Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. november 12. kedd

Formula1

F1-Archív: Bianchit gyászolja a sportvilág

Nem megy Hamilton a Ferrarihoz, kétnapos F1-es hétvégéket akar Briatore, nem fogadja el Colin McRae kihívását Schumacher, átvenné az első számú pilóta szerepét Irvine a Ferrarinál. Ezek voltak július 18. vezető Formula-1-es hírei az elmúlt két évtizedből.

részletek

Ingyen jön a hivatalos F1-es játék mobilra

A világ legkedveltebb formátumában, online multiplayerben játszhatják a rajongók a Formula-1-et az e héten piacra kerülő mobilapplikáció segítségével. Ezáltal a sport újabb lépést tesz a fiatalok bevonzása felé.

részletek

Vandoorne a Formula-E-ben köthet ki

A McLarentől, és nagyon úgy néz ki, a Formula-1-ből is kiszorul 2019-re a belga Stoffel Vandoorne, viszont az egykori nagy ígéretnek úgy néz ki, lesz helye máshol.

részletek

Megvan a 2019-es Formula-1-es versenynaptár

A 2019-es versenynaptár 21 helyszínből áll majd, és nincs változás az előzetesen kiadott verzióhoz képest. Augusztusi Magyar Nagydíj, március közepi kezdés, decemberi befejezés.

részletek

Továbbra is megőrülnek az emberek az F1-ért Oroszországban

Amikor 2011-ben bejelentették, hogy Szocsi a 2014-es Téli Olimpia után az F1-es Orosz Nagydíj helyszíne lesz, egy elképesztő utcai parádé keretein belül közölték a hírt a világgal. Emberek tízezrei jöttek lázba a tengerparti város utcáin száguldozó versenyautók láttán, a lelkesedés pedig – mint azt az ötödik futam előtt a formula.hu a helyszínen is megtapasztalta – továbbra is töretlen a királykategória iránt.

részletek

F1-Archív: Alonso először világbajnok

Irvine úgy érzi, övé lehet a vb-cím, tragédia Indianapolisban, Valentino Rossit több helyről is F1-es tesztre hívják, Alonso világbajnok, tombol a kémbotrány, a Lotus célja a vb-cím Raikkönennel. Az elmúlt szűk két évtized F1-es hírei.

részletek

A Minardi korábbi sportigazgatója szerint még mindig Alonso a legjobb

A Minardi korábbi sportigazgatója, a már a boldog nyugdíjaséveit élő Cesare Fiorio is elmondta véleményét korábbi versenyzője, Fernando Alonso F1-ből való távozását illetően. Szerinte rengeteget veszít a sorozat a spanyol nélkül.

részletek

Jön F1-stílusú szuperlicensz-pontrendszer az IndyCarban is

A Formula-1-ben néhány éve már bevezették, hogy pontokat kell szerezni a különböző nevelőszériákban ahhoz, hogy valaki a legfelső szinten versenyezhessen. Most az amerikai „unokatestvér” is meglépi ezt, ott is jön a szuperlicensz európai mintára.

részletek

Magyar versenyző az F1-es teszt kulisszái mögött

Magyar János többszörös formaautós bajnok a tavalyi évhez hasonlóan idén is bepillanthatott a Toro Rosso életébe a hungaroringi szezonközi teszten.

részletek

Egyre közelebb a holland F1-es futam, Assen lehet a helyszín

A Formula-1 régóta kacérkodik egy holland futamrendezéssel az országban tapasztalható hihetetlen Max Verstappen-mánia miatt. Az illetékesek most eggyel közelebb kerültek ehhez.

részletek

Alonso szerint nem lett mocskosabb a versenyzés az F1-ben

Fernando Alonso nem tartozik azon versenyzők közé, akik öreg korukra bezzegezni kezdenek. Szerinte alapvetően nem változott a sportszerűség az F1-ben, viszont kiegyensúlyozottabb lett a mezőny.

részletek

Alonso szerint nem kell tíznél több pontszerző

Nemrég felmerült, az illetékesek szívesen megváltoztatnák a Formula-1 jelenlegi pontozási rendszerét, és minimum 15, de akár az összes versenyzőnek pontot adnának. Alonso szerint ezzel elveszne az exkluzivitás.

részletek
Olvastad már?