Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. október 1. szombat

Gumik

Bottas peches, mégis remek versenye

Nyolc újabb friss, ropogós ponttal gazdagodott az Alfa Romeo és Valtteri Bottas Barcelonában, de ebből még jobb eredmény is kisülhetett volna. Az Alfa új fejlesztései remekül beváltak, Monacóban is sokat várnak.

részletek

Vettel kiváló versenyt futott Imolában

A négyszeres világbajnok kihasználta, hogy az esős körülmények között kevésbé számít autója gyengesége, ám nem gondolta, hogy utána szárazon is erős pontszerzőként zárhat.

részletek

Alpine: Ha féltünk volna a defekttől, gumit cseréltünk volna

A francia istálló ügyvezetője szerint egyáltalán nem tartottak attól, hogy balesetveszélyes Esteban Ocon abroncsa. A Török Nagydíjat kerékcsere nélkül teljesítő pilótánál kockáztattak, kifizetődött.

részletek

Ocon: Még egy kör és defektet kaptam volna

A mezőnyben egyedüliként egyetlen szett intermediate gumin teljesítette az F1-es Török Nagydíjat az Alpine franciája: bejött a rizikó, hiszen pontot szerzett, de a vége már nagyon necces volt.

részletek

Norris: A csapat szólhatott volna, mennyi eső jön

Magára vállalja a hibás döntést a győzelem kapujában az eső miatt látványosan elbukó Lando Norris, ám sajnálja, hogy a McLarentől nem érkeztek egyértelmű információk arról, mekkora víz érkezik.

részletek

Így oldotta meg gumigondjait a Ferrari

A Francia Nagydíjon látványosan hátraestek az abroncsokkal kapcsolatos problémáik miatt, de azóta szemlátomást úrrá lettek ezen – még ha Mattia Binotto szerint ez némi kompromisszummal is járt.

részletek

Norris a McLaren hibájából nem került előrébb

Lando Norris a harmadik sorba kvalifikálta magát a Hungaroringen, de a jelek szerint a McLaren a gumikkal kapcsolatban hibázott, enélkül ugyanis minden esélye meglett volna a második rajtsorra is.

részletek

Baku megismétlődésétől tartott a Red Bull – nem alaptalanul

Az F1-es Osztrák Nagydíj hajrájában a biztos vezetés tudatában behívták egy plusz kerékcserére Max Verstappent – mint kiderült, ez több szempontból is jó döntésnek bizonyult.

részletek

Alonso: A nagyokat segíti a gumiszabály

A kétszeres F1-es világbajnok szerint az élcsapatoknak kedvez az az előírás, hogy a legjobb tíznek azon a keveréken kell rajtolniuk, amellyel a Q2-ből továbbjutottak az időmérő edzésen.

részletek

Vettel ismét kihozta a maximumot és pontokat szerzett

Kijelenthető, hogy Sebastian Vettel valóban elkapta a fonalat, az egész hétvégén szenvedő Aston Martinnal három helyet előrelépve megint értékes pontokat szerzett Franciaországban.

részletek

Vettel közel állt egy újabb meglepetéshez

Bár Franciaországban a hétvége korábbi részében látványosan szenvedett az Aston Martin, Sebastian Vettel éppen az időmérőre találta meg a jó tempót. De nem akart lágyon rajtolni és hibázott is.

részletek

Verstappent nem győzte meg a Pirelli: „Nem hibáztathatnak minket”

Nem elégedett a gumigyártó „homályos” magyarázatával a bakui incidensek kapcsán a Red Bull-os. A holland és Hamilton nem értett egyet abban, hogy felelősnek tekinthető-e a Pirelli.

részletek