DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 29. csütörtök

Fejlesztések

Kellemetlen Red Bull-meglepetéstől tart a McLaren

A wokingiak a számok alapján úgy látják, fenn tudják tartani a tavalyi fejlődési ütemüket az F1-ben – de a Red Bull elleni harcban minden a riválistól függhet.

részletek

Nem Steiner személye, a Haas működési modellje a probléma

Ami kezdetben működött, mára elavulttá vált a megváltozott F1-ben: a riválisok lelépték az amerikaiakat, ahol nem a főnök személyén múlt a sikertelenség.

részletek

„Most jön a trükkös időszak az Aston számára” – Alonso

A kétszeres F1-es világbajnok úgy érzi, mindig az első lépést megtenni a legkönnyebb, de most jön csak a neheze. Bízik az idei nehézségekből tanultakban.

részletek

Túl agresszív volt a fejlesztésekkel az Aston Martin?

Mike Krack csapatfőnök szerint olyan alakulatokkal kellett felvenniük ilyen téren a kesztyűt, akik sokkal jobban hozzászoktak már a fejlesztési versenyhez.

részletek

Milyen fejlesztéseket hoztak a csapatok az F1-es Abu Dhabi Nagydíjra?

Mindössze három istálló érkezett újításokkal az F1-es évadzáróra: közülük a konstruktőri hetedik helyért harcoló AlphaTauri a teljes padlólemezt átszabta.

részletek

Hülkenberg visszatér a korábbi Haashoz

Eltérő specifikációjú autóval fog versenyezni az amerikai istálló két pilótája az F1-es Las Vegas-i Nagydíjon – Günther Steiner szerint a versenyzők akarták így.

részletek

Bizakodó a Mercedes: „Jó az irány, előreléptünk”

Az F1-es USA Nagydíjon bevetett padlólemez-módosítás beváltotta a hozzá fűzött reményeket, jobbá vált a W14-es – de Toto Wolff óvatos Interlagos kapcsán.

részletek

Az Aston Martin állítja: nincsenek elveszve

Az F1-es USA és Mexikóvárosi Nagydíjon is a bokszból indult legalább az egyik pilótájuk, de Mike Krack leszögezte: ez a jó mérnöki hozzáállás.

részletek

Az F1-es csapatok fejlesztései a Mexikóvárosi Nagydíjra

A magaslati levegőre felkészülve a legtöbb csapat módosított hűtőnyílásokkal készült a Mexikóvárosi Nagydíjra. Radikális átalakítás egyik autón sincs, azonban szinte mindegyik istálló változtatott.

részletek

Az Aston fejlesztései miatt szenved Stroll?

A kanadai úgy érzi, olyan irányt vettek az AMR23-assal, amely miatt trükkösebb lett az autó vezetése. A csapat is vizsgálja, miért romlott Stroll produkciója.

részletek

Austinban kiderül, jó úton jár-e a Mercedes

James Allison szerint az F1-es USA Nagydíjon debütáló padlólemez-fejlesztés fontos visszajelzést ad majd – a 2024-es autó pedig duplán fontos lesz.

részletek

Az F1-es csapatok fejlesztései Katarra

Az FIA kiadta az F1-es csapatok Katari Nagydíjra hozott fejlesztéseinek listáját: sokan semmit nem hoztak, de van, aki több elemet is megújított.

részletek