DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda

Austin

Vinales húzta be az austini sprintet Marquez előtt

Rajt-cél győzelmet aratott szombaton az Amerikai GP-n az Aprilia spanyolja. Marquez legjobb ducatisként második, Martin Acostát megelőzve a harmadik.

részletek

Vinales űridővel a pole-ban Acosta előtt

Az Aprilia spanyolja húzta be az Amerikai GP időmérőjét, megelőzve a szuperújoncot és Marc Marquezt. A címvédő és a kétszer is bukó vb-éllovas a második sorban.

részletek

Hivatalos: Itt rendeznek F1-es sprinteket 2024-ben

Akárcsak idén, jövőre is hat helyszínen láthatunk sprintet: két új helyszín is debütál ilyen téren. Az esetleges további változtatásokról még tárgyalnak.

részletek

Az F1 amerikai története

Minden más országnál több, összesen 12 versenypályán rendeztek F1-es nagydíjat az USA-ban, s bár csak 44 USA Nagydíj volt, összesen már 75 futam felett jár az Egyesült Államok.

részletek

Steiner állítja: világos bizonyítékaik vannak

A Haas F1-es csapatfőnöke hangsúlyozta: sokkal inkább a szabályokról és az elvekről szól a felülvizsgálati kérelmük, semmint az esetleges büntetésekről.

részletek

Tényleg felforgathatja az F1-es USA Nagydíj végeredményét a Haas?

Csaknem két héttel a futam után kért felülvizsgálatot az amerikai csapat – de mi az alapja ennek, és mennyire reális, hogy sikerrel is járnak?

részletek

Változhat az USA Nagydíj végeredménye

Többszáz másodpercnyi időbüntetéssel repítenék az F1-es USA Nagydíj 7. helyére Hülkenberget – tömeges pályaelhagyások miatt kért felülvizsgálatot a Haas.

részletek

Podcast: Amerikai dupla, Perez újabb betlije

Austin és Mexikóváros: két F1-es futam, egy értékelő a Formula Podcast stábjától, a helyszínen szerzett tapasztalatokkal: a versenyzők biztonságától a COTA aszfaltján át a legvadabb pletykákig.

részletek

F1Stat: Leclerc-nek nem megy a pole-ból

Verstappen rekordot döntött és állított be, Norris közelíti Heidfeldet, Leclerc 21 pole-ból csak négyszer nyert, Alonso legrosszabb hétvégéje volt – austini F1-es statisztikák.

részletek

Ezért maradt el Sainz Leclerc-től Austinban

A Ferrari spanyolja úgy érzi, a pálya karaktere nem kedvezett neki az F1-es USA Nagydíjon – de azt is tudja, hogy javulnia kell az időmérőkön.

részletek

Hibázó Ferrari és Mercedes – hétfői F1-es hírek

Verstappen szerint Hamilton nyerhetett volna, Vasseur beismerte a rossz döntést, Stroll kínos bakit követett el, nagyot ugrik a Mercedes juniorja: a napi hírek.

részletek

„Nem F1-es szint az austini huplik” – Verstappen

Hiába kedveli a COTA nyomvonalát, túlságosan is sok a bukkanó a texasi pálya aszfaltján. Fernando Alonso kiesését is ez okozta vasárnap.

részletek