Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 20. hétfő

DanielRicciardo

Ricciardo: Az eredmény jó, az autó nem

Daniel Ricciardo, a Red Bull versenyzője az eredményével igen, a Red Bull teljesítményével azonban nem volt elégedett az F1-es Mexikói Nagydíj időmérőjét követően.

részletek

Hülkenberg vs. Ricciardo: Nincs büntetés

A versenybírák meghozták a határozatot az USA Nagydíját követően: senkit nem büntetnek a Nico Hülkenberg és Daniel Ricciardo között történt ütközés miatt.

részletek

Ricciardo idén is meglepetéssel készül Austinra?

Kígyók, farm, élőzene, bárok… Mindezek mellett azért a pályán való versenyzést is várja Daniel Ricciardo, ám az ausztrál elárulta, számos programot tervez a különleges helyszínen.

részletek

Horner: „Erre nem számítottunk”

Christian Horner meglepődött, hogy Oroszországban ilyen jól működött a Red Bull versenygépe, ám sajnálja, hogy egy furcsa hiba végül megakadályozta Daniel Ricciardót a pontszerzésben.

részletek

Ricciardo biztos benne, hogy marad a Red Bull

Daniel Ricciardo, a Red Bull versenyzője nem aggódik amiatt, hogy csapata esetleg nem vesz részt a 2016-os szezonban – az ausztrál szerint az egész mezőny érdeke, hogy megoldják a fennálló problémát.

részletek

Ricciardo: Túl jól sikerült a rajtom

Daniel Ricciardo, a Red Bull versenyzője szerint azért járt pórul a rajtnál, mert túl gyorsan sikerült előretörnie – végül pontszerzés nélkül zárt, ám nem haragszik Massára az ütközés miatt.

részletek

„Semmit nem javult a vízelvezetés Japánban”

A pénteki esős szabadedzéseket követően az F1-es versenyzők nem érzik úgy, hogy nagy változás következett volna be a vízátfolyások megszüntetése érdekében Jules Bianchi balesetét követően.

részletek

A biztonsági autón múlt Ricciardo győzelme?

Daniel Ricciardo, a Red Bull pilótája úgy gondolja, a verseny biztonsági autós periódusai meggátolták abban, hogy esélye legyen megtámadni Sebastian Vettelt az első helyért.

részletek

Ricciardo: Mindegy, hogy mivel, csak nyerjek

Daniel Ricciardo csak azt szeretné, hogy csapata egy olyan motorgyártót találjon a 2016-os szezonra, amellyel végre lehetőségük lesz dobogós helyezéseket, illetve győzelmeket elérni.

részletek
Olvastad már?