Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. szeptember 29. kedd

Giovinazzi

Különleges emlék fűzi Raikkönent Mugellóhoz

Sosem versenyzett a toszkán pályán az Alfa Romeo finnje, ám itt teljesítette élete első Formula-1-es tesztjét, amelyen olyan meggyőzően szerepelt, hogy 20 évesen szerződést kapott a Saubertől.

részletek

Giovinazzi: Nem vehetik el az ülésem

Az Alfa Romeo olasz pilótája tisztában van a helyét megkérdőjelező véleményekkel, de úgy érzi, a jelenlegi teljesítményével 2021-ben is helye lesz az istállónál.

részletek

Raikkönen lett a legjobb Ferrari-motoros: „Semmi pozitív nincs benne”

Mindkét gyári Ferrarit megelőzte Kimi Raikkönen az Alfa Romeóval, őt azonban legkevésbé érdekli a bravúr: a 12. helyért nem jár pont, ahogy az utolsóért sem, így nincs minek örülni Belgiumban.

részletek

Russell hálás, hogy volt halo az autóján

A brit szerint ijesztő volt látni a felé repülő kereket, de az F1 mai biztonsági felszereltségének köszönhetően nagyobb biztonságban érezhetik magukat a pilótákat. Giovinazzi sajnálja a történteket.

részletek

Hamilton a Belga Nagydíjat is behúzta

Egy pillanatig sem forgott veszélyben a brit idei ötödik, összességében 89. győzelme. Bottas és Verstappen még a dobogón, a Ferrarik pontot sem szereztek. Giovinazzi és Russell balesetezett.

részletek

Raikkönen nem fog a fiatalok miatt visszavonulni

A Belga Nagydíj sajtónapján is téma volt a 2007-es F1-es világbajnok jövője: bár a finn még mindig nem határozott ezzel kapcsolatban, azt elmondta, mik fognak számítani a döntésében és mik nem.

részletek

Raikkönen: Nem számít, hogy jó vagyok Spában

Belgium nem titkoltan Kimi Raikkönen egyik kedvence, de múltbéli győzelmei vajmi keveset számítanak most, amikor az Alfa Romeo szenved. Helyette a kemény munka fontos, hangsúlyozta a finn. Csapattársának Michael Schumacher jut eszébe Spa-Francorchamps-ról.

részletek

Raikkönen: Nem kell csodát várni tőlünk

Az Alfa Romeo szezonja eddig nem alakul valami fényesen, s Raikkönen szerint nem is szabad túl sokat várni ezen a hétvégén sem a csapattól. Giovinazzi is a hőségre panaszkodik.

részletek

Íme, az F1 aktuális rajtbanditája!

Antonio Giovinazzi lesajnált pilótából az idei évad hatodik futamára az Alfa Romeo zászlóvivőjévé nőtte ki magát Kimi Räikkönen mellett, ráadásul egy érdekes idei rekordot is magáénak mondhat. Az olasz saját formajavulásának hátteréről beszélt csütörtökön Barcelonában.

részletek

Raikkönen: Egyszerűen kib*szott lassúak vagyunk

Nem finomkodott a 70. Évfordulós Nagydíj időmérőjén utolsó helyre kvalifikáló Jégember, amikor az Alfa Romeo tempójáról beszélt. A csapattárs Antonio Giovinazzi szerint is elérhetetlen volt a Q2.

részletek

Nemcsak az Alfa lassú, az ág is húzta Raikkönenéket

A rajtrács utolsó helyein a két Alfa Romeo: egyik pilótának sem volt tiszta időmérője, Giovinazzit vezetői hiba, Raikkönent a forgalom fosztotta meg egy jobb Q3-as körtől.

részletek

Giovinazzi szerint nem jókor jött a ferraris esély

Örül, hogy ő is rajta volt az istálló jelöltjeinek listáján, és természetesen elfogadott volna egy ajánlatot, mégsem bánja igazán Antonio Giovinazzi, hogy nem dobják 2021-ben mélyvízbe.

részletek
Olvastad már?