DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. február 5. vasárnap

FranciaNagydíj

Bottas magyarázatot vár az Alfától

Valtteri Bottas már a rajtnál elvesztette minden reményét a Francia Nagydíjon azt illetően, hogy pontot szerezzen. A finn versenyző magyarázatot vár az Alfa Romeótól.

részletek

Podcast: Leclerc eldobta a Ferrari reményeit

Charles Leclerc egy óriási vezetői hibával tálcán adott át 25 pontot Max Verstappennek a Francia Nagydíjon, amely elbúcsúzott az F1-től. Furcsa futam, szokatlan kibeszélő a Formula Podcast jóvoltából.

részletek

A tv-adás miatt tűnt értelmetlennek Sainzék rádiózása

A Ferrari stratégiai igazgatója szerint a késve bevágott üzenetek miatt tűnt nonszensznek a az F1-es Francia Nagydíjon a spanyolnál alkalmazott taktikájuk – amelyet egy büntetés is befolyásolt.

részletek

Vettel: Nagyon örülök Mick eredményeinek

A négyszeres világbajnok szerint barátja megérdemelte az elmúlt hetek pontszerző eredményeit, és nagyon boldog, hogy az ifjú Schumacher bizonyított a kétkedőknek is.

részletek

Hill szerint Sainz a Ferrari vezére

Az 1996-os világbajnok érzése szerint Carlos Sainz sokkal inkább a maranellóiak vezére, mint Charles Leclerc, valamint elmondta, hogy a Ferrari komoly veszélyt jelenthet a szezon hátralévő részében.

részletek

Wolff: Sok időt kell még találnunk a győzelemhez

A dupla dobogó ellenére is félig üres pohárként kezeli az F1-es Francia Nagydíjon elért eredményt a Mercedes csapatfőnöke, aki szerint még mindig jelentős a hátrányuk a két élgárdához képest.

részletek

Norris: A futamok előhozzák a problémáinkat

Azok után, hogy az időmérőn még elválasztotta a két Mercedest, csak hetedik lett az F1-es Francia Nagydíjon a McLaren pilótája, aki szerint viszont az a reális, hogy az Alpine mögé kerültek.

részletek

Villeneuve: Így ne nyerjünk vb-címet

Nem érti Charles Leclerc hibáját az 1997-es világbajnok: Ausztriában még bírta a nyomást. A kanadai a Ferrari produkciójával sem elégedett, ami Carlos Sainz stratégiájában nyilvánult meg.

részletek

Russell nem enged: Perez szabálytalan volt

A Mercedes britje szerint első kereke a Red Bull hátsó kereke előtt járt, így már övé volt a kanyar. Perez, aki levágta a sikánt, majd Russell előtt tért vissza, állítja, az ütközést kerülte el. A stewardok nem is vizsgálták a francia futam kétes esetét.

részletek

Binotto: Igazságtalan hibára hajlamosnak titulálni Leclerc-t

Bár potenciális győzelmet dobott el balesetével az F1-es Francia Nagydíjon a ferraris, főnöke mégis megvédte őt. A maranellóiak vezére talált pozitívumot is a Le Castellet-i hétvégéjükben.

részletek

Alonsót nem fárasztotta ki a hőség: „A fiatal fiúk nem ilyen felkészültek”

A spanyol szerint meglepetés volt az Alpine tempója a Francia Nagydíjon: hatodik helyre hozta be hazai pályán az A522-t, amire előzetesen nem számítottak a csapatnál. És még a meleg sem merítette ki.

részletek

Horner: Egyre közelebb a Mercedes

A Red Bull főnöke szerint ugyan kényelmesen nyert Max Verstappen a Francia Nagydíjon, mégis úgy érzi, a címvédő istálló dolgozza le a hátrányát. Hamilton mindenesetre a győzelemre nem látott esélyt.

részletek