DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 23. kedd
F1

Nagykövetként Suzukában

Zajlik az élet az Autósport és Formula Magazin, valamint a formula.hu háza táján: főszerkesztő-helyettesünk és utazó tudósítónk, Mészáros Sándor jelenleg Suzukában várja a Hagibis-tájfunt és a Japán Nagydíjat, miközben idehaza a Casio Edifice Magyarország márkanagykövetté nevezte ki.

Nem titkoljuk, hogy büszkék vagyunk rá: kollégánkat a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) sajtóosztálya az idei évre permanens akkreditációval vértezte fel, amelynek köszönhetően egy zártkörű klub tagja lett. Belépőkártyája az évad összes futamára, a versenyeken pedig a rajtrácsra és egyéb különleges helyekre is érvényes, a lehetőséggel pedig igyekszünk élni: a Japán Nagydíj már a 14. futam az eddigi 17-ből, ahol jelen van.

IMG_20191010_105705



A Formula-1-ben nyakig benne van a Casio Edifice is, a japán márka a Scuderia Toro Rossónak, valamint a Honda Racingnek is készít karórákat. A kapcsolódási pont adott, hazai fronton pedig ez tovább erősödött azzal, hogy a márka hazai képviselete magyarországi márkanagykövetévé választotta Mészáros Sándort, akinek Suzuka az első bevetése újdonsült minőségében.

„Gyerekkorom óta szorosan kötődöm ehhez a márkához, az első karórám is egy Casio volt, így ez a felkérés és együttműködés hatványozottan sokat jelent számomra!” – mondta utazó tudósítónk, akinek ezzel párhuzamosan újságírói oldala is indult a Facebookon, ahol a tervek szerint érdekességeket és máshol nem látható információkat is megoszt majd a futamok helyszínéről. 

Nem tudunk mást javasolni: kövessétek, megéri!

IMG-7a7d0e51808278848425957570e7d592-V

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: