Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 19. szerda

Giovinazzi

Giovinazzi: Mazepin tiszteletlen és nem korrekt

Az Alfa Romeo olasza méltatlankodik, hogy az orosz ellenfél egy előzéssel tönkretette Q1-es gyorskörét. A Haas újonca vállat von: tisztában van az íratlan szabályokkal, de ilyen kritikus pillanatban önzőnek kell lenni.

részletek

Az Alfa Romeo még jobb eredményeket jósol

Pozitívan alakult az F1 szezonnyitója az olasz márka számára, ami a tavalyi nehéz szezont követően idén azonnal képes volt harcba szállni a pontot érő helyezésekért.

részletek

Sokkal jobb lett az Alfa, Raikkönen mégis csalódott

A versenytáv többségében az első tíz között haladt az Alfa Romeo finnje, de végül nem sikerült bajnoki egységet szereznie. Akárcsak Giovinazzi, a csapat egyértelmű javulásáról számol be.

részletek

Russellt meglepte az Alfa Romeo teljesítménye

A Williams fiatal britjére főként egyik közvetlen riválisuk tette a legjobb benyomást a múlt hétvégi bahreini teszten. Giovinazzi szerint az Alfa idei autója egyértelműen jobb, mint a tavalyi.

részletek

Valóban jelentősen erősödhetett a Ferrari-motor

A vörös autó állandó pilótái is észlelték az erőforrás fejlődését a tesztelés során és a partnercsapatok is. Antonio Giovinazzi az Alfát vezetve elégedett az új motorral és az új autóval is.

részletek

Jó véleménnyel van Raikkönen a Ferrari-motorról

Egyértelmű a fejlődés erőforrásfronton: a C41 versenyképesebb csomagnak tűnik elődjénél. A szombaton vezető Giovinazzi körszámban (125) és időeredményben (5. hely) is az élmezőnyben volt.

részletek

Alfa Romeo: Erre az alapra lehet építkezni!

Az első 2021-es tesztnap délelőttjén Kimi Raikkönen, délután pedig már Antonio Giovinazzi vezette az Alfa Romeo legújabb versenygépét, a C41-et. Problémamentes napot zártak.

részletek

Fogadott főnökével Giovinazzi, a tét a haja

Frederic Vasseur titkos vágya kopaszra nyírni a hosszú frizurájú olaszt, és meg is teheti, de csak ha a pilóta dobogóra áll. Volt már egy hasonló megállapodásuk, Giovinazzi első pontjait is hajvágással ünnepelték.

részletek

„Raikkönen még mindig az egyik legjobb”

Egyszerűnek tűnik a képlet. Azért van még 40 felett is szükség a jégemberre, mert több tekintetben is még mindig az egyik legjobb a mezőnyben. Csapattársa szerint feltétlenül.

részletek

Giovinazzi: Dobogóra akarok állni az Alfával

Antonio Giovinazzi annak ellenére, hogy az Alfa Romeo mindössze négy pontot tudott összekaparni a 2020-as szezonban, elégedett volt a tavalyi évével. Legnagyobb álma, hogy dobogóra álljon az Alfával.

részletek

Giovinazzi: Egyértelmű a Ferrari elvárása

Az Alfa Romeo olasz F1-es pilótája szerint világos, hogy mit vár tőle a Ferrari és az is, hogy ő mit szeretne elérni - reméli, hogy javul a csapat és könnyebb lesz idén pontokat szerezni.

részletek

Giovinazzi azt hitte, őt választja a Ferrari

Az olasz mellőzése ellenére bízik benne, hogy bekerül még a jövőben a maranellói csapathoz. Addig is nagy célja van az Alfa Romeóval, a dobogóra állni.

részletek
Olvastad már?