Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 22. kedd

Giovinazzi

Giovinazzi: Sosem voltam pénzes, úgyhogy mindig nagy a nyomás

Az Alfa Romeo olasz versenyzője mögött sosem állt milliárdos édesapa vagy szponzor, így hozzászokott, hogy nagy rajta a nyomás. Ennek ellenére bízik abban, hogy formajavulása új szerződést ér.

részletek

Raikkönen a hibás a Q1-es kiesésért, Giovinazzi Q3-közelben

A finn is bevallja, ezt ő szúrta el: gyorskörén elhibázott egy kanyart, így épp Giovinazzi előzte meg – aki nem volt messze a Q3-ba kerüléstől sem, és újabb pontszerzést vizionál az Orosz Nagydíjon.

részletek

Giovinazzi a daru kikerüléséről: Vigyáztam

Az olasz F1-es pilóta azt állítja, Szingapúrban kellő elővigyázatossággal kerülte ki a versenyen beküldött beavatkozó járművet. A versenybírák nem így gondolták, meg is büntették őt.

részletek

Giovinazzi: Remélem, otthon lefotózták, hogy én vezettem

Kimi Raikkönen a nyári szünet óta képtelen pontot szerezni csapata számára, Antonio Giovinazzi pedig egy büntetés ellenére is megtarthatta tizedik helyét. Raikkönen balesetéért nem járt szankció.

részletek

Raikkönen: Nincs meg az önbizalmam az autóban ülve

Sem Kimi Raikkönen, sem Antonio Giovinazzi nem jutott be a szingapúri kvalifikáció utolsó szakaszába. A finnek nincs meg a bizalma az autóban, mivel nem következetes annak tapadása.

részletek

Raikkönen: Mocskosul sok dolgunk van még

Bár zökkenőmentes hétvégében reménykedtek az Alfa Romeónál, mégis eléggé problémás napot zártak, miután az első szabadedzésen elment az áram a csapatnál, így a telemetriaadatok is elszálltak.

részletek

Az Alfánál végre egy sima hétvégében reménykednek

Szingapúrban minden csapattagtól a tudása legjavára lesz szüksége az Alfa Romeónak, mivel az a céljuk, hogy egy embert próbáló hétvégén sok pontot szerezzenek, mindkét autójukkal.

részletek

Raikkönen nem néz hátrafelé

A 2007-es világbajnok sosem arról volt híres, hogy túlagyalná a problémákat. Spában és Monzában is gyengén szerepelt, különböző okokból. Máris túllépne ezeken és Szingapúrban sikerre éhes.

részletek

Az Alfa még a McLarent is el akarja kapni

Az Alfa Romeo is részese a kőkemény, középmezőnybeli csatározásnak és bár most némi hátrányban vannak, a csapatfőnök szerint elérhető a negyedik helyezés. A jövő év miatt is fontos a fejlődés.

részletek

Dicséri alulteljesítő versenyzőjét az Alfa Romeo

Sokan, sokfelől próbálták kikezdeni Antonio Giovinazzit, aki a várthoz képest jelentősen alulteljesít, főnöke, Fred Vasseur viszont dicsérte az olasz versenyzőt hazai pályán nyújtott teljesítményéért.

részletek

Raikkönen: Ez egy sz*r hétvége volt

Felemás hétvégét zárt Monzában az Alfa Romeo két versenyzője. Raikkönen az ígéretesen induló Olasz Nagydíjon pontot sem szerzett, Giovinazzi viszont hazai közönség előtt ért célba kilencedikként.

részletek

Giovinazzinak még egy dobása van, aztán repülhet

Sajtóértesülések szerint a Belga Nagydíjon elkövetett újabb bakija miatt megingott a bizalom Antonio Giovinazzi iránt. Ha Monzában sem képes lenyugodni és pontokat szerezni, meneszthetik.

részletek
Olvastad már?