DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

Ricciardo idén is meglepetéssel készül Austinra?

Kígyók, farm, élőzene, bárok… Mindezek mellett azért a pályán való versenyzést is várja Daniel Ricciardo, ám az ausztrál elárulta, számos programot tervez a különleges helyszínen.

Ricciardo esetében nem csupán azért emlékezetes a 2014-es USA Nagydíj, mert a dobogó harmadik fokára tudott felállni, hanem azért is, mert különleges szakállal érkezett a helyszínre. Az ausztrál elmondta, gondolkodik azon, hogy 2015-ben mivel lepje meg az amerikai közönséget.  „Valamit terveztem idénre is, de nem ígérhetek semmit, mert azzal csak nyomást helyeznék magamra” – viccelődött.  

 Ricciardo



A Red Bull versenyzője szinte rajong Austinért, hiszen szerinte az ottani hangulatot sehol máshol nem tapasztalják meg a szezon során. „A dolog nagyon egyszerű: imádom Austint. Nagyszerű pálya, mesés város, remek ételek, lelkes rajongók, egyedülálló hotel… Na, jó, hogy pontos legyek, ez nem hotel, hanem egy komplett farm – folyóval,golfpályával és néhány kígyóval, de igazán szépek. Nem olyanok, mint az ausztrál kígyók.”

Ricciardo hozzátette, nemcsak a pályán kívüli események izgalmasak, de az aszfaltcsík is a kedvencei közé tartozik. „Egy topmodern, biztonságos helyszínről beszélünk, ahol nagyon szórakoztató a versenyzés. Talán az összes közül itt vannak a legjobb előzési lehetőségek. És ha a napi munkámat – ami gyorsaság és az előzések – elvégeztem, akkor remélem, lesz időm arra, hogy néhány klubot felkeressek. Imádom az élőzenét és a bárokat, ez pedig Austinban egyedülálló.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: