Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 20. csütörtök

Fejlesztések

Raikkönen jobb munkát vár az Alfa Romeótól

Kimi Raikkönen abban reménykedik, hogy már a jövő heti Francia Nagydíjra megérkeznek az Alfa Romeo fejlesztései, miután az elmúlt három versenyen nem tudott pontot szerezni a csapat.

részletek

Egyre jobb a McLaren-Renault

Egész hétvégén biztató produkcióval rukkolt elő a wokingi istálló, mindkét versenyzője bejutott az időmérő döntő szakaszába, igaz, egy utólagos büntetés miatt Sainz tízen kívülről indul.

részletek

A McLaren valamibe nagyon beletalált

Nagyon régen nem láthattunk már McLarent a lista negyedik helyén, Carlos Sainz ráadásul egészen közel került a legjobbakhoz. Új alkatrészekkel kísérleteznek, amik úgy tűnik, beválnak.

részletek

A Renault két héten belül óriási előrelépésre számít

Komoly csalódás eddig a Renault szereplése, pedig az év elején azt ígérték, jelentősen közelebb kerülnek a három nagyhoz. A Francia Nagydíjon bevetendő frissítési csomagtól valóban ezt várják.

részletek

Binotto bizalma töretlen, hogy a Ferrari még fordíthat

Az olasz istálló csapatfőnöke szerint még akkor sem úszott el minden, ha esetleg Kanadában sem sikerül megváltaniuk a világot. Maranellóban kemény munka folyik a hibák kijavításáért.

részletek

Webber: Ha a Ferrari itt is kikap, felejtsék el 2019-et

A Red Bull egykori pilótája szerint, amennyiben a Scuderia nagyon gyorsan nem tud az élre keveredni, akkor viharsebesen álljon át a 2020-as fejlesztésekre, mert ennek az évnek már annyi.

részletek

Nem csak a Ferrari bukott a fejlesztésekkel

Óriási reményekkel várták Barcelonát a Ferrarinál, de a frissítések ellenére az istálló csúfosan leszerepelt. Nem voltak azonban egyedül ezzel, a Racing Pointnál is visszafelé sült el a sok újítás.

részletek

Ferrari: Ne pánikoljunk, lesz megoldás!

Az olasz vállalat ügyvezetője, Louis Camilleri sem lelkes a Scuderia egyre jobban látható lemaradásától, de úgy véli, Mattia Binotto vezetésével hamarosan megoldják a problémákat. Teljes a támogatás.

részletek

Már Ausztráliában tudta a Ferrari, hogy baj van

Már a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon úgy döntöttek az olaszok, hogy felgyorsítják erőforrásuk fejlesztését, ugyanis látták, mekkora lemaradásban vannak a Mercedeshez képest.

részletek

Vettel Barcelonában nyerni akar

A Scuderia színeiben még egyszer sem sikerült győznie Spanyolországban Sebastian Vettelnek, idén szeretné megtörni ezt a negatív sorozatát. Ehhez számíthat a fejlesztett Ferrarira is.

részletek

Sajtó: A Williams leállt a fejlesztéssel

Az idei év az istálló történetének egyik legpocsékabb szezonja. Már a tesztekre sem készült el időben az autó, amely elképesztően lassú. Sajtóhírek szerint pedig esélyes, hogy már nem is fejlesztik.

részletek

A Ferrari autója átalakul Barcelonára

Jelentős fejlesztésekkel jelentkezik a Scuderia a Spanyol Nagydíj hétvégéjén, amitől komoly javulást, valamint sokkal jobb gumikezelést remélnek. Charles Leclerc is bízik a feltámadásban.

részletek
Olvastad már?