Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 22. csütörtök

Fejlesztések

Vettel: Nincs gyors megoldás a Ferrari gondjaira

A Ferrarit nem érte váratlanul a Magyar Nagydíjon látott szenvedése, hiszen tudták már az év eleje óta, hogy az autónak megvannak a maga hiányosságai. Vettel saját magát kritizálta.

részletek

Verstappen elmondta, mitől léptek ennyit előre

Bár egy dobogós helyezéssel kezdte a szezont, a Red Bull-Honda nem tartozott a közvetlen élmezőnybe. Ausztriában azonban olyan fejlesztést kapott az autó, hogy azóta láthatóan szárnyal.

részletek

A Ferrari még nem ejti az idei szezont

Akkora lemaradásban van a maranellói F1-es alakulat, hogy azt gondolhatnánk, figyelmüket most már a 2020-as autóra fordítják, de a csapatfőnök ezt megelőzően még futamot akar nyerni.

részletek

A McLaren újra a negyedik erő

Németországban ugyan több középcsapat is fenyegette a McLaren előkelő pozícióját, de a wokingiaknak volt válaszuk erre. A Hungaroringen ismét egyértelműen a középmezőny élére kerültek.

részletek

Binotto: Vettel a Ferrarival marad jövőre is

Fel sem merül a vörös istállónál, hogy Sebastian Vettelt esetleg menesztenék, a csapatfőnök világosan megmondta, kikkel folytatják jövőre. Ezzel egyben be is csukta a kaput Fernando Alonso előtt.

részletek

A Ferrarinál végre beválnak az új fejlesztések

Magyarországra is frissített alkatrészeket hozott a Scuderia és egyelőre Vettel és Leclerc is úgy érzi, beválnak az újítások. Nem mentek rá még a köridőre, nagyon fontos lesz a harmadik edzés.

részletek

A Ferrari ismét új fejlesztésekkel jelentkezik

Folytatja a folyamatos fejlesztést a vörös istálló, ezúttal az aerodinamikai újítások mellett más frissítésekkel igyekeznek elérni, hogy a Német Nagydíj időmérőjén fellépő problémákat kiküszöböljék.

részletek

Nagy változások várhatók a Renault-nál

A Renault célja továbbra is az, hogy a top 3-at leszámítva ők legyenek a legjobb csapat a mezőnyben, viszont a franciák tudják, jelenleg nem elég stabilak ehhez és túlságosan végletes teljesítményt nyújtanak. Nagy csatára számítanak a McLarennel, ehhez pedig nagy változások is kellenek.

részletek

Hamilton: Az új szárnyak sem segítenek

A brit F1-es világbajnok szerint hiába fejlesztettek a csapatok új első szárnyakat a kiélezettebb küzdelmek érdekében, egymást követni pontosan ugyanolyan nehéz, mint tavaly.

részletek

Nem vártak ilyen gyors javulást a Hondától

Mindkét fél kölcsönösen elégedett a Red Bull és a Honda háza táján. A japán gyártó kicsit csodálkozik a gyors felzárkózáson, az istálló szerint a Honda túl is teljesíti a korábbi ígéreteket.

részletek

Sajtó: Binotto lemond a technikai igazgatói posztról

Úgy tűnik, valóban komoly átszervezés történik az idei évben betliző Ferrari vezetőségében. Mattia Binotto feladja technikai igazgatói posztját, helyét egy háromfős team veszi át és 2020-ra koncentrálnak.

részletek

Binotto: A Red Bull utolérte a Ferrarit

A Ferrari csapatfőnöke elismerte, hogy a Red Bull-Honda gyakorlatilag egy szintre került velük és gyorsan reagálniuk kell, ha a dinamikusan fejlődő bikáktól meg akarják óvni legalább a második helyet.

részletek
Olvastad már?