DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 5. kedd

Goodwood

Goodwood: 30 éves a Sebességfesztivál

Idén a Sebességfesztivál 30. évfordulóját ünnepeltük 210.000 látogató és számtalan motorsportlegenda társaságában. 75 éves Porsche és 60 éves McLaren a repertoárban.

részletek

Nizza, Madrid, Hollywood és a szerencsés Hamilton – pénteki F1-es hírek

Lehetséges új nagydíjrendezők, a 11. csapat a Hungaroringen, fejleszt a McLaren és az Alpine, Ricciardo már Faenzában. Ilyen témákról írtunk július 14-én.

részletek

Goodwood Revival: Éljen a dicső múlt!

Ami volt. A múlt szép pillanatai. Ki nem szeretné még egyszer átélni, látni azt, amihez kellemes emlékek fűzik? Helyszíni beszámolónk a sztárversenyzőket felvonultató Goodwood Revivalról.

részletek

Ismét szárnyal a Hispano-Suiza

Szinte hihetetlen, ám Spanyolország első autógyártója, az 1904-ben, Barcelonában alapított patinás hírnevű Hispano-Suiza egyetlen autót sem készített 1946 óta.

részletek

Formula-1-es dömping Goodwoodban

A legtöbb Goodwoodra ellátogató néző a jelenlegi Formula-1-es autókra és versenyzőikre kíváncsi, viszont ez az esemény olyan, mint egy múzeumi osztálykirándulás, betekintést nyújtva a motorsport gyökereibe és színes múltjába.

részletek

Goodwood: Éljenek a lángeszek!

„Fantasztikus újítók – a motorsport lángeszei” téma jegyében zajlott az idei Sebességfesztivál az angol West Sussex tartományban található Goodwood House birtokán.

részletek

Nemzetközi premier Goodwoodban: A BMW M3 Touring MotoGP™ Safety Car

Fennállása 50. évfordulóját ünnepelve a BMW M GmbH számos nagyteljesítményű újdonságról lerántja a leplet Goodwoodban. Reflektorfénybe gurul így többek között a MotoGP™ új biztonsági autója is, amelyet az M xDrive intelligens összkerékhajtással szerelt, első BMW M3 Competition Touring műszaki alapjaira fejlesztettek ki a mérnökök. A BMW M3 Touring MotoGP™ Safety Car karosszériaborítása az 50. évforduló, illetve a BMW M divízió és a MotoGP™ közötti több évtizedes partnerség előtt tiszteleg.

részletek

Ricciardót elvarázsolta Senna autója

Sűrű hetet tudhat maga mögött Daniel Ricciardo, aki amellett, hogy csütörtökön megcsodálhatta a 2022-es F1-esek prototípusát, előző hétvégén Ayrton Senna 1990-es világbajnok autóját is kipróbálhatta.

részletek

Penske Goodwoodban: A Kapitány visszatér

Az idei goodwoodi Sebességfesztivál „A motorsport sokoldalú virtuózai” mottóját mintha jól szabott öltönyként öntötték volna egy bizonyos Roger Penske nevű úriemberre.

részletek

A motorsport sokoldalú virtuózai

Az idei goodwoodi Sebességfesztivál „A motorsport sokoldalú virtuózai” mottó jegyében zajlott. Míg a múltban viszonylag gyakori volt, hogy bizonyos pilóták több kategóriában is versenyeztek, ez az „alfaj” kihalóban van és manapság az egy bizonyos műfajra specializált versenyzők világát éljük.

részletek

Goodwood: A Formula-1-es armada

A goodwoodi sebességfesztiválok legnépszerűbb szereplői mindig az F1-es autók és a felvonult armada ezúttal sem okozott csalódást, kezdve Alberto Ascari 1952-es Ferrari 500-asától az idei Aston Martinig.

részletek

Goodwoodi Sebességfesztivál – legendákra emlékezve

Hihetetlen, hogy a koronavírus okozta világjárvány mennyire megváltoztatta a két éve még rendes kerékvágásban zajló motorsport-eseményeket.

részletek