DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 28. kedd

Austin

Binotto a Mercedes döntéseit kritizálja

A Ferrari csapatfőnöke szerint a csillagosok már két győzelmet is kiengedtek a kezükből rossz döntéseik következtében, saját csapata mexikói stratégiája azonban helyes választásnak bizonyult.

részletek

A szél vetette vissza a Williams pilótáit

Több más csapathoz hasonlóan a Williams is küzdött az erős széllel Austinban, ám Alex Albon szerint ez náluk jóval nagyobb gondot okozott. A brit-thai pilóta szerint a pontszerzés is ezen úszott el.

részletek

Bottas magát hibáztatja a kiesésért

Egy megpördülés után a sóderágyban ragadt, így elég korán véget ért Valtteri Bottas számára az USA Nagydíj. Ugyan a csapat részéről megvédték őt, a finn pilóta magára vállalat a felelősséget.

részletek

Hamilton: Nem Vegas lesz a legjobb pálya, de…

A Formula-1 legnagyobb szabású versenye lehet a Las Vegas-i Nagydíj, véli a hétszeres világbajnok – de hozzáteszi, nem a vonalvezetés miatt, hiszen egy utcai pálya sosem ér fel egy épített aszfaltcsíkkal.

részletek

Villeneuve eltiltaná egy futamra Strollt

Elfogadhatatlannak és rendkívül veszélyesnek nevezte honfitársa austini megmozdulását az 1997-es F1-es világbajnok, aki szerint komolyabb büntetésekkel kellene szankcionálni a hasonló manővereket.

részletek

Wolff elmondta, mikor érezte, hogy elúszott a győzelem

Egy ideig elérhetőnek érezte az idei első diadalt Austinban a Mercedes F1-es csapatvezetője, de miután Max Verstappen megelőzte Charles Leclerc-t, már érezte, hogy nem sok esélyük maradt.

részletek

Ricciardo: Amikor azt hiszed, nem lehet rosszabb…

Újabb borzalmas versenyt teljesített az F1-es USA Nagydíjon a McLaren pilótája, aki mindössze 16. lett: az ausztrál szerint rejtély, miért volt megint rettenetesen messze a csapattárstól.

részletek

Három rajthelyes büntetést kapott Stroll

Nem maradt szankció nélkül az USA Nagydíj leglátványosabb jelenete: a felügyelők az Aston Martin pilótáját találták felelősnek az Alonsóval történt ütközésben. Albon is utólagos büntetést kapott.

részletek

A Mercedes megfontolja az új szárny bevetését Mexikóban

A csillagosok egy módosított első szárnyat is magukkal vittek Austinba, a riválisok szerint azonban kérdéses a darab szabályossága. A brackley-i istálló megfontolja, hogy megtartsa-e a koncepciót.

részletek

Norris szerint egyértelműen az Alpine-nál az előny

A McLaren brit pilótája szerint nem kétséges, hogy az Alpine rendelkezik a gyorsabb autóval a két alakulat csatájában, ugyanakkor saját csapatának teljesítményére is büszkeséggel gondol.

részletek

Wolff: Majdnem elmorzsoltam egy könnycseppet

A Mercedes csapatfőnöke szarkasztikus hangnemben reagált Christian Horner szombati sajtótájékoztatón elhangzott szavaira. Az osztrák szerint a szabályok és körülmények mindenki számára egyformák.

részletek

Gasly: Ez elfogadhatatlan ezen a szinten

A francia versenyzőt újra utolérte a balszerencse, hiszen a legutóbbi Japán GP-t követően ismét fékhiba hátráltatta őt a kvalifikáción. Gasly meglehetősen csalódott a visszatérő jelenség miatt.

részletek