Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 22. vasárnap

Gumik

Verstappen: Láthattuk a Mercedes valós tempóját

A holland kiválóan vezetett a Hungaroringen is, de esélye sem volt a friss gumikkal hihetetlen tempóval felzárkózó Lewis Hamilton ellen, aki most kényszerhelyzetben megmutatta, mit is tud a Mercedes.

részletek

Ha rögtön reagál a Red Bull, akkor is bukta volna a győzelmet

A Red Bull csapatfőnöke szerint a Mercedes remek stratégiai húzása után mindenképpen elvesztették volna az első helyet, olyan kiváló kivezető kört futott Lewis Hamilton, aki gyorsabb volt ma.

részletek

Hamilton gumija már a végét járta

A Mercedes elismerte, nagy szerencséje volt Lewis Hamiltonnak a biztonsági autóval, ugyanis jó eséllyel a következő körben kereket kellett volna cserélnie. Már elkezdett sok időt veszteni Bottasszal szemben.

részletek

A Ferrari nem a Pirellit, hanem a szabályt hibáztatja

Nincs remény arra, hogy a Scuderia számára kedvezőbb abroncsok érkezzenek idén. Mattia Binotto nem okolja a gumigyártót a 2019-es specifikáció miatt, a szabályokkal viszont, melyek alapján csak a többségnek van szava, nincs kibékülve.

részletek

A Pirelli 2013-ban simán lecserélte a gumikat

Néhány hete a Pirelli úgy nyilatkozott, nagyon nem kellene szezon közben változtatni az abroncsokon, ez végül így is lett. A BBC azonban előbányászott egy hat évvel ezelőtti, ezzel ellentétes döntést.

részletek

Nem térnek vissza a 2018-as Pirellik

Péntek délelőtt eldőlt, hogy nem változtatnak az idei abroncsokon, ugyanis 50-50%-ban szavaztak a tavalyi gumikhoz való visszatérés mellett, illetve ellen. Két táborra szakadt a mezőny.

részletek

Hamilton erősen ellenzi a 2018-as gumikhoz való visszatérést

A Mercedes egyértelműen nagy hasznot húz a Pirelli idei abroncsaiból, így nem is érhet senkit váratlanul, hogy az egyik kedvezményezett, Lewis Hamilton hevesen ellenzi a régi gumik visszatérését.

részletek

Saját motorjával verik el a Renault-t

Franciaországban is bejutott a gyári Renault istálló egyik pilótája a Q3-ba, mégsem lehet felhőtlenül boldog, mivel a McLaren azonos erőforrással könnyedén legyőzte mindkét versenyzőjét.

részletek

Gasly látványosan alulteljesít idén

Szembetűnő, mennyire meg sem közelíti csapattársa, Max Verstappen produkcióját az idén gyengén muzsikáló Pierre Gasly. Hazai pályán sem tud bizonyítani, ezúttal a beállítást szúrták el.

részletek

Csak a gumik állíthatják meg a Mercedest

A világbajnoki címvédő istálló főnöke egyelőre nem ünnepel túlzottan az első sor kibérlése után sem, mivel tudja, az abroncsok életben tartása komoly fejtörést okozhat a várható nagy melegben.

részletek

Binotto: Félek, hogy máris elszállt a világbajnoki cím

Alig hét verseny telt még csak el az idei Formula-1-es évadból, a Ferrari csapatfőnöke azonban tart attól, hogy ebben az évben is vereséget szenvednek, a Mercedes ugyanis alaposan előttük jár.

részletek

Marko alaposan kiosztotta a Mercedest

A Red Bull főtanácsadója szerint az idei abroncsok egyértelműen és kizárólag csak a Mercedesnek kedveznek. Úgy véli, így teszik teljesen tönkre a Formula-1-et a döntéshozók.

részletek
Olvastad már?