Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 19. kedd

Hyundai

Menetpróba - Hyundai Tucson 1,6 T-GDI Hybrid Prime

A koreai gyártó újdonsága nemcsak a külsejében mutat újat, hanem az utasterében és a motorháztető alatt is. A legfrissebb fejlesztésű szabadidőautónak a hibrid kivitelét tettük próbára.

részletek

Itt az új Kona Electric: Dizájn, technológia, zéró károsanyag-kibocsátás

A Hyundai Motor több ponton megújította tisztán elektromos városi crossoverét, a sikeres Hyundai Kona Electric modellt. Hogy az új Kona Electric még többet kínálhasson az ügyfeleknek, a modellfrissítés során a formatervre, a technológiai tartalomra és a praktikumra koncentráltak.

részletek

Michelisz: Egy jó hungaroringi hétvégével még bármi elképzelhető

A tetemes ponthátrány ellenére is hisz még a címvédésben Michelisz Norbi, aki erős szereplést vár magától a hazai versenyén. A BRC pilótáját kérdeztük a Hyundai nürburgringi bojkottjáról is.

részletek

Hyundai-siker az utolsó futamon, Michelisz 10.

A rajt utáni kavarodás után az élre álló Nicky Catsburg győzött a WTCR harmadik szlovák versenyen Vernay és Berthon előtt. A zengős Azcona ismét remekelt, Michelisz tizedik, Tassi nem állt rajthoz.

részletek

Az LG és a Hyundai partnerségre lépett

Az LG Electronics (LG) és a Hyundai Motor bemutatta az IONIQ nevű utastér-koncepciót (IONIQ Concept Cabin), amely hűen tükrözi mindkét vállalat szakértelmét a fogyasztói kényelmi eszközök és elektromos személygépjárművek terén. Az innovatív koncepció maximálisan kihasználja az elektromos járművek tágas belső terét, ami belső égésű motor és más terjedelmes mechanikus alkatrészek híján a hagyományos autókénál jóval nagyobb.

részletek

Célt ért a versenyt bojkottáló Hyundai

A németországi WTCR-forduló kihagyása után visszatér a Hyundai négy autója, miután a sorozat beadta a derekát, és enyhített a márkát súlyosan hátráltató teljesítménykiegyenlítésen.

részletek

Itt a dinamikus, vadonatúj Hyundai i20 N Line

Miután idén bemutatta a vadonatúj i20-ast, a Hyundai Motor most leleplezte az N Line modellcsalád legújabb tagját: a vadonatúj i20 N Line kivitelt. A legújabb Hyundai külső és belső formai megoldásaihoz a Hyundai nagyteljesítményű N modellcsaládja szolgált ihletadóként, így biztosítva még dinamikusabb vezetési élményt.

részletek

Az új Hyundai i30 N maximális vezetési élményt kínál

A Hyundai Motor bemutatta az új i30 N modellt, amely továbbfejlesztett formavilággal, új, nyolcfokozatú olajfürdős duplakuplungos sebességváltóval (N DCT), valamint új, fejlett vezetőtámogató és biztonsági funkciókkal lép színre, hogy közúton és a versenypályán egyaránt még intenzívebb élményt nyújtson vezetőjének. Az új i30 N számos új funkcióval emeli új szintre a mindennapi és a sportos vezetés élményét: hamisítatlan hétköznapi sportautó, valódi versenyzői adottságokkal.

részletek

Hivatalos: Kiszáll a Hyundai a német WTCR-hétvégéről

Michelisz Norbert és egyik márkatársa sem áll rajthoz a hétvégén a Nürburgringen: a gyártó ezzel a radikális lépéssel tiltakozik az igazságtalannak vélt teljesítménykiegyenlítés ellen.

részletek

A vadonatúj Hyundai Tucson: intelligens technológiák, kiemelkedő formaterv

A Hyundai Motor bemutatta a vadonatúj Tucsont, amely előremutató, kísérleti formanyelvvel és ultramodern technológiákkal állít új mércét a kompakt szabadidőjárművek szegmensében. A modell kategóriájának legszélesebb körben villamosított hajtáslánc-kínálatával rendelkezik, megerősítve a Hyundai tiszta mobilitás iránti elhivatottságát, ugyanakkor megőrizve tradicionális szabadidőjárműves karakterét.

részletek

Lezárult az új Tucson intenzív tesztprogramja

Befejeződött a vadonatúj Tucson minőségbiztosítási és tesztprogramjának utolsó fázisa. A Hyundai tesztközpontjaiban és próbapályáin, valamint a világ útjain zajló, intenzív fejlesztési időszakot követően a vadonatúj Hyundai Tucson a Cseh Köztársaságban és Ausztriában esett át a piaci bevezetést közvetlenül megelőző, végső finomhangoláson.

részletek

Hyundai 1-2 az Észt Rali első napja után

A világbajnok Ott Tanak vezet a rali-vb visszatérő futamán, míg csapattársa, Craig Breen szorosan követi - a harmadik Hyundaijal Thierry Neuville viszont már kiállni kényszerült.

részletek
Olvastad már?