DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. július 14. vasárnap

GüntherSteiner

Steiner további pontokkal menne nyaralni

A Haas F1 Team zsinórban két versenyen szerzett pontot mindkét autójával, Silverstone-ban és Spielbergben. A csapatnak harmadszor is a dupla pontszerzés a célja a Francia Nagydíjon.

részletek

Mazepin jövőre is a Haas pilótája lesz

Nincs veszélyben Nyikita Mazepin helye, az orosz jövőre is a Haas istállónál versenyez – jelentette ki a csapatfőnök, Günther Steiner a Brit Nagydíj helyszínén, Silverstone-ban.

részletek

Lauda legendás mondása doppingolja Mazepint

Niki Lauda egyik legendás mondásával doppingolja magát az F1-es mezőny rosszfiúja, Nyikita Mazepin, aki a Haas-főnök Günther Steiner szerint hamarosan felveszi a versenyt Mick Schumacherrel.

részletek

Grosjean Mercedesszel búcsúzhat az F1-től?

Akár az is előfordulhat, hogy Romain Grosjean egy Mercedes volánja mögött búcsúzik el az F1-től! Hogyan? A bajnokcsapat nagylelkűségének köszönhetően!

részletek

Eltörte-e a kavics Grosjean ujját?

Romain Grosjean az Eifel Nagydíj egyik legfurább rádióüzenetében arra gyanakodott, hogy eltörte az ujját egy kavicsdarab, amit Kimi Raikkönen Alfa Romeója vert fel. Mint megtudtuk: a franciának kutyabaja, sőt, örvendezik az idei első pontjainak.

részletek

Gene Haas még nem őrjöng az F1-es csapat miatt

Gene Haas, a Haas istálló névadó-tulajdonosa nem elégedett az alakulat eredményeivel, de nem dühöng és elkötelezett a folytatás mellett – mondta a formula.hu-nak Günther Steiner csapatfőnök.

részletek

Haas: Amióta az F1-ben vagyunk, nem voltunk még ilyen gyengék

Nem köntörfalazott Günther Steiner, a Haas csapatfőnöke a Francia Nagydíj leintése után - Steiner szerint az istálló rövid F1-es története leggyengébb hétvégéjén van túl.

részletek

Haas: Nem a neve miatt szerződtettük Fittipaldit!

A Haas csapatfőnöke, Günther Steiner úgy véli, ha csak a névre mennek, még a legidősebb Fittipaldit, Emersont is leszerződtethették volna, egyébként semmi ilyenről nincs szó Pietro Fittipaldi esetén.

részletek