Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 22. péntek

FranciaNagydíj

Mazepin megint kihúzta a gyufát Schumachernél

Ezúttal a verseny elején keveredtek – a német szerint túlságosan is – kemény csatába egymással a Haas-pilóták. Az újonc ennek ellenére elégedett a franciaországi hétvégéjével.

részletek

Nem érti a Mercedes, hogyan vágott eléjük Verstappen

Andrew Shovlin, a címvédő alakulat vezető pályamérnöke elismerte: nem számítottak rá, hogy három másodperces hátrányból eléjük kerülhet a Red Bull. A két kiállás szerinte sem működött volna.

részletek

Hamilton válaszolt Rosberg kritikájára

Nico Rosberg a verseny leintését követően kritizálta Lewis Hamiltont, mondván, igen könnyen adta meg magát Max Verstappennek a brit. A Mercedes versenyzője megvédte magát régi riválisával szemben.

részletek

Vettel ismét kihozta a maximumot és pontokat szerzett

Kijelenthető, hogy Sebastian Vettel valóban elkapta a fonalat, az egész hétvégén szenvedő Aston Martinnal három helyet előrelépve megint értékes pontokat szerzett Franciaországban.

részletek

Red Bull: Ez elégtétel Barcelonáért

Nem akartak ugyanolyan helyzetbe kerülni, mint a Spanyol Nagydíjon, ezért döntöttek a két kiállás mellett Max Verstappennel. Christian Horner egész évben ilyen szoros harcra számít a Mercedesszel.

részletek

Norrisék nem számítottak az 5-6. helyre

„Túlteljesítettünk” – értékelt a McLaren britje az F1-es Francia Nagydíj után. Ricciardo szerint különösen a Ferrari nullázása miatt értékes a wokingiak mostani eredménye.

részletek

Verstappen: Hibás rádió? Nem probléma!

Max Verstappen szerint egyáltalán nem befolyásolta a versenyét, hogy időközben elvesztette a rádiós kapcsolatot csapatával. Elmondása szerint olyankor történt, amikor már mindegy volt.

részletek

Sainz: Kétszer akkora volt a gumikopásunk, mint a többieknek

Pontot sem szerzett a szombaton még a középmezőny legjobbjaként kvalifikáló spanyol az F1-es Francia Nagydíjon: a pilóta szerint meg kell érteniük, miért szenvedtek annyira az abroncsokkal.

részletek

Hamilton: Csak az egykiállásos stratégia jöhetett szóba

A Mercedes ismét pontokat bukott a világbajnoki harcban, a futam ezúttal a taktikán ment el. A hétszeres világbajnok szerint az egy kiállásos verseny volt az egyetlen sanszuk a győzelemre.

részletek

Csalódott idei legjobb eredménye után Russell

A várakozásokat felülmúló Francia Nagydíj pozitív és negatív meglepetéseket is egyaránt hozott. George Russell 12. helye az előbbiek közé tartozik, a brit azonban cseppet sem boldog.

részletek

Wolff megvédte a taktikát: „Nem volt más választásunk”

A verseny utáni interjút készítő Nico Rosberg szerint a Mercedes túl kapzsi volt azzal, hogy megpróbáltak Bottasszal is Verstappen elé kerülni, a csapatfőnök szerint azonban nem ezért hozták a finnt előbb.

részletek

Bottas: Megszállottan ragaszkodtunk az egy kiálláshoz

Valtteri Bottas a verseny leintését követően ismét hangot adott véleményének, mely szerint a kétkiállásos stratégia volt a nyerő. Az egész csapat az egykiállásos taktikára esküdött, de ráfáztak.

részletek
Olvastad már?