Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. május 28. csütörtök

Giovinazzi

Az Alfánál még a téli tesztek adatait bújják

Antonio Giovinazzi tűkön ülve várja már az F1-es szezonkezdetet, ami héthónapos holtidőszak után jöhet csak el, reméli azonban, hogy a kevés eddigi adat segítségével is sikerül tökélyre csiszolniuk az idei autót.

részletek

Podcast: F1-es Alfa-pilóták a házban!

Újabb aktív F1-es versenyző tette tiszteletét a Formula Podcastben, a legfrissebb adásban Antonio Giovinazzi beszélt érdekességekről és a magyarokhoz fűződő viszonyáról. Csatlakozott hozzánk az olasz pilóta márkatársa, az Alfa Romeót a virtuális versenypályákon képviselő Bereznay Dani is.

részletek

Sajtó: Három jelölt is van Vettel helyére

Noha a hírek szerint a Ferrari ajánlatot tett a négyszeres vb-győztesnek – jelentősen megvágott fizetéssel –, az olaszoknak állítólag három kiszemeltjük is van a német esetleges távozása esetére.

részletek

A pénz miatt tűntek el az olaszok az F1-ből?

Az utóbbi tíz évben egyetlen pilóta debütált az F1-ben olasz színekben, pedig a nemzet odavan a versenyzésért. A szóban forgó pilóta szerint alapos oka van a hiányuknak.

részletek

Giovinazzi a Ferrari ülésére pályázik

Ez még önmagában nem is lenne meglepő, de az Alfa Romeo olasz pilótája úgy érzi, ha idén jó szezont fut az F1-ben, akkor valóra is válthatja gyerekkori álmát és beülhet a maranellóiak autójába.

részletek

Raikkönennek nem számít, hogy szezon eleje vagy vége van

A veterán optimista, hogy jó eredményt érnek el Melbourne-ban, a másodéves felkészültebbnek érzi magát, mint 12 hónapja – derül ki az Alfa Romeo többi csapatét megelőző előzetes anyagából.

részletek

Raikkönen: Az FIA és az asszony előtt sincs titkom

Könnyed páros interjú készült az Alfa Romeo versenyzőivel: Kimi Raikkönennek és Antonio Giovinazzinak ugyanazokra az eldöntendő kérdésekre kellett válaszolniuk, ezáltal kirajzolódtak a személyiségük közötti különbségek és hasonlóságok.

részletek

Az utolsó fecske: Itt az Alfa Romeo C39

Azzal, hogy az Alfa Romeo reggel 8 óra után lerántotta a leplet idei Formula-1-es versenyautójáról a barcelonai bokszutcában, immár az összes csapat letudta a maga autóbemutatóját 2020-ra.

részletek

Akitől még egy F1-es pilóta is autogramot kér

Nagy megtiszteltetésben volt része az Alfa Romeo versenyzőjének, Antonio Giovinazzinak, aki csapatának autóbemutatója előtt egy másik nagy eseménnyel, a pápával való találkozással kezdte a szezont.

részletek

Giovinazzi: Ha jól teljesítek, lehet esélyem a Ferrarinál

Az Alfa Romeónál versenyző Antonio Giovinazzi úgy érzi, ha idén megfelelően teljesít, jó esélye lesz rá, hogy 2021-től Charles Leclerc csapattársa lehessen a Ferrarinál. Legalábbis erről álmodik.

részletek

Nem aggódik az Alfa a bukott törésteszt miatt

Antonio Giovinazzi tudja, hogy karrierje számára vízválasztó év lesz a 2020-as az Alfa Romeo színeiben. Ha az autóval kezdetben gondok lesznek, az nem segíti az előmenetelét, de az olasz szerint nem kell felfújni az ügyet.

részletek

Az Alfa kis híján kirúgta Giovinazzit

Nagyon rezgett a léc Spa után az olasz F1-es pilótának, de remekül teljesített nagyon komoly nyomás alatt, ez döntötte el a csapatnál, hogy adnak neki még egy esélyt. Fred Vasseur beszélt erről.

részletek
Olvastad már?