Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 25. kedd

Fejlesztések

Az FIA szerint biztonságos a DAS

Az F1-et ellenőrző szövetség meggyőződése, hogy a Mercedes trükkös kormányzása semmilyen veszélyt nem rejt magában. Ennek ellenére a Ferrari hivatalos álláspontot kér az FIA-tól.

részletek

Hátrányról beszélt a Ferrari csapatvezetője

A teszt alapján úgy tűnik, jelenleg a Mercedes és a Red Bull is a Ferrari előtt van, de egyértelmű képet a szezonnyitó előtt biztosan nem kapunk – nyilatkozta Mattia Binotto.

részletek

Van egy nagy előnye az idei Ferrarinak

Tavaly bizonyos pályákon csak szenvedett, máshol azonban szárnyalt a Ferrari autója. Charles Leclerc elárulta, milyen területen végeztek fejlesztést annak érdekében, hogy mindenhol erősek legyenek.

részletek

Magnussen most már nem optimista

A 2018-as év legkellemesebb, viszont a tavalyi év legkellemetlenebb meglepetése a Haas istálló teljesítménye volt. Elsőként az amerikaiak mutatták be új autójukat, ami szép, de nem biztos, hogy gyors.

részletek

A Ferrari hátrányban: Idén még nemigen készül el az új szimulátor

Óriási pénzt fektet a Scuderia új, korszerű szimulátorába, de idén ebből még semmi előnyt nem élvezhetnek, mivel a tervezettnél jóval később lesz készen. Újabb csapás a vörös istálló számára?

részletek

Ricciardo: Jövőre dobogón leszek a Renault-val

Idén kétségtelenül mélyen alulmúlja a várakozásokat a francia gyári istálló szereplése, ám a nagyobb dobást jövőre tervezik Daniel Ricciardóék, amikor végre újra dobogóra akar állni az ausztrál.

részletek

Ilyen apróságon múlt a Ferrari hirtelen javulása

Az év elején óriási fölényben nyerte sorra a futamokat a Mercedes, a Ferrari azonban a nyári szünet után feltámadt. A csapatfőnök most meg is osztotta, minek volt köszönhető a drasztikus javulás.

részletek

Ricciardo: A Renault-nál nem kis fejlesztések kellenek, hanem gyökeres váltás

A francia gyári istálló idei igazolása úgy véli, kockáztatnia kell a csapatnak, ha sikeresek akarnak lenni. Az apró változtatások nem sokat érnek, ha 2020-ban jelentősen nagyobb célokért küzdenének.

részletek

Villeneuve: A McLaren már most a Red Bull szintjén lenne Mercedes-motorral

A középmezőnyben a fejlesztési verseny győztese kétségkívül a McLaren, amely a tavalyi mélyrepülés után szárnyalni kezdett. A ’97-es világbajnok szerint Mercedesszel már az élmezőnyben lenne.

részletek

A Mercedes fejlesztései remekül működnek

Szingapúrban a Ferrari jelentkezett olyan újításokkal, amivel a mezőny élére ugrott. Úgy fest, Japánban a Mercedes visszavág saját új fejlesztéseivel. Igaz, a Ferrari sem biztos, hogy mindent feltekert.

részletek

A Renault új fejlesztésekkel jelentkezik

A francia gyári istálló jelentős aerodinamikai újításokkal, többek között új első szárnnyal érkezik Suzukába. Cél a minél nagyobb leszorítóerő. Sikerül egy hasonló előrelépés, mint a Ferrarinál?

részletek

Marko: A Honda a télen utoléri a Mercedest és a Ferrarit

A Red Bull főtanácsadója biztos abban, hogy 2020-ban a karosszéria területén sokkal jobban felkészül a csapat a szezonra, a japán gyártó pedig tökéletesen felzárkózik a két riválisra motorerőben.

részletek
Olvastad már?