DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 17. szerda
Egyéb

Giovinazzi: Kimi olaszosan lebarnult, talán hajat is növeszt

Minden jel arra utal, hogy a visszavonult Jégember és az F1-ből a Formula-E-be átigazoló olasz között azok után is megmaradt a jó viszony, hogy már nem csapattársak az Alfa Romeónál.

Kimi Raikkönen nemrég arról beszélt egy interjúban, hogy éppen legutóbbi két csapattársa, a Ferrarinál mellette szereplő Sebastian Vettel és az Alfa Romeónál hozzá hasonlóan három szezont eltöltő Antonio Giovinazzi került igazán közel hozzá a Formula-1-es mezőnyből.

giovinazzi-raikkonen-dppi



Nos, a jelek szerint az olasszal a Jégember visszavonulása után is megmaradt a jó viszony, legalábbis erre utal az immár a Formula-E-ben szereplő pilóta által a Motorsport.com olasz kiadásának elmesélt friss történet:

„Szilveszter este küldtem neki egy üzenetet, hogy boldog új évet kívánjak neki” – mondta el Giovinazzi. „Nos, Kimi nem ápol jó kapcsolatot a mobiljával, nem beszélve arról, ha épp a Maldív-szigeteken nyaral. De néhány nap elteltével felvette a kapcsolatot velem, és viccelődtünk egyet egymással. Példának okáért elmondta, hogy szépen lebarnult. Úgy fogalmazott, hogy olaszosan barnult le, és azt is mondta, hogy talán a haját is megnöveszti, hogy még olaszosabb legyen a stílusa!”

Giovinazzi Formula-E-s bemutatkozása egyébként pont nélkül zárult a hétvégén, de az olasz továbbra is motivált – igaz, elmondása szerint a fő célja, hogy 2023-ban megpróbáljon visszakerülni az F1-es mezőnybe, de a Ferrari Hypercar-programja is csábító számára.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: