Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 20. csütörtök

Austin

Alonso: Válaszokat kell találnunk az austini szenvedésre

A dupla kiesés nélkül is halovány hétvégét teljesített az F1-es USA Nagydíjon az Alpine: kétszeres világbajnok versenyzőjük szerint a huplik is közrejátszhattak ebben, de alapos elemzésre van szükség.

részletek

„Jövőre már nem maradhatnak így az austini hepehupák”

A MotoGP után a Formula-1 versenyzői is panaszkodtak az austini pálya állapotára, leginkább a veszélyes huplik miatt. Esteban Ocon elismerte, rossz hatással volt az autókra.

részletek

Norris: Nem én voltam rossz, hanem Daniel jó

Az F1-es USA Nagydíjon az ausztrál végzett előrébb a két McLaren-pilóta közül, ám a párharcot a szezon nagy részében uraló brit még örül is neki, hogy csapattársa felvenni látszik a ritmust.

részletek

Marko elárulta: Verstappen sem volt jól

Perez esetén már a verseny után rögtön tudtuk, hogy gyomorproblémák kínozták és inni sem tudott a futamon, de most a Red Bull-tanácsadó elmondta: a vb-rivális hollandnak is gondjai voltak.

részletek

Alonso: Nem tisztázni kell a szabályokat, hanem alkalmazni

Továbbra is úgy véli a kétszeres F1-es világbajnok, hogy következetlenek a felügyelők a szabályok betartatása terén: a futballból hozott példával illusztrálta a spanyol, hogyan kellene ennek működnie.

részletek

Sírva fakadt a fájdalomtól Mazepin Austinban

Az ág is húzta Nyikita Mazepint az USA Nagydíjon: egy forró alkatrész égette a lábát, meglazult fejtámasz miatt az első körben ki kellett állnia, és a sisakjával is problémája volt.

részletek

A Ferrari gondban van a bokszkiállásokkal

Jobban is alakulhatott volna az USA Nagydíj Carlos Sainz számára, ám egy rosszul sikerült kiállás után végül a hetedik helyen ért célba. A csapatfőnök elismerte, hogy a problémáik vannak.

részletek

„A NASCAR tanulhatna a F1-től”

Bár Amerikában sokáig nem tudta igazán megvetni a lábát az Formula-1, az elmúlt hétvégén teltházas futamot rendeztek Austinban. A NASCAR egyik népszerű pilótái kissé irigyek lettek a nézőszámokra.

részletek

Marko: Még két győzelem kell a vb-címhez

A Red Bull tanácsadója szerint tíz futamot kell nyerniük ahhoz, hogy a végső siker is meglegyen, ebből nyolc már megvan. A szakember szerint Mexikó és Brazília ráadásul kedvezhet is nekik.

részletek

Nem érdekli Vettelt az Előzés-díj

A mezőny végéről indulva lett tizedik az USA Nagydíjon az Aston-pilóta, így ő vezeti a szezonbeli előzések számát nyilvántartó listáját. Ehelyett azonban a pontszerzésnek és a jó stratégiának örült.

részletek

Masi elmagyarázta az Alonso–Raikkönen ügyet

A spanyol pilóta inkonzisztens felügyelőkről beszélt, a versenyigazgató azonban elmondta, mi volt a döntő faktor, amiért Raikkönennek nem kellett visszaengednie őt, ellentétben a későbbi esetekkel.

részletek

Mercedes: Korábbi cserével nyerhettünk volna

A címvédő istálló vezető pályamérnöke utólag már úgy érzi, egy agresszívabb stratégiával győzhettek volna Austinban. Andrew Shovlin beszélt arról is, hova tűnt az első edzésen látott előnyük.

részletek