DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

„Seb és Antonio” került közel Raikkönenhez

Az F1-től búcsúzó Jégember szerint két emberrel volt igazán jó viszonyban az utóbbi időben: a legutóbbi két csapattársával.

Kimi Raikkönent a Beyond the Grid podcastben arról kérdezték, hogy kihez került a legközelebb a csapattársai közül F1-es pályafutása során. A finn Jégember két versenyzőt nevezett meg, akikhez szorosabb viszony fűzte a többiekhez képest.

00119015_061



"Antonióval (Giovinazzi) nagyon jó kapcsolatot alakítottunk ki, mert három évig voltunk ugyanabban a csapatban, az Alfa Romeo előtt pedig a Ferrarinál volt fejlesztő pilóta, amikor én is ott dolgoztam. Antonio akkoriban mélyen benne volt a dolgokban Maranellóban, szóval ismertük már egymást. De szintén jó volt a viszonyom Sebbel (Vettel). Nagyon közel is laktunk egymáshoz, szóval töltöttünk időt együtt a pályán kívül is. A legszorosabb kapcsolatom a pilóták közül valószínűleg Sebbel és Antonióval volt" - mondta Raikkönen.

Raikkönen Vettelt külön is méltatta, szerinte nagyon különleges munkamódszerrel dolgozik a négyszeres világbajnok és kiemelte, hogy mindig jó viszonyt ápoltak egymással, mert a német szerinte "nagyszerű srác".

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: