Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 20. csütörtök

Hyundai

Tömeg várta a reptéren a hazaérkező Micheliszt

Kedden, valamivel dél előtt landolt a budapesti Liszt Ferenc repülőtéren a Malajziából világkupagyőztesként hazaérkezett Michelisz Norbert, akit komoly tömeg várt a terminálban, hogy az elsők között gratulálhassanak neki a történelmi sikerhez.

részletek

Michelisz: A 2017-es tapasztalatok nélkül nem lennék bajnok

A mindent eldöntő utolsó futam előtti percekben úgy tűnt, el sem tud rajtolni, végül azonban megnyerte a világkupát a Hyundai magyarja, aki a vasárnapi nehézségekről, eddigi pályafutásáról is beszélt, de üzent a magyar szurkolóknak is.

részletek

Győzelemmel növelte előnyét Michelisz

Tovább folytatódott Michelisz Norbert menetelése a sepangi szezonzárón, előnye már 27 pont. Az esős első futamon Guerrieri negyedik, Muller a hatodik helyre kapaszkodott fel gyengébb rajthelyéről.

részletek

Lecsapott a WRC új világbajnokára a Hyundai

Napokkal azután, hogy Ott Tanak a Toyota színeiben megnyerte a rali-világbajnokságot, a Hyundai bejelentést tett: 2020-ban Neuville és Loeb csapattársaként már őket erősíti az észt.

részletek

Menetpróba - Hyundai Santa Fe 2,2 CRDi 4WD 8EAT Executive

Michelisz Norbi és párja is bátran ajánlja az Új-Mexikó állam fővárosáról nevet kapott szabadidő-autót, hiszen mindketten ezt a típust használják. Megnéztük, szabad-e hinni a szponzorautók dicséretének.

részletek

Menetpróba - Hyundai i30 N Fastback

A koreai gyártó sporttevékenysége kiválóan megalapozza az N betűvel jelölt modellek piacon tartását, hiszen a vállalat a WRC és a WTCR küzdelmeiben is derekasan helyt áll. Bár a versenypályákon futó autónak nem sok köze van az utcai változatokhoz, az i30-ban tapasztalható érzések így is bőven megérik az árukat.

részletek

Muller nyert, Michelisz 4., karnyújtásnyira az összetett elsőség

Miután ő végzett legelőrébb a kínai WTCR-hétvége szombati időmérőjén az összes rivális közül, Michelisz Norbertnek jó esélye volt, hogy akár még a bajnoki éllovas Esteban Guerrierire is komoly nyomást helyezzen.

részletek

Idén először Muller a pole-ban, Michelisz 4.

Bár nem ő indulhat az élről, jól alakult Michelisz számára a ningbói WTCR-hétvége szombat hajnali időmérője: a magyar a 4. helyről rajtolhat, megelőzve minden összetett riválisát, köztük Esteban Guerrierit is. Yvan Muller idén először indulhat pole-ból.

részletek

Hyundai: Új koncepciók és versenyautók Frankfurtban

A felszabadított stílus, valamint új koncepció- és versenyautók képviselik a Hyundai Motor villamosítási stratégiájának új fejezetét a 2019-es Frankfurti Autószalonon.

részletek

Michelisz az esélyesekről és az aránytalan BoP-ről

Félévértékelőt tartott a WTCR pontversenyének második helyezettje: magával együtt három fő bajnoki esélyest nevezett meg, de a BoP-val szembeni ellenérzéseinek is hangot adott: szerinte teljesítménykiegyenlítésnek csak a szezon kezdete előtt lenne jogosultsága – volt pillanat, amikor érzése szerint aránytalanul büntették a Hyundait.

részletek

Tassi lelassult és nem szerzett pontot, Monteiro nyert otthon

A portugál WTCR-hétvége harmadik futamán Tassi Attila indulhatott a pole-pozícióból, mögüle a csapattárs Tiago Monteiróval. A fiatal magyar versenye aztán katasztrofálisan alakult.

részletek

Kiss Ramóna, a Hyundai hazai márkanagykövete

A Hyundai hazai képviselete a napokban szerződést kötött Kiss Ramónával, aki a márka hazai nagyköveteként támogatja a Hyundai ismertségét, és népszerűsíti a Tucson modellt.

részletek
Olvastad már?