Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 19. péntek

Fejlesztések

Még sok-sok fejlesztést tervez a Mercedes

James Allison, a konstruktőri címvédő alakulat technikai vezetője abban bízik, hogy ezek révén folyamatosan közelíthetnek a két élcsapatra. Fő gyengeségüknek az időmérős tempót nevezte meg.

részletek

Csak Magnussen kapja meg a fejlesztéseket a Hungaroringen

Egyetlen autóhoz készültek el az újítások az F1-es Magyar Nagydíjra, így a Haas csak a pontversenyben előrébb álló dánnak tudja őket biztosítani – de nála is kevés lesz a pótalkatrész.

részletek

Mi változott az autókon a Red Bull Ringre?

Az élcsapatok közül csak a Red Bull hozott fejlesztéseket, a mezőny több mint fele hozzá sem nyúlt az autókhoz - ismét a listavezetőé a legtöbb frissítés az egész mezőnyben.

részletek

Albon balesete miatt csúszik Latifi csomagja

A Williams brit-thai versenyzője komoly balesetet szenvedett a Brit Nagydíj rajtjánál, mellyel valószínűleg késleltetni fogja csapattársa, Nicholas Latifi fejlesztéseit.

részletek

Több csapat is jelentős újításokkal érkezett Silverstone-ba

Ahogyan azt az utóbbi években megszokhattuk, Silverstone-ba ezúttal is sok csapat érkezett újításokkal. Többek között a Williams és az Alpine is jelentősen átalakította autóját, de a Ferrari is módosított.

részletek

A Red Bullra fog hajazni az új Williams

Legalábbis Alexander Albon szerint inkább az energiaitalosok koncepcióját követték az F1-es Brit Nagydíjon bevetendő fejlesztésnél. Nem akarta számszerűsíteni, mekkora javulást várnak ettől.

részletek

Ismét jelentős fejlesztéssel készül az Aston Martin

Az F1-es Brit Nagydíjon újabb komoly csomagot vet be a konstruktőri értékelés nyolcadik helyén álló alakulat. Csapatfőnökük szerint nem is kell nagy előrelépés a rendszeres pontszerzéshez.

részletek

Szemmel láthatóan átalakul a Williams

A konstruktőri utolsó helyen álló csapat eddig nem hozott komoly fejlesztést, a napokban azonban megkezdődött az átfogó csomag gyártása. Nem csupán új elemekről, hanem eltérő koncepcióról van szó az első szárnytól a hátsóig.

részletek

Beváltak a fejlesztések Alonsóéknál, jó az Alpine

A francia gyári istálló elégedett az adatokkal, amiket az Azerbajdzsáni Nagydíj pénteki edzésnapján kaptak a frissített alkatrészeikről, Alonso és Ocon is bizakodó. Az autó valóban gyorsult.

részletek

Hamilton határidőt szabott, meddig kellene végre a győzelem útjára lépni

Lewis Hamiltonnak eddig kicsit sem a sikerekről szól a 2022-es szezon. Egyetlen dobogós helyezés a mérlege, de egy hónap múlva, Silverstone-ban nyerni akar. Szerinte a Mercedes fejlődik.

részletek

Alig érkeztek fejlesztések Monacóba – itt a lista

Szinte minden csapat maximum a pályához igazított néhány alkatrészt, futóművet, fékhűtést, esetleg a visszapillantó tükröket – a Ferrari például semmilyen módosítást nem jelentett be.

részletek

Ferrari: Nem lesznek fejlesztések a Brit Nagydíjig

A múlt hétvégi Spanyol Nagydíjon bevetette első jelentős fejlesztési csomagját a Ferrari, a következőre azonban vélhetően egészen a Brit Nagydíjig kell várniuk – állítja a csapatfőnök Mattia Binotto.

részletek