DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 24. péntek

Fittipaldi

Még három csapat és egy brazil kell az F1-nek Fittipaldi szerint

A nézők és a feltörekvő tehetségek is nyernének azzal, ha hattal több autóból állna a Formula-1-es rajtrács – mondja a kétszeres világbajnok, aki szerint amerikai csapatra is nagy szükség van. Elmondta azt is: egész Brazília arra számít, hogy rövidesen újra lesz az országnak versenyzője a világbajnokságon.

részletek

Fittipaldi: Alonsónak esélye van a harmadik bajnoki címre

A kétszeres világbajnok brazil értékelte a kétszeres bajnok spanyol pilótát. Úgy érzi, Alonso jelenlegi vezetésével simán esélyes lehetne újra elhódítani az év végi elsőséget. A kérdés az Aston lesz.

részletek

F1-Archív: Fittipaldi szerint Alonso elveszi rekordját

A brazil a legfiatalabb világbajnok titulusától búcsúzott el lélekben már 2005 tavaszán. Szerepelt a hírekben Schumacher tréfája, Lauda jóslata Raikkönenről, valamint Magnussen bocsánatkérése is május 18-án az elmúlt 20 évben.

részletek

Giovinazzi máris visszatérhet

Bár a Haas csapatfőnöke Pietro Fittipaldit nevezte meg első opciónak arra az esetre, ha Nyikita Mazepinnek távoznia kellene az istállótól, egyes vélemények szerint Giovinazzi beugrása valószínűbb.

részletek

Fittipaldi a Ferrarira fogadna idén

A maranellói istálló sikerét várja a brazilok kétszeres világbajnoka. Emerson Fittipaldi szerint a Red Bull és a Mercedes rajta veszíthet a tavalyi csatájukon, a Ferrari pedig meglepetést okozhat.

részletek

Raikkönent is maga mögött tartotta az újonc

Két versenyző is debütált a Szahíri Nagydíjon. Jack Aitken különösen meggyőzően ment, sokáig az Alfa Romeo veteránját előzte, és hozzá fűződik az incidens is, amely felkavarta a nagydíj menetét. Pietro Fittipaldi elérte célját és teljesítette a távot.

részletek

Grosjean hazautazik, kihagyja az idényzárót

A Haas bejelentette, hogy a múlt héten hatalmas balesetet szenvedő francia nem vesz részt a jövő hétvégi Abu Dhabi Nagydíjon, amelyen így ismét Pietro Fittipaldi kap lehetőséget.

részletek

Hivatalos: Fittipaldi indul Grosjean helyén

Romain Grosjean égési sérülései miatt nem vehet részt a hétvégi Szahíri Nagydíjon. A csapat tartalékpilótáját, Pietro Fittipaldit – a kétszeres világbajnok Emerson unokáját – veti be helyette.

részletek

Súlyosan eladósodott a kétszeres világbajnok

Emerson Fittipaldi állítása szerint perköltséget sem tud fizetni, a bank azzal vádolja, hogy az Egyesült Államokban luxuskörülmények között él. 145 bírósági keresetet nyújtottak be a brazil ellen.

részletek

Fittipaldi: Hamilton ne a Mercedesszel nyerjen

A kétszeres világbajnok brazil legenda szerint Lewis Hamilton akkor válna igazán naggyá, ha egy másik topcsapattal is a csúcsra tudna kerülni, nem csak a domináns Mercedesszel. De hova mehetne?

részletek

Fittipaldi: Hamilton sikereinek hátterében csak 20% tehetség áll

A kétszeres brazil világbajnok elismeri Lewis Hamilton tudását, de egyben úgy véli, sokkal inkább köszönheti ezt alázatának és elkötelezettségének, mint nyers tehetségének. Nem tartja a legjobbnak.

részletek

Fittipaldi: A Ferrari szereti, ha Vettel nyer

A kétszeres világbajnok brazil úgy látja, nem akarja a Scuderia teljesen elnyomni Sebastian Vettelt, mivel szeretik a németet. Ellenben a média szereti kiélezni és eltorzítani a vitákat.

részletek