Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 26. péntek

FerrariAkadémia

Ferrari: Három F1-es szintű akadémistánk van

Már most Formula-1-es alapanyag Schumacher, Ilott és Svarcman triója, vélekedik Laurent Mekies: de hogy egyszer a Ferrarinál versenyezhetnek-e, az a jövő zenéje.

részletek

Mi lett a sorsa a Ferrari akadémistáinak? - 1. rész

Mick Schumacher személyében régóta várt versenyzővel gazdagodott a Ferrari Pilótaakadémiája - leigazolásának fényében nem árt felidézni, hogy mire vitték vörösben autózó elődei.

részletek

Eldőlt: Mick Schumacher a Ferrari Akadémián

Néhány nappal azután, hogy felmerült, hogy apja nyomdokaiba lépve az F3-as Európa-bajnok is a maranellóiaknál köthet ki, hivatalosan is bejelentették, hogy a német csatlakozott a pilótaprogramjukhoz.

részletek

A Ferrari tesztpilótája lehet Mick Schumacher

Olasz sajtóhírek szerint már csak az aláírás hiányzik az F3-as bajnok Ferrari-szerződéséről: a csapatnál megüresedett az a szerepkör, amelyet eddig Giovinazzi és Leclerc töltött be.

részletek

Miért Leclerc az utánpótlás legnagyobb ígérete?

Hónapok óta tudni lehetett, amit az Alfa Romeo Sauber megerősített: Charles Leclerc tekintélyes Ferrari-támogatással a háta mögött bemutatkozik az F1-ben. Bemutatjuk, ki ez a fiatal monacói, aki az elmúlt két évet a GP3 és F2 megnyerésével töltötte.

részletek

Leclerc már idén csatlakozik a Sauberhez

Egészen egyértelmű jel utal arra, hogy a Ferrari-junior jövőre a svájci istálló pilótája lesz: az F2 éllovasa szabadedzéseken vezeti a C36-ot elsősorban olyan pályákon, melyeket nem ismer.

részletek

Újabb olasz ifjonc a Ferrari célkeresztjében?

Miután a 2013-ban parádézó, azóta viszont felejthető teljesítmény nyújtó Raffaele Marciellótól megváltak, s Antonio Fuocóval kapcsolatban is felmerültek kétségek, egy újabb olasz fiatal tűnt fel Maranellóban.

részletek

A Williams állítja: NEM ezért kellett Stroll!

A Ferraritól érkezett a Williamshez a korábbi olasz F4-es bajnok, akinek nem tetszett a maranellói akadémia – a grove-iak állítják, hogy nem a papa pénzére pályáznak.

részletek
Olvastad már?