Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 15. csütörtök

Fejlesztések

Az Alfa Romeo egy öt évvel ezelőtti problémát görget

Emlékszünk még, amikor a Sauber 2016-ban kis híján csődbe ment? Az Alfa nagyon is emlékszik, Kimi Raikkönenék teljesítményére ugyanis a mai napig rányomja bélyegét az akkori leállás.

részletek

Sainz elismerte, még mindig lassú a Ferrari az egyenesben

A spanyol úgy érzi, valamennyit biztosan sikerült ilyen téren is fejlődnie a Scuderiának, de továbbra is úgy gondolja, az egyenesekben hátrányban lesz a Ferrari a riválisokkal szemben.

részletek

Az AlphaTaurival is komolyan kell számolnunk?

Nemcsak a Red Bull, de testvércsapata is remekelt a bahreini teszten, az autó megbízhatónak és igen gyorsnak mutatkozott. Pierre Gasly szerint sokkal előrébb járnak, mint tavaly. Itt a nagy meglepetés?

részletek

A Ferrari nem bíbelődik sokat a 2021-es autóval

A Scuderia első számú embere nem kertelt és nyíltan megmondta, hogy nem tervezik sokáig fejleszteni a 2021-es versenygépet. Ha az elején nem versenyképes, egész évben úgy is marad.

részletek

Alpha Tauri: Megépítettük az eddigi legjobb autónkat

Nagyon jó hatással van a fiókcsapatra a Red Bull-lal való szoros együttműködés. De az istálló mérnökei is kiváló munkát végeztek, tavaly remekelt az Alpha Tauri. Idén mindenki reszkessen?

részletek

Red Bull: Tavaly mást mutatott a szélcsatorna

Christian Horner csapatvezető szerint ez volt az oka a szezon eleji küszködésüknek 2020-ban, de bíznak benne, hogy megértették a problémákat és a tanultakat át tudják ültetni az idei szezonra.

részletek

A Mercedes megint nem csak motorikusan lehet ütős

A német gyári istálló 2014 óta letaszíthatatlan a trónról a Formula-1-ben. Egész télen azon dolgoztak, hogy az új szabályok ellenére a legkevesebb leszorítóerőt veszítsék. Újra aratni fognak?

részletek

Az Audi érdeklődése hátráltatta a Red Bull terveit?

Sajtóhírek szerint a négykarikás márka F1 iránti érdeklődése is szerepet játszott abban, hogy nem alakultak zökkenőmentesen az energiaitalosok és a Honda között zajló egyeztetések.

részletek

Így nehezítik meg a korlátozások egy csapat dolgát

Bár az Alpha Tauri központja Észak-Olaszországban található, az aerodinamikai fejlesztéseket Nagy-Britanniában végzik, ahol a világjárvány miatt szigorú utazási korlátozások vannak érvényben.

részletek

A Ferrari már nem sokáig fejleszt 2021-re

A csapat természetesen szeretne jobban teljesíteni, de a jövő évi eredményeknél fontosabb, hogy a jelentős változásokat hozó 2022-es szezonra megfelelő alapokkal rendelkezzen.

részletek

Áttörés: Zöld üzemanyagot fejlesztett az F1

Teljes mértékben megújuló üzemanyaggal állt elő az F1, ami radikálisan új irányba terelheti az autósportot és az autóipart. Az első adagot már le is szállították a négy motorgyártónak.

részletek

Fordulat: A Ferrari is beadta a derekát, jöhet a korlátozás

Elhárult egy akadály az F1-es erőforrások 2022-es befagyasztása elől, miután a Ferrari meggondolta magát, és átpártolt a támogatók közé. Feltételük volt, hogy hamarabb érkezzen a generációváltás.

részletek
Olvastad már?