DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 2. szombat

Hypercar

Vettel a WEC-ben térhet vissza?

Sajtóhírek szerint a visszavonult négyszeres F1-es világbajnok konkrét ajánlatot kapott a privát Porschéket indító Jotától a 2024-es idényre.

részletek

Kategóriák, BoP, új szabály – amit Le Mans-ról tudni kell

Jön a centenáriumi Le Mans-i 24 órás: összegyűjtöttük a legfontosabb információkat a géposztályoktól a lebonyolításon át az új SC-procedúráig.

részletek

Nem elégszik meg az F1-es tartalékpilótai poszttal az F2-es bajnok

Az Aston Martin színeiben akár szabadedzéseken is indulhat Felipe Drugovich, aki azonban többre vágyik: jövőre akár a Super Formulában vagy a Hypercar kategóriában folytatná.

részletek

A Peugeot 9X8 júliusban, Monzában debütál

Kevesebb, mint egy évvel a koncepcióautó bemutatása és mindössze öt hónappal a pályatesztek indulása után a Peugeot TotalEnergies csapat bemutatja kész versenyautóját, a PEUGEOT 9X8-at, a négykerék meghajtású elektromos-hibrid Hypercart. Az autó júliusban, Monzában indul először a 2022-es FIA tartóssági versenysorozat (WEC) negyedik futamán. A visszaszámlálás ezzel elindult a PEUGEOT számára!

részletek

Ekkor mutatják be a Toyota új WEC-autóját

Hivatalosan is megerősítették, hogy 2021. január 11-én rántják le a leplet a Toyota Le Mans-i Hypercar versenyautójáról.

részletek

Le Mans: Visszatérnek a szörnyetegek

Megkezdjük beharangozó sorozatunkat a jövő hétvégi Le Mans-i 24 órásra – méghozzá egy aktuális hírrel, amely alkalmat ad némi visszatekintésre is: 2020-tól érkeznek a hiperautók a legendás egynaposra.

részletek

Aston Martin+Red Bull = Hypercar a négyzeten

Körülbelül 2.400.000 dollárba kerül majd a középmotoros, hybrid hypercar, ha elkészül.

részletek

LaFerrari a nappaliban - Pont befért

A cseh Magazín ProDriver CZ oldalán tűnt fel ez a kép, aminek láttán nekem „Csoki” aranyköpése jutott eszembe: „mi van csíra, nincs pénzed garázsra?!"

részletek