Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 15. csütörtök

Exkluzív

Mi már tudjuk, hol laknak majd a pilóták a Magyar Nagydíj alatt!

Nem mozdulnak ki a Hungaroringről a Forma-1 főszereplői a közelgő Magyar Nagydíj idején – árulta el Oláh Gyárfás, a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség elnöke a #FormulaHUPodcast 20. adásában, amely kedden jelenik majd meg a formula.hu-n és a fontosabb podcast-megosztókon.

részletek

Gyulay: Célszerű, de talán unalmas lenne két Magyar Nagydíj

Még nem végleges a Formula-1-es Magyar Nagydíj időpontja, hiszen jelenleg még vagy ötvenféle forgatókönyv létezik a szezon lebonyolítására – mondja a Hungaroring Sport Zrt. elnöke, aki októberben már nézők előtt tartaná a WTCR-hétvégét.

részletek

Ostberg-exkluzív: Van még visszaút?

A jelenleg a Citroen gyári pilótájaként az R5-ös autót fejlesztő és közben a WRC2 vb-címét megcélzó norvég úgy érzi, hogy még mindig elég gyors ahhoz, hogy lehetőséget kapjon a legmagasabb szinten. Ostberg az AFM-nek adott exkluzív interjút.

részletek

Exkluzív: Latifinak nincs példaképe, de felnéz Hamiltonra

Akár hazai pályán teljesítheti első F1-es versenyét Nicholas Latifi – ő viszont annak is örülni fog, ha egyáltalán lesz Kanadai Nagydíj. Az újoncnak nincs példaképe, három korábbi és jelenlegi versenyzőt azonban nagyra értékel. A Williams új versenyzőjével beszélgettünk.

részletek

Ferrari-mérnök: Eddig sikeresen megúsztuk!

Egy Olaszországban élő, a Formula-1-es hétvégékre nem utazó mérnök lapunknak beszélt az országban uralkodó válsághelyzetről, az F1 döntésképtelenségéről, és arról, szerinte mikor állhat vissza minden a normál kerékvágásba.

részletek

Boszorkánykonyha: Látogatás a Honda F1-es motorjait hajtó ExxonMobilnál

Nem sokszor beszélünk a Formula–1-es üzemanyag-szállítókról, pedig súlyos tizedek, pole-pozíciók és győzelmek múlhatnak a teljesítményükön, sőt az is megtörténik, hogy egy csapat a megfelelő keverék hiánya miatt nem használhatja egyébként rendelkezésre álló erőforrását…

részletek

Mexikóiak a Nyírségből – Vasárnapi Formula-napló

Sean Bratches a pletykák ellenére mégsem távozik a Formula One Management kötelékéből? Például erről is szó esik a formula.hu naplójában, amelyben igyekszünk hangulat- és egyéb jelentést adni a helyszínről, egyenesen Mexikóvárosból.

részletek

Már háború dúl Kubica és a Williams között

Nagyon úgy tűnik, hogy a vártnál csúfosabb lesz a vége Robert Kubica és a Williams kapcsolatának: a lengyel pilóta dühös volt a Japán Nagydíj után, és keményen odaszólt az istállónak, amely állítása szerint szándékosan szúrt ki vele a suzukai futamon. Mi jöhet ezután?

részletek

Exkluzív fotóriport: Albon első napja a Red Bullnál

A Belga Nagydíj csütörtöki sajtónapja volt az első munkanap a Red Bull Racingnél Alexander Albon számára, akit a nyári szünetben léptettek fel a nagycsapathoz a Toro Rossótól. Ollé Iván, a formula.hu fotósa a nap folyamán árnyékként követte a thai pilótát: mutatjuk a legérdekesebb pillanatait Spa-Francorchamps-ból!

részletek

Exkluzív interjú Ferdinand Habsburggal, a száguldó magyar herceggel

A Habsburg név még a 21. században is jól cseng, de már nem az egymással viaskodó uralkodói házak, hanem a szponzorok között. Brands Hatchben a „trónörökössel” beszélgettünk hagyományőrzésről, szakágváltásról és motorerőről.

részletek

Exkluzív: Töretlen a Budapest-rajongó Gasly optimizmusa

Keserédesen alakul a 2019-es szezon Pierre Gasly számára a Red Bull Racingnél, de a mindig mosolygós francia töretlenül optimista. A formula.hu a Red Bull jóvoltából az évad gyötrelmeiről és Budapest szépségeiről beszélgetett a 23 esztendős versenyzővel a Magyar Nagydíj csütörtöki sajtónapján.

részletek

Exkluzív: Mi áll Borkovic eltiltásának hátterében?

A TCR Európa-kupa versenybírói olyasmit léptek, ami nagyon ritka bármilyen autósportban: ismétlődő agresszív magatartására hivatkozva az egész szezontól eltiltották Dusan Borkovicot. A pilóta felesége is részese volt az eseményeknek, a formula.hu-nak elmesélte a saját verzióját.

részletek
Olvastad már?