Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 8. szombat

Dopping

Eldőlt: Nem indulhat az orosz zászló alatt Mazepin

A Haas F1-es debütálás előtt álló versenyzőjét is érinti a Nemzetközi Doppingügynökség döntése, így ő sem indulhat az orosz zászló alatt – sőt, ha nyer, az orosz himnuszt sem fogják eljátszani neki.

részletek

Maximális eltiltásért fellebbez a WADA Iannone ügyében

Váratlan fordulat a doppingvétséget ért olasz motoros ügyében: a Sportdöntőbírósághoz nemcsak a motoros, hanem a doppingszövetség fellebbezése is befutott – csak épp ellenkező előjellel!

részletek

Aprilia: Semmi értelme Andrea eltiltásának

Hiába a 18 hónapos felfüggesztés, továbbra is teljes mellszélességgel kiáll motorosa mellett a noale-i gyártó, amely bízik benne, hogy az ételmérgezés elismerése révén még felmenthetik az olaszt.

részletek

Dopping: 18 hónapos eltiltást kapott Iannone

Csak félig bizonyult sikeresnek az olasz motoros fellebbezése, hiszen a korábban kilátásba helyezettnél jóval rövidebb időre függesztették fel – már csak a Sportdöntőbírósághoz fordulhat.

részletek

Iannone bizonyíthatja ártatlanságát?

Kedden tartották a meghallgatást az olasz motoros doppingügyében, döntést azonban egyelőre még nem hozott a Fegyelmi Bíróság: a hírek szerint egy hajminta bizonyíthatja az apriliás versenyző ártatlanságát.

részletek

Megvan, mikor tartják Iannone meghallgatását

Február elején kerül sor a doppingvétségen ért olasz motoros, Andrea Iannone fellebbviteli tárgyalására – ha fel is mentik, az első tesztnapokról így már biztosan lemarad.

részletek

Pozitív B próba: Mi várhat Iannonére?

Olasz lapok szerint a B próba is pozitívnak bizonyult az Aprilia olasz motorosa esetén – ha a fellebbezéssel sem jár sikerrel, akkor ez a karrierje végét is jelentheti.

részletek

Január elején dőlhet el Iannone sorsa

Olasz lapok tudni vélik, milyen szert találtak az Aprilia versenyzőjének mintájában, s azt is, mikor ismerhetjük meg a motoros által kért B próba eredményét.

részletek

Iannone megbukott egy doppingteszten, felfüggesztették

Az Aprillia motorosa a Malajziai Nagydíj során adott olyan mintát, melyekben tiltott szerek használatát mutatták ki. A FIM határozatlan időre felfüggesztette az olasz versenyzőt.

részletek

Verstappen sokat volt együtt Schumacherrel

Max Verstappen kőkemény csatákat vív a győzelemért, mint korábban Michael Schumacher tette. Nem véletlen a hasonlóság, gyerekkorában sok időt töltött együtt a nagy bajnokkal.

részletek

Újabb doppingbotrány a motorsportban

Meglepő, de ezúttal egy hölgy az érintett az ügyben: a Nemzetközi Motoros Szövetség felfüggesztette egy orosz motoros versenyzői engedélyét tiltott szerek használata miatt.

részletek

Megszűntek a doppingellenőrzések az F1-ben?

Jenson Button szerint már évek óta senki sem ellenőrizte őt, és más versenyzőről sem tud, akit megvizsgáltak volna. Márpedig a brit úgy véli, a jövő évi szabályok közepette keményebben kell fellépni.

részletek
Olvastad már?