Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 17. hétfő

Giovinazzi

Ericsson átmenetileg kitúrná az Alfából Raikkönenéket

Persze csak átmenetileg: a svéd ex-F1-es nagyon szeretné tesztelni az idei Alfa Romeót és azt is logikusnak tartaná, ha egy-egy pénteki szabadedzésre beülhetne valamelyik pilóta autójába.

részletek

Erős Norris, áldozat Russell - így alakul az F1 újoncainak szezonja

Bár 2017-ben beugróként teljesített már két versenyt a sérült Pascal Wehrlein helyén, Antonio Giovinazzi csak most, két évvel később kezdhette meg első teljes szezonját a Formula-1-ben. Rajta kívül még három olyan versenyző van, akik hasonló cipőben járnak, nézzük, hogy alakult ennek a négy versenyzőnek az újoncéve az eddig eltelt hat futam alapján!

részletek

Alfa: Ezt szombaton cs*sztük el

Bár rendkívül biztatóan indult az Alfa Romeo hétvégéje, végül azonban csúfos kudarcba fulladt. A szabadedzéseken kifejezetten jó tempóval jelentkeztek Raikkönenék, végül üres kézzel távoztak.

részletek

Három rövid mondattal összegzi edzéseit Raikkönen

A második szabadedzésen a legjobb 10 között végzett mindkét Alfa Romeo. A csapatnak problémamentes, eredményes csütörtöki napja volt – ha akarnánk, sem tudnánk ennél többet kiolvasni Kimi Raikkönen szokásosnál is velősebb nyilatkozatából.

részletek

Giovinazzi akkora gólt lőtt, hogy meg sem adták - videó

Idén is megtartották a Nazionale Piloti és Albert herceg All Star-csapatának jótékonysági futballmérkőzését, melyen az F1-esek 3-2-es vereséget szenvedtek. Giovinazzi nagy gólt lőtt, de nem adták meg.

részletek

Raikkönen: Nem vagyok boldog

A szombati szabadedzéshez képest jócskán alulteljesített az Alfa Romeo az időmérőn, Raikkönen és Giovinazzi csak a 14. és 18. helyen végzett. Nem egy nagy, hanem sok kis probléma miatt gyengélkedett a csapat.

részletek

Alfa Romeo: Felemás napot zártak a pilóták

Felemás napot zártak az Alfa Romeo versenyzői a Spanyol Nagydíj pénteki szabadedzéseit követően. Raikkönen sok problémával küzdött, Giovinazzi viszont rendkívül derűlátó a hétvégét illetően.

részletek

Raikkönen: Ettől sokkal többre számítottam

Kimi Raikkönen és Antonio Giovinazzi is nehéz versenyen van túl, miután a 7-8. pozíció helyett Giovinazzi csak a 17. helyről, Raikkönen pedig csak a bokszból indulhatott Bakuban.

részletek

Raikkönen utolsó körét Hamilton tette tönkre

Hasonló eset történt meg Bakuban, mint Sanghajban az előző hétvégén Vettel és Verstappen között: itt Raikkönen nem tudta megkezdeni az utolsó gyorskörét a Q3-ban, és Hamilton volt a ludas.

részletek

Raikkönen: Igazságtalan lenne korán ítélkezni Giovinazzi felett

A nagyrészt újoncnak számító Antonio Giovinazzi egyelőre pont nélkül áll a Formula-1-ben, ám csapattársa, a finn jégember szerint nem szabad három peches versenyhétvége alapján megítélni őt.

részletek

Raikkönen: Annyi pontot kell szereznünk, amennyit csak tudunk

Az Alfa Romeo csapatfőnöke, Frederic Vasseur arra számít, hogy a Bakura hozott fejlesztésekkel mindkét autó pontot szerezhet. Raikkönen annyi pontot gyűjtene, amennyit csak lehetséges.

részletek

Giovinazzi: Kimi fantasztikus versenyző

Antonio Giovinazzi az egekig magasztalta csapattársát, Kimi Raikkönent, aki szerinte fantasztikus versenyző, ráadásul az Alfa Romeo számára is felfoghatatlan érték a finn jelenléte.

részletek
Olvastad már?