Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 25. hétfő

Giovinazzi

Giovinazzi a csapat utasítására sem engedte el Raikkönent

A Jégember pontot is szerezhetett volna, de Giovinazzi nem engedte el csapattársát és így egyikük sem fért be a legjobb tíz közé - pedig az Alfa Romeo szólt az olasznak, hogy mi a teendő...

részletek

Giovinazzi nem gondolkodik az F1-en kívül

Bár erőteljesen inog alatta az ülés, az olasz pilóta továbbra is arra koncentrál, hogy 2022-ben is az Alfa Romeo pilótája maradjon – reméli, hogy a teljesítménye elegendő lesz ehhez.

részletek

Még mindig van esélye Giovinazzinak

Továbbra sem döntött arról az Alfa Romeo, hogy ki lesz Valtteri Bottas csapattársa jövőre. Erre jelenlegi pilótájuk, Antonio Giovinazzi is esélyes, a csapatfőnök pedig el is mondta, hogy miért.

részletek

Raikkönen idei legjobbja, Giovinazzi rádió nélkül

A karanténból visszatérő finn nyolcadik pozícióban ért célba, köszönhetően jól időzített kerékcseréjének az esőben. A másik Alfa Romeo azonban küszködött: az olasznak az első körtől nem működött a csapatrádiója.

részletek

Minden követ megmozgatnának az olaszok Giovinazziért

Állami támogatást szorgalmaz az Olasz Autóklub elnöke: meggyőződése, hogy a pilótának helye van az F1-ben, lehetőségek híján nem tudta eddig megcsillogtatni valódi képességeit.

részletek

Kubica reálisan látja a jövőjét

Két versenyt is teljesíthetett idén az Alfa Romeo tartalékosa, miután Kimi Raikkönen nem állhatott rajthoz Zandvoortban és Monzában. Robert Kubica ettől függetlenül nem reménykedik a folytatásban.

részletek

Továbbra is bizonytalan Giovinazzi jövője

Az Alfa Romeo csapatánál még mindig kiadó az egyik ülés 2022-re, jelentkező pedig lenne rá bőven. Az egyikük az istálló jelenlegi pilótája, Antonio Giovinazzi viszont még mindig nem tud biztosat.

részletek

Tisztább képet szeretne a döntés előtt az Alfa

Több esélyes is van az Alfa Romeo második ülésére, Frederic Vasseur csapatvezető viszont nem akarja elsietni a döntést, inkább megvárja, hogyan teljesítenek a jelöltek a következő hetekben.

részletek

Giovinazzi defekt miatt nem szerzett pontot

Antonio Giovinazzi állítja, a szombati, bravúros időmérős eredményt követően vasárnap egy jobb-hátsó defekt vette el tőle a pontszerzés lehetőségét, közvetlenül a féltáv előtt.

részletek

Mercedes–Red Bull háború a pilótapiacon is

Újabb fronton, a pilótapiacon is csatázik egymással a Red Bull és a Mercedes: a formula.hu forrásai jelentettek a Bottas–Russell ügyről, valamint arról, hogy egy volánért komoly licit zajlik Toto Wolff és Helmut Marko között.

részletek

Alfa Romeo: Egy toppilóta számára is vonzóak lehetünk

Az Alfa Romeo is a pilótapiac egyik jelentős szereplője lett idén, hiszen hivatalosan két ülés is szabad náluk, és jelenlegi versenyzőiken kívül más érdeklődők is vannak. Vajon jó választás is lenne?

részletek

Binotto: Schumacher maradjon a Haasnál

A Ferrari csapatfőnöke szeretné, ha Mick Schumacher maradna a jelenlegi helyén. Az olasz szakember elmondta, az amerikai istállóval már zajlanak erről a tárgyalások a háttérben.

részletek
Olvastad már?