Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 19. szerda

Fittipaldi

Raikkönent is maga mögött tartotta az újonc

Két versenyző is debütált a Szahíri Nagydíjon. Jack Aitken különösen meggyőzően ment, sokáig az Alfa Romeo veteránját előzte, és hozzá fűződik az incidens is, amely felkavarta a nagydíj menetét. Pietro Fittipaldi elérte célját és teljesítette a távot.

részletek

Grosjean hazautazik, kihagyja az idényzárót

A Haas bejelentette, hogy a múlt héten hatalmas balesetet szenvedő francia nem vesz részt a jövő hétvégi Abu Dhabi Nagydíjon, amelyen így ismét Pietro Fittipaldi kap lehetőséget.

részletek

Hivatalos: Fittipaldi indul Grosjean helyén

Romain Grosjean égési sérülései miatt nem vehet részt a hétvégi Szahíri Nagydíjon. A csapat tartalékpilótáját, Pietro Fittipaldit – a kétszeres világbajnok Emerson unokáját – veti be helyette.

részletek

Súlyosan eladósodott a kétszeres világbajnok

Emerson Fittipaldi állítása szerint perköltséget sem tud fizetni, a bank azzal vádolja, hogy az Egyesült Államokban luxuskörülmények között él. 145 bírósági keresetet nyújtottak be a brazil ellen.

részletek

Fittipaldi: Hamilton ne a Mercedesszel nyerjen

A kétszeres világbajnok brazil legenda szerint Lewis Hamilton akkor válna igazán naggyá, ha egy másik topcsapattal is a csúcsra tudna kerülni, nem csak a domináns Mercedesszel. De hova mehetne?

részletek

Fittipaldi: Hamilton sikereinek hátterében csak 20% tehetség áll

A kétszeres brazil világbajnok elismeri Lewis Hamilton tudását, de egyben úgy véli, sokkal inkább köszönheti ezt alázatának és elkötelezettségének, mint nyers tehetségének. Nem tartja a legjobbnak.

részletek

Fittipaldi: A Ferrari szereti, ha Vettel nyer

A kétszeres világbajnok brazil úgy látja, nem akarja a Scuderia teljesen elnyomni Sebastian Vettelt, mivel szeretik a németet. Ellenben a média szereti kiélezni és eltorzítani a vitákat.

részletek

Újoncot szinte biztosan nem igazol a Haas

Amennyi problémája idén van a Haasnak, amellé Günther Steiner csapatfőnök úgy véli, hogy túl nagy kockázat lenne, ha jövőre még egy újoncot is szerződtetnének. Már amennyiben átalakul a csapat pilótafelállása...

részletek

Exkluzív: Azonnal kiteheti Grosjeant a Haas?

A Formula.hu friss információi szerint a Haas F1-es csapatánál erősen fontolgatják, hogy pilótát cserélnek már a Német Nagydíjra - a beugró ember azonban még nagyobb meglepetés lehet, mint az esetleges kispados.

részletek

Alesi: Senna gyorsabb volt, mint Schumacher

Jean Alesinek megadatott, hogy éveken keresztül mindkét zseni ellen küzdhetett. Michael Schumacher tudását és eredményeit nem vitatja el, ám úgy gondolja, Ayrton Senna volt a leggyorsabb.

részletek

Emerson Fittipaldi rengeteget segít Pietrónak

A kétszeres világbajnok Emerson Fittipaldi unokája egyre közelebb kerül a Formula-1-hez. Pietro elismerte, hatalmas segítséget nyújt neki nagyapja, ugyanakkor nem szól bele a karrierjébe.

részletek

Fittipaldi: Alonso egy éven belül visszatér

A 37 éves spanyol jelenleg nagy sikerrel teljesíti új kihívásait, a brazil kétszeres világbajnok szerint viszont szíve visszahúzza majd a Formula-1-be, ha győzelemre esélyes autóhoz juthat.

részletek
Olvastad már?