Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 22. csütörtök

Fejlesztések

Mercedes: A Red Bull gyorsabban fejleszt

A címvédő alakulat vezető versenymérnöke szerint már évek óta tendencia, hogy a szezon végére mindig utoléri őket az energiaitalos gárda – most is ennek a folyamatát láthatjuk az F1-ben.

részletek

Ferrari: Jó irányba haladunk az autóval

Nem jelentősek az előző hétvégéken bevetett fejlesztések, de működnek, s ez most a legfontosabb – vélekedett a maranellóiak F1-es csapatvezetője, Mattia Binotto és pilótája, Charles Leclerc is.

részletek

A Mercedes már rég 2021-re fejleszt

Az idei autó csiszolgatását jó ideje befejezték, ezért a szezon hátralévő részében mindenki közelebb fog kerülni Hamiltonékhoz– jósolta Toto Wolff csapatvezető. Ezt már múlt héten észlelhettük.

részletek

Újabb fejlesztésekkel készül a Ferrari

Sorozatban a második versenyhétvégén vet be új alkatrészeket az F1-es mezőny közepébe visszacsúszott Ferrari. Most is olyan előrelépésre számítanak, mint Szocsiban.

részletek

Kis fejlesztés, nagy baj a Ferrarinál

A soron következő Orosz Nagydíjra csak kisebb javításokkal érkezik a Ferrari istállója, így az autó alapvető problémái továbbra is fennállnak. Ebben idén nem is várható változás.

részletek

"Évekbe telhet, mire egyáltalán felzárkózik a Ferrari"

Már a februári teszteken is körvonalazódott, ami júliusban valósággá vált, a Ferrarinak szemernyi esélye sincs a bajnoki címre. Gerhard Berger szerint ráadásul rengeteg idő kell a felzárkózáshoz is.

részletek

Elképesztő, mennyire sehol nincs a Ferrari-motor

Az elmúlt két évben a csodájára jártak az olasz erőforrásnak, ám az elsőkből utolsók lettek. A sebességi adatok árulkodóak, a Ferrari-erőforrással szerelt autók a mezőny végén, a Mercedes és a Honda az élen.

részletek

Ferrari: Sem az autó, sem a fejlesztések nem működnek

Némileg egy beismerő vallomással ért fel a Scuderia csapatfőnökének szombati nyilatkozata. A stopperóra nem hazudik, az autó a fejlesztésekkel sem működik normálisan sem esőben, sem szárazon. Lassúak.

részletek

Erősebb és megbízhatóbb motorral támad a Honda

A járvány okozta kötelező leállásokból némileg jobban jöhetett ki a japán gyártó a 2020-as, nagyon különleges szezon kezdetén. A Honda-vezér elismerte, márciushoz képest jócskán fejlesztettek az erőforráson.

részletek

Motorfejlesztéssel készült a Mercedes Ausztriára

Az erőforrások cseréiről szóló híresztelések igaznak bizonyultak, a címvédő alakulat a hosszú kényszerszünet ellenére több megbízhatósági problémáját orvosolta a szezonnyitóra.

részletek

Csak kis fejlesztésekkel készül a Ferrari – ellentétben a Red Bull-lal és a Mercedesszel

Inkább az autójuk megértésére koncentráltak a koronavírus-járvány miatti kényszerszünet során. Ellenben a másik két nagycsapat egyaránt jelentős újításokkal megy Spielbergbe, s így tesz a Renault is.

részletek

A Mercedes sem változatlan autóval megy Ausztriába

A fontos fejlesztéseket bevető Ferrarihoz hasonlóan a bajnokcsapat sem marad tétlen. Ahogy véget ért a kötelező leállás, a három hónapja félbeszakadt terveket rohamtempóban igyekeznek megvalósítani.

részletek
Olvastad már?