Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 20. csütörtök

Guerrieri

Őrült futamon nyert Girolami, Norbi 6. lett

Kettős Honda sikert láthattunk a második versenyen: Girolami tudott nyerni, mellé pedig Guerrieri és Ceccon állhatott fel a dobogóra. Michelisz Norbi a 10. helyről a 6.-ra tudott előrelépni.

részletek

Honda-győzelem, Michelisz-pontszerzés a nyitányon

Két argentin és egy svéd a dobogón Marrakechben, Michelisz Norbertet kilökték, de így is sikerült a pontszerzés. Tassi Attilának kevésbé ment jól, de övé lett a leggyorsabb kör.

részletek

WTCR: Muller győzött, Michelisz lógó kipufogóval ért célba

Tipikus túraautós csata folyt az utolsó dobogós pozícióért Kínában, miközben a 9. helyért Berthon és Michelisz vívott. A francia erősen oldalba vágta a Hyundait, de a magyar pilóta sem adta olcsón a bőrét.

részletek

Björk nyert, Michelisz az első körben kiesett Ningbóban

Bár jó helyről várhatta a rajtot, a futam fájdalmasan korán véget ért Michelisz Norbert számára: a Hyundai magyarja rögtön az első körben kiesett egy kemény összecsapás után, ráadásul a többi magyar sem ért célba. A futamot Björk nyerte.

részletek

Muller sima győzelmet aratott a WTCR portugáliai roncsderbije után

Brutális balesettel indult a WTCR szombati első futama, ami után több órát csúszott az egész program. Itteni idő szerint este végül el tudtak rajtolni és kezdődhetett a verseny.

részletek

Guerrierié a második futam, Michelisz 5. helyet vadászott

Az első és az utolsó kilométerek hozták a legtöbb izgalmat a WTCR második nordschleifei futamán. A beugró Rast reményei korán szertefoszlottak, nullázott Tarquini, és Björk sem szerzett pontot.

részletek

WTCR-nap: Monteiro ülést kapott, Björk címet véd, Muller visszatér

Nagy híreket időzítettek péntekre a túraautózás élvonalában: négy topversenyző indulását is bejelentették. Eddig hét csapat és tíz versenyző ismert a 26 fős mezőnyből.

részletek

WTCC: Egyik hondásnak sincs szerződése 2018-ra

A Honda nem döntött még szerepvállalásáról a bizonytalan jövőjű szériában, ennek megfelelően pedig pilótáikat, Micheliszt, Monteirót és Guerrierit is várakoztatják. A M1RA is szerepel az egyenletben.

részletek

Guerrieri lett Michelisz új csapattársa

Miután Monteiro továbbra sem versenyezhet, Tarquini pedig elfoglalt, új pilótát kellett találnia a Hondának a WTCC japán futamára. Az előző vasárnap versenyt is nyerő argentin is Michelisz segítését tűzte ki célul.

részletek

WTCC: Guerrieri szárnyalt az esőben, Michelisz negyedik

Kétszer is járt a biztonsági autó a pályán a kínai nyitófutamon: Michelisz Norbert majdnem minden bajnoki riválisa kihullt, a magyar versenyző értékes pontokat dolgozott le.

részletek

Új győztes a mezőnyt tizedelő szezonnyitón

Rajtbaleset, kicsúszás az élről, Nagy Dani túl közeli találkozásban a fallal - eseménydús futammal kezdte meg 2017-es szezonját Marrakesh-ben a WTCC, ahol Esteban Guerrieri első győzelmét szerezte, Michelisz pedig egy 5. helyet zsebelt be.

részletek

Büntetés miatt maradt el a csoda, Norbi a 2.

A két szabadedzés után az időmérőn is az újonc Guerrieri volt a leggyorsabb, ám a körét utólag elvették, így Lopezé lett a rajtelsőség. Michelisz legjobb hondásként az első sorba kvalifikálta magát.

részletek
Olvastad már?