DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 16. vasárnap

Giovinazzi

Kik kaphatnak F1-es ülést 2024-ben?

Az élcsapatoknál szinte mindenkinek szerződése van 2024-re, az alsóházban viszont számos hely kiadó: kik pályáznak legjobb eséllyel egy ülésre?

részletek

Szubjektív: Hülkenberg a legjobb választás?

Sokan nem értik, hogy a Haas miért hozza vissza az F1-be Nico Hülkenberget – mi vezethetett idáig, és miért lehet jó ez a döntés?

részletek

Két tartalékpilótája lehet a Ferrarinak 2023-ban

Olasz hírek szerint idén is két F1-es tartalékot alkalmaznak Maranellóban: Antonio Giovinazzi és Robert Svarcman osztoznak a pozíción.

részletek

Akár 13 csapat, Giovinazzi a WEC-ben, halál a Dakaron – keddi hírek

Több istállóval is bővítene Ben Sulayem, Hülkenberget klasszisnak tartják, bejelentette Hypercar-felállását a Ferrari: ez történt január 10-én.

részletek

Giovinazzi: Nem ez fog dönteni a karrieremről

Az olasz pilóta szabadedzési lehetőségét a pár kör után bekövetkezett balesete rövidítette meg, azonban szerinte nem ezen fog múlni, hogy visszatér-e a száguldó cirkuszba vagy sem.

részletek

Sainz a leggyorsabb az újoncok edzésén

Öt vendégszereplővel zajlott az USA Nagydíj első szabadedzése – Giovinazzi visszatérését kínos baleset rövidítette meg. Verstappen és Stroll is vezetett, mielőtt Sainz megfutotta a legjobb köridőt.

részletek

Giovinazzi: Itt akarok lenni jövőre

Továbbra is hisz a visszatérésben Antonio Giovinazzi. Az olasz versenyző Monzában a Haas csapatától kapott lehetőséget az első gyakorlás során, jövőjét illetően pedig magabiztos.

részletek

Norbert Haug a Haas döntését kritizálja

A német szakember szerint a Haas ostobaságot követ el Antonio Giovinazzi pályára küldésével, ezzel ugyanis értékes időt vesznek el Mick Schumachertől, akinek nagy szüksége lenne minden gyakorlásra.

részletek

Giovinazzi visszatér: két edzést kap a Haasnál

Az idén a Formula-E-ben szereplő olasz csaknem egy év kihagyás után fog újra F1-es gépet vezetni: az Olasz és az USA Nagydíj első szabadedzésein ülhet be az amerikai istálló egyik autójába.

részletek

Giovinazzi máris visszatérhet

Bár a Haas csapatfőnöke Pietro Fittipaldit nevezte meg első opciónak arra az esetre, ha Nyikita Mazepinnek távoznia kellene az istállótól, egyes vélemények szerint Giovinazzi beugrása valószínűbb.

részletek

Giovinazzi: Kimi olaszosan lebarnult, talán hajat is növeszt

Minden jel arra utal, hogy a visszavonult Jégember és az F1-ből a Formula-E-be átigazoló olasz között azok után is megmaradt a jó viszony, hogy már nem csapattársak az Alfa Romeónál.

részletek

Giovinazzi: Kimi a távozásakor is az egyik legjobb volt

Korábbi csapattársa szerint Kimi Raikkönen egészen az utolsó szezonjáig a királykategória egyik legjobbja volt. Az olasz elismerően nyilatkozott a Formula-1-ből távozó világbajnokról.

részletek