Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 18. hétfő

Giovinazzi

Az alfások idén elkapnák az Alphát

Az Alfa Romeo két versenyzője ellentétes várakozásokkal tekint a 2021-es szezon elé. Míg Giovinazzi elkapná az AlphaTaurit, addig Raikkönen az erősebb motortól sem számít komolyabb előrelépésre.

részletek

Alfa: A Ferrari döntött a második ülésről

Frederic Vasseur csapatvezető elárulta: az együttműködés része, hogy a Scuderia választhatta ki, kié legyen a második autójuk. A szakember nem szomorkodik, hogy nem nála debütál Mick Schumacher.

részletek

„Kimi még mindig a mezőny egyik legjobbja”

Antonio Giovinazzi elismerően beszélt finn csapattársáról, aki szerinte még mindig rendkívül gyors, ehhez párosul a hatalmas tapasztalata - ha meg akarja verni, akkor mindent jól kell csinálnia...

részletek

Raikkönen: Egyszer vezettem rosszabb körülmények közt, ma reggel

Kimi Raikkönen ihletett formában van az elmúlt hetekben, most pedig minden, talán még ralis múltját is felhasználva vezényelte a Q3-ba az Alfa Romeót, ebben a szezonban először.

részletek

Giovinazzi: Kimi még mindig az egyik legjobb

Nem meglepő az olasz szerint, hogy gyakran végez 15 évvel idősebb csapattársa mögött: tökéletes hétvégére van szüksége, ha le akarja győzni Raikkönent. De hozzátette: „mindketten fontosak vagyunk a csapat számára.”

részletek

Raikkönennel pont kibabrált a biztonsági autó

Kettős pontszerzéssel ünnepelte meg az Alfa Romeo, hogy jövőre is a mezőnyben lesz a márka, illetve hogy mindkét pilótájukkal hosszabbítottak. Raikkönen a biztonsági autó miatt bosszankodik.

részletek

Raikkönen: Nem volt nehéz döntenem

Gyors és egyszerű folyamatként írta le az Alfa Romeónál történt hosszabbítását a 2007-es F1-es világbajnok. A csapatfőnök eközben elmondta, miért döntöttek a jelenlegi párosuk megtartása mellett.

részletek

Hivatalos: Raikkönen aláírt, marad az Alfánál

Az Alfa Romeo F1-es csapata hivatalosan bejelentette, hogy 2021-re is megtartja jelenlegi pilótapárosát - Kimi Raikkönen pályafutása így továbbra sem ér véget, csapattársa pedig jövőre is Antonio Giovinazzi lesz.

részletek

Podcast: Visszatérés Imolába

Tizennégy évvel az utolsó San Marinó-i Nagydíj, valamint napra pontosan 26 és fél évvel Ayrton Senna halála után ismét F1-es futamot rendeznek Imolában – száguldó riporterünk a helyszínről jelentkezik.

részletek

Sajtó: Pénteken jelenti be versenyzőit az Alfa Romeo

Spanyol lapok szerint várhatóan pénteken jelenti be 2021-es pilótafelállását az Alfa Romeo. Kimi Raikkönen jövőre már a 42-t tölti, de úgy tűnik, jövőre is a mezőny tagja lesz, újonc csapattársat kapva.

részletek

Vasseur elárulta, aláírt-e már Raikkönen

Sajtóhírek szerint a 2007-es F1-es világbajnok már hosszabbított az Alfa Romeóval, a csapatvezető ezt viszont tagadta. Frederic Vasseur beszélt a másik ülés 2021-es sorsáról is.

részletek

Giovinazzi és Latifi is az élmezőnyt hibáztatja

Hatalmas balesetekkel indult a Toszkán Nagydíj, amik után ismét félbeszakították piros zászlóval a futamot. Giovinazzi és Latifi ütközéséből orbitális baleset kerekedett ki a safety car mögött.

részletek
Olvastad már?