Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. december 1. szerda

Ficza

Idei legrosszabb hétvégéjét zárta Michelisz csapata a TCR-ben

Bár a ballasztsúlyok is megnehezítették Tassi Attila helyzetét, a M1RA magyar pilótája két ütközés miatt egyik versenyét sem fejezte be - de csapattársa sem jutott be a pontszerzők közé.

részletek

Hat kör után versenyeznie kell új autójával Ficzának

A Zengő magyar pilótája a Hungaroringen kézhez kapta a Kiát, de az időmérőn vezethette először. A TCR hétvégéjén Nagy Danival is beszélgettünk, akit indulása a versenyen ugyanúgy meglepett, mint minket.

részletek

Kilenc magyar versenyző a TCR hungaroringi hétvégéjén

A nemzetközi túraautós széria megszokott kétfős magyar különítménye négy és félszeresére duzzad az előttünk álló versenyen: talán csak Belgiumban (ahol önálló TCR-es sorozat működik) szokott ennyi hazai versenyző vendégszerepelni.

részletek

Magyar siker a SEAT Leon CUPRACER Evo 17-tel

A múlt hétvégén a grúziai futammal rajtolt a TCR pályaverseny, ahol öt versenyző indult az új SEAT versenygéppel.

részletek

Mindkét magyar dobogóra állhatott Grúziában

Az első, esős futamon a SEAT-ot vezető Ficza Ferenc, a második, immár száraz pályán rendezett versenyen pedig a most debütáló M1RA fiatal pilótája, Tassi Attila fért be a top3-ba a TCR szezonnyitóján.

részletek

HIVATALOS: Ifj. Ficza és a Zengő a TCR-ben

Sőt, a fiatal pilóta már az első futamon is rajthoz fog állni, csak még nem egy Kia hanem egy Seat Leon volánja mögött - teljes szezont fut a bajnokságban.

részletek

A Zengő Ficzával indul a TCR-ben, de késnek

A TCR túraautós sorozat kiadta az idei szezon nevezési listáját, amely igencsak megduzzadt a korábban ismerthez képest, ráadásul a Zengő Motorsport két autója is szerepel rajta. Viszont úgy tűnik, a szezonnyitóra nem érnek oda...

részletek

Nagy Dani bízik a másik WTCC-ülésben

A Zengő Motorsport egyik fiatal tehetsége elárulta, hogy szerinte miért kaphatja meg ő a lehetőséget ifj. Ficza Ferenccel szemben - a két jó barát most egy ülésért van versenyben.

részletek

Mindhárom magyar a top10-ben Katarban

Remekül sikerült honfitársaink számára a WTCC második edzése: Michelisz Norbi épp csak elmaradt Monteirótól, míg a zengős fiatalok, Nagy Dani és Ficza Feri a hetedik és kilencedik helyeken zártak.

részletek

Most akkor mi a helyzet a második zengős Hondával?

Gyakorlatilag óráról órára érkeznek egymásnak ellentmondó információk arról, vajon el tud-e indulni Ficza Ferenc autójával az uruguayi Mauricio Lambiris vagy sem – most Zengő Zoltán is megszólalt.

részletek

Mégis két versenyzővel indul Termasban a Zengő Motorsport!

Az utolsó pillanatban sikerült versenyzőt találni a vakbélgyulladása miatt itthon maradó Ficza Ferenc helyére: a fiatal magyar pilóta Hondáját egy uruguayi újonc, Mauricio Lambiris fogja vezetni Argentínában.

részletek

Catsburg-siker és magyar parádé a második futamon

A Lada a WTCC második moszkvai versenyén is behúzta a kettős győzelmet, a dobogóra pedig a két sárga autó mellé még Michelisz Norbert állhatott fel. A futam egyik sztárja Ficza Ferenc lett, aki két pontot is szerzett.

részletek
Olvastad már?