Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 19. péntek

Hyundai

Ott Tanak: A Hyundai nem vonul ki a WRC-ből

Az észt versenyző cáfolta a pletykát, ami a Hyundai WRC-programból való kivonulásáról terjedt. Magabiztosan állítja, hogy a nehézkes kezdet után az élre tudnak állni a WRC hibrid korszakában is.

részletek

A Hyundai bemutatta az N-széria két legújabb koncepcióautóját

A Hyundai Motor N sportmárkája két „négykerekű laboratóriumot” mutat be: olyan technológiai koncepciójárműveket, amelyek a villamosítás korának nagy teljesítményű típusait előlegezik meg.

részletek

Girolami nyert, Michelisz 9. a szezonnyitón

Nestor Girolami nyerte a Túraautó-világkupa idei első futamát. A Pauban rendezett verseny főként a vonatozásról szólt, ám az utolsó körök hoztak némi izgalmat a végére.

részletek

Michelisz: Pályafutásom egyik legnagyobb kihívása jön

Nem elég, hogy két bajnoksága egyazon hétvégén kezdődik, ráadásul a dupla szezonnyitót egy városi pályán tartják, ahol nem lehet hibázni. Michelisz Norbert kettős szezonjáról beszélt a Formula.hu-nak.

részletek

Dupla idény: Michelisz az elektromos bajnokságban is indul

Pályafutása legsűrűbb szezonjára vállalkozott a WTCR 2019-es bajnoka: Michelisz Norbert az elektromos világkupán (ETCR) is rajthoz áll megszokott bajnoksága mellett a Hyundai színeiben.

részletek

Imádják a Hyundait Kápolnán

A csodálatos fekvésű kis Heves megyei faluban vélhetően a legnagyobb a magyar települések közül az egy főre eső „Hyundai-sűrűség”, ráadásul a falu számos ismert és köztiszteletben álló személyisége választotta a megbízható környezettudatos és innovatív koreai márkát.

részletek

Megújul az IONIQ 5

A Hyundai új autója 77,4 kWh kapacitású akkumulátort és digitális visszapillantó tükröket kap. A további újdonságok között említést érdemel az akkumulátor kondícionáló funkció, valamint az intelligens frekvencia-csillapító rendszer.

részletek

A Hyundai TUCSON felpörgeti a kalandot a Sony Pictures ‘Uncharted’ című filmjében

A vadonatúj 2022. modellévi Hyundai TUCSON a Sony Pictures hamarosan bemutatkozó filmjében, az ‘Uncharted’-ben csillogtatja meg sokoldalú képességeit és futurisztikus megjelenését, amint egyedi kialakítású ‘Beast' prototípusa még izgalmasabbá teszi az eseményeket.

részletek

WTCR: Azcona lett Michelisz új csapattársa

Bejelentette 2022-es pilótapárosát a Hyundai: a 2019-es világkupanyertes Michelisz Norbert a csapatban marad, mellé pedig a Zengővel sikereket elért Mikel Azcona csatlakozik a BRC istállójában.

részletek

Sokan írják le helytelenül a Hyundai nevét

A legismertebb gyártók járműveit sokan felismerik, ám nem mindig tudják helyesen leírni a nevüket. Legtöbben a koreai márka nevét rontják el, legalábbis ez derült ki egy kutatásból nemrég.

részletek

Hyundai SEVEN tanulmányautó: kategóriateremtő elektromos szabadidőjármű

A Hyundai Motor Company az AutoMobility LA kiállításon mutatta be új elektromos szabadidőjármű koncepcióját, a SEVEN tanulmányautót. A kategóriáján belül új távlatokat feltérképező elektromos szabadidő-tanulmány a Los Angeles-i konferenciaközpontban, a Hyundai Motor standján lesz megtekinthető november 19-28. között. A SEVEN mellett olyan kategóriaelső termékek is kiállításra kerülnek itt, mint az IONIQ 5 vagy az XCIENT Fuel Cell.

részletek

Itt a vége – Gabriele Tarquini visszavonul

Két forduló maradt hátra a Túraautó-világkupa és egyúttal a veterán olasz versenyző pályafutásából. A 59 esztendős pilóta a WTCR adriai fordulójának sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy befejezi.

részletek