DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 29. csütörtök

Ehrlacher

Michelisz nyert Makaóban, növelte előnyét

Rajt-cél győzelmet aratott a TCR-szezonzáró első futamán a BRC Hyundai magyarja, ezzel ellógott a tabellán a dobogós Hufftól és a startot elrontó Ehrlacher-től.

részletek

Michelisz futamot nyert Bathurstben, egyetlen pont a hátránya

A BRC Hyundai magyar pilótája nyerte a második versenyt, míg az utolsón ötödik lett, így egyetlen ponttal Ehrlacher és Huff mögött fordul Makaóra.

részletek

Michelisz 10., elveszítette a bajnoki vezetést

Santiago Urrutia nyerte a TCR World Tour első bathursti futamát, amely után Rob Huff az élre állt a tabellán, a Hyundai magyarja viszont pole-t szerzett.

részletek

Michelisz második az utolsó sydney-i futamon, továbbra is vezet

Dobogóval zárta a TCR World Tour első ausztrál fordulóját a Hyundai magyarja, ám mivel Rob Huff győzött, így is egy pontra olvadt az előnye a tabellán.

részletek

Michelisz 4. hellyel növelte az előnyét

Kétszer is meglökték, de így is közel végzett a dobogóhoz a TCR második sydney-i futamán a magyar pilóta, aki ezzel ismét egyedül vezeti az összetettet.

részletek

Esőkáosz és Michelisz-felzárkózás Sydney-ben

Őrült piros zászlós versennyel indult a TCR World Tour első ausztrál hétvégéje. Michelisz kalandos futam után a 8., így pontazonosság alakult ki az élen.

részletek

Dobogóra állt, ütközött és újra vezet Michelisz

Mozgalmas hétvégét teljesített a TCR World Tour Argentínában, ahonnan a Hyundai magyarja egy második és egy negyedik hellyel távozhatott.

részletek

Micheliszt büntették és nőtt a hátránya

Peches, de értékes pontokkal záruló hétvégét teljesített Uruguayban a TCR World Tour magyarja. Mindkét futamot egy Lynk & Co nyerte.

részletek

Ehrlacher rajt-cél győzelemmel érte utol Micheliszt

A Lynk & Co franciája nyerte az első hungaroringi futamot, s ezzel a pontversenyben épp egálba került a szombatot hatodikként záró hyundaios magyarral.

részletek

Huffé az őrült második futam, Michelisz 4.

Komoly csatákat és a 2012-es vb-győztes győzelmét hozta a fordított rajrácsos verseny Vallelungában. Michelisz előnye csökkent, de maradt az összetett élén.

részletek

Ehrlacher győzött és élre állt, Michelisz a 8.

A kétszeres WTCR-bajnok rajt-cél győzelmet aratott szombaton, miközben Norbi az időmérős helyének megfelelő pozícióban futott be. Losonczy Levente 19. hellyel debütált.

részletek

Urrutia kapta a győzelmet, Michelisz a 4.

Hiába állt az élre a jokerkör révén Yann Ehrlacher, a Lynk & Co csapautasítása miatt mégis uruguayi márkatársa nyerte az első Vila Real-i futamot. Michelisz közel a dobogóhoz, Tassi is a top 10-ben.

részletek