta korábban ragaszkodott ahhoz, hogy a McLarennel induljon Indianapolisban. Az idei bukás után viszont éppen ellenkezőleg gondolja, gyors autót akar.

részletek
Olvastad már?