Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 17. szombat

Giovinazzi

Raikkönen: A sz*ros pontok nem fedik a valóságot

A Jégember úgy gondolja, a begyűjtött pontok száma, nem igazán fedi a valóságot az Alfa Romeo csapatának teljesítményét illetően. Saját stílusában fogalmazta meg, mi erről a véleménye.

részletek

Raikkönen: A Red Bull sz*r rajtjai miatt tűntünk szabálytalannak

Érdekes feltételezett szabályszegés miatt büntették meg Németországban a két Alfa Romeót, ezért kettős pontszerzést buktak el. Kimi Raikkönen szerint azonban nem ők rajtolnak jól, hanem mások rosszul.

részletek

Bizakodva jönnek a Hungaroringre Raikkönenék

Kimi Raikkönen, Antonio Giovinazzi és Frederic Vasseur is úgy látja, hogy a hockenheimi tempójukra építhetnek Mogyoródon, úgyhogy szeretnének jó szájízzel elmenni a nyári pihenőre.

részletek

Kizárhatják Raikkönent és Giovinazzit

Szabályt szegett az Alfa Romeo, a rajtnál tiltott adatokat közöltek a versenyzőkkel. Ha diszkvalifikálják a két pontszerzőt, Hamilton és Kubica kerül a top 10-be.

részletek

Nincs veszélyben Giovinazzi helye

Bár eddig mindössze egyetlen pontot tudott szerezni 2019-ben, alfás főnöke, Fred Vasseur szerint nincs veszélyben Antonio Giovinazzi helye első teljes szezonjában.

részletek

Raikkönen: Mégis honnan kellene tudnom, mi lesz holnap?

Az Alfánál nem teljesen erre az eredményre számítottak, viszont így, hogy nem jutottak a Q3-ba, szabadon választhatnak gumit. Giovinazzi szerint ez előny, Raikkönen meg lekiabálta, aki ezt kérdezte.

részletek

Alfa: Hamarosan a McLaren szintjére érhetünk

Már a Brit Nagydíjon arra számít az Alfa Romeo csapatfőnöke, hogy folyamatosan érkező fejlesztéseiknek köszönhetően a jelenleg szárnyaló McLarennel csatázhatnak a még jobb helyekért.

részletek

Giovinazzinak még a haját is levágták első pontja után

Antonio Giovinazzi megszerezte élete első pontját a Formula-1-ben, aminek rendkívül örül, annak viszont már alighanem kevésbé, hogy emiatt Frederic Vasseur levágta a haját.

részletek

Raikkönen nem ragozta túl a kötelezőt

Az Alfa Romeo finn F1-es világbajnoka nem érezte szükségét annak, hogy részletesen beszéljen az Osztrák Nagydíjról, inkább saját stílusban tudta le a csapat felvezetőjét.

részletek

Alfa Romeo: Ezek után a célunk a Q3

Az Alfa Romeo számára nem kezdődött túl jól a pénteki edzésnap, azonban délután Raikkönen már a 9., Giovinazzi pedig a 11. helyen zárt. A csapat célja a Q3, majd a pontszerzés.

részletek

Raikkönen: Nem voltam elég gyors, ennyi

Míg Antonio Giovinazzi karrierje egyik legjobb kvalifikációján van túl, addig Kimi Raikkönen számára pocsékul alakult a Kanadai Nagydíj időmérő edzése. Giovinazzi tudott újítani, Raikkönen viszont nem.

részletek

Ericsson átmenetileg kitúrná az Alfából Raikkönenéket

Persze csak átmenetileg: a svéd ex-F1-es nagyon szeretné tesztelni az idei Alfa Romeót és azt is logikusnak tartaná, ha egy-egy pénteki szabadedzésre beülhetne valamelyik pilóta autójába.

részletek
Olvastad már?