Steward
Bognár Viktor
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 24. szombat

Giovinazzi

Giovinazzi szerint nem jókor jött a ferraris esély

Örül, hogy ő is rajta volt az istálló jelöltjeinek listáján, és természetesen elfogadott volna egy ajánlatot, mégsem bánja igazán Antonio Giovinazzi, hogy nem dobják 2021-ben mélyvízbe.

részletek

Beajánlotta Sainzt a Ferrarinak, de Giovinazzit választotta volna

Többször is javasolta Carlos Sainz személyét a Ferrarinak az egykori csapatfőnök Giancarlo Minardi: ennek ellenére ő élt volna azzal a lehetőséggel, hogy olasz versenyzőt ültet a vörös autóba.

részletek

Ezért nem jött szóba Giovinazzi a Ferrarinál

Az olaszt is emlegették esélyesként Sainz és Ricciardo mellett a sajtóban, Mattia Binotto azonban nem érzi késznek a feladatra. Az idő Giovinazzi reményei ellen dolgozik: bár tapasztalatlan, már 26 éves.

részletek

Az Alfánál még a téli tesztek adatait bújják

Antonio Giovinazzi tűkön ülve várja már az F1-es szezonkezdetet, ami héthónapos holtidőszak után jöhet csak el, reméli azonban, hogy a kevés eddigi adat segítségével is sikerül tökélyre csiszolniuk az idei autót.

részletek

Podcast: F1-es Alfa-pilóták a házban!

Újabb aktív F1-es versenyző tette tiszteletét a Formula Podcastben, a legfrissebb adásban Antonio Giovinazzi beszélt érdekességekről és a magyarokhoz fűződő viszonyáról. Csatlakozott hozzánk az olasz pilóta márkatársa, az Alfa Romeót a virtuális versenypályákon képviselő Bereznay Dani is.

részletek

Sajtó: Három jelölt is van Vettel helyére

Noha a hírek szerint a Ferrari ajánlatot tett a négyszeres vb-győztesnek – jelentősen megvágott fizetéssel –, az olaszoknak állítólag három kiszemeltjük is van a német esetleges távozása esetére.

részletek

A pénz miatt tűntek el az olaszok az F1-ből?

Az utóbbi tíz évben egyetlen pilóta debütált az F1-ben olasz színekben, pedig a nemzet odavan a versenyzésért. A szóban forgó pilóta szerint alapos oka van a hiányuknak.

részletek

Giovinazzi a Ferrari ülésére pályázik

Ez még önmagában nem is lenne meglepő, de az Alfa Romeo olasz pilótája úgy érzi, ha idén jó szezont fut az F1-ben, akkor valóra is válthatja gyerekkori álmát és beülhet a maranellóiak autójába.

részletek

Raikkönennek nem számít, hogy szezon eleje vagy vége van

A veterán optimista, hogy jó eredményt érnek el Melbourne-ban, a másodéves felkészültebbnek érzi magát, mint 12 hónapja – derül ki az Alfa Romeo többi csapatét megelőző előzetes anyagából.

részletek

Raikkönen: Az FIA és az asszony előtt sincs titkom

Könnyed páros interjú készült az Alfa Romeo versenyzőivel: Kimi Raikkönennek és Antonio Giovinazzinak ugyanazokra az eldöntendő kérdésekre kellett válaszolniuk, ezáltal kirajzolódtak a személyiségük közötti különbségek és hasonlóságok.

részletek

Az utolsó fecske: Itt az Alfa Romeo C39

Azzal, hogy az Alfa Romeo reggel 8 óra után lerántotta a leplet idei Formula-1-es versenyautójáról a barcelonai bokszutcában, immár az összes csapat letudta a maga autóbemutatóját 2020-ra.

részletek

Akitől még egy F1-es pilóta is autogramot kér

Nagy megtiszteltetésben volt része az Alfa Romeo versenyzőjének, Antonio Giovinazzinak, aki csapatának autóbemutatója előtt egy másik nagy eseménnyel, a pápával való találkozással kezdte a szezont.

részletek
Olvastad már?