DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 1. péntek

Hyundai

Michelisz rajt-cél győzelmet aratott Vallelungában

Végig üldözte a csapattárs az első futamon, de nem ingott meg a magyar pilóta, aki idei második sikerével növelte az előnyét a TCR Világsorozat összetettjében.

részletek

Kettős Lynk & Co-győzelem, Michelisz a 8.

Santiago Urrutia nyerte a TCR World Tour második, fél távon át safety car mögött zajló futamát, míg a mezőny magyarja két helyet javítva megőrizte az összetettbeli vezetést.

részletek

Micheliszé a történelmi első győzelem a TCR Világsorozatban

A pole-ból indulva vezette kettős sikerre a Hyundait a magyar pilóta a TCR World Tour portimaói nyitányának első futamán.

részletek

A világ legviccesebb Hyundai kereskedése lett a hatvani Prémium Autóház Kft.

Öt kontinens, többezer autókereskedése közül választották legjobbnak a koreai cégközpontban a Hyundai Hatvan kisfilmjét.

részletek

A Hyundai akár az F1-re is nyitott lehet

Továbbra is a WRC marad a középpontban, de folyamatosan vizsgálják a lehetséges alternatívákat, mivel a koreai márka olyan szériákban akar szerepelni, ahol az elektromos hajtás nagyobb szerephez jut. Erről Cyril Abiteboul, a Hyundai Motorsport csapatfőnöke beszélt részletesen.

részletek

„Breen családja is azt akarta, hogy versenyezzünk”

Közleményt adott ki a múlt héten elhunyt Craig Breen csapatvezetője, melyben a versenyző családjáról, halálának körülményeiről és a Horvát Raliról is szót ejtett.

részletek

Totális sokk: teszt közben elhunyt a Hyundai WRC-pilótája

Tragikus hír rázta meg a motorsport-világot: a Horvát Ralira való tesztelés közben balesetet szenvedett Craig Breen, és ennek következtében életét vesztette.

részletek

Reagált a Hyundai-főnök az F1-es teóriára

Nem zárja ki teljesen az eshetőséget Cyril Abiteboul – de olyat sem szeretne mondani, amiből az a következtetés vonható le, hogy a márka a Formula-1-be megy.

részletek

Kettős Hyundai-sikerrel zárult a WRC-szezon

Japánban ért véget a Rali-vb 2022-es szezonja, az utolsó futam viszont végül egy tét nélküli roncsderbivé vált: Thierry Neuville és Ott Tanak révén kettős Hyundai-sikerrel zárult az idény.

részletek

Belháború a Hyundainál: Tanaknál betelt a pohár?

Az elmúlt versenyek eseményei, valamint az érintettek viselkedése alapján úgy tűnik, hogy Ott Tanaknál elszakadt a cérna: felrúgta az eddigi hídfőállásokat és nekiment a csapattársaknak, a csapatfőnöknek, a gyár vezetésének, illetve valamelyest az ellenfeleknek is.

részletek

Tanak a hazai pályáján győzte le Rovanperát

Hiába ment nagyot szombaton és vasárnap a vb-éllovas toyotás, a Hyundai versenyzője nyerte a Finn Ralit – igaz, a hazai pilóta így is 94 pontra növelte előnyét az összetettben.

részletek

Ott Tanak: A Hyundai nem vonul ki a WRC-ből

Az észt versenyző cáfolta a pletykát, ami a Hyundai WRC-programból való kivonulásáról terjedt. Magabiztosan állítja, hogy a nehézkes kezdet után az élre tudnak állni a WRC hibrid korszakában is.

részletek