DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Podcast: Leclerc eldobta a Ferrari reményeit

Charles Leclerc egy óriási vezetői hibával tálcán adott át 25 pontot Max Verstappennek a Francia Nagydíjon, amely elbúcsúzott az F1-től. Furcsa futam, szokatlan kibeszélő a Formula Podcast jóvoltából.

Úgy tűnt, hogy Leclerc-t csak saját maga tudja megállítani Le Castellet-ben a győzelem felé vezető úton, a monacói pedig – általános megdöbbenésre – meg is tette ezt: hibázott, a falnak csapódott, így Verstappen nyerte a futamot a Paul Ricardon. Miért történt ez? Milyen következményei lehetnek a Ferrari-menő hibájának? Mivel a Ferrari a másik versenyző, Carlos Sainz versenyébe is belekavart egy elrontott bokszkiállással, időszerű feltenni a kérdést: mi történik Maranellóban?

A dél-franciaországi eseményeket, a pályán látottakat és a színfalak mögött zajlott dolgokat a helyszínről épp csak hazaeső Sanyi Balogh Tamással és Gobodics Tamással tárgyalta ki. Hová tűnt Gergő? Lehet, hogy a műsorból kiderül – vagy mégsem? A lényeg: irány a Magyar Nagydíj!

 

Formula Podcast_hirdetes_S03E37_A



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

Júliusi adásaink elkészítését többek között Móni István, Végi Ádám, Varga Csaba, Bálint Ákos, Ort Noémi, Bertalan Zoltán, Bali Viktor, Visi Ákos, Schneider Judit, Hetyey Júlia, Kocsis László, Nepp Levente Péter, Magda Zsanett Odett, Fehér Ákos és Molnár Árpád támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: