Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. december 7. kedd

USANagydíj

Alonso-FIA harc: Csak fair versenyzést szeretnénk!

Két hete, Austinban megint az FIA célkeresztjébe került a szabálytalankodó Fernando Alonso, aki lassan beletörődik a szélmalomharcba a versenybírókkal. Inkább továbblépne már.

részletek

McLaren: Ezért szerződtettük Ricciardót

Monzában még némileg váratlanul ért mindenkit Daniel Ricciardo futamgyőzelme, ám azóta kezdi bizonyítani csapatának is, hogy végre érzi az autót, formába lendül, szállítja az eredményeket.

részletek

Leclerc: Austin is bizonyítja a Ferrari fejlődését

Charles Leclerc számára nem alakult túl eseménydúsan a múlt hétvégi USA Nagydíj, azt a következtetést azonban levonta saját és csapattársa erős teljesítményéből, hogy a Ferrari előrelépést ért el.

részletek

Alonso: Válaszokat kell találnunk az austini szenvedésre

A dupla kiesés nélkül is halovány hétvégét teljesített az F1-es USA Nagydíjon az Alpine: kétszeres világbajnok versenyzőjük szerint a huplik is közrejátszhattak ebben, de alapos elemzésre van szükség.

részletek

Binotto: Egyre közelebb a Mercedes-motorhoz

A tavalyi nagy visszaesés után a Ferrari eljutott odáig, hogy már „nem olyan drámai” a lemaradás a legerősebb motorhoz képest. A hibrid rendszer fejlesztése feléjük billentette a mérleg nyelvét a McLarennel vívott csatában.

részletek

Hakkinen: Egy kiesés mindent megváltoztathat

A kétszeres F1-es világbajnok szerint Austinban ízelítőt kaphattak a nézők abból, miért Verstappen és Hamilton a két vb-aspiráns. A csatájukat viszont egyetlen nullázás a feje tetejére állíthatja.

részletek

Norris: Nem én voltam rossz, hanem Daniel jó

Az F1-es USA Nagydíjon az ausztrál végzett előrébb a két McLaren-pilóta közül, ám a párharcot a szezon nagy részében uraló brit még örül is neki, hogy csapattársa felvenni látszik a ritmust.

részletek

Marko elárulta: Verstappen sem volt jól

Perez esetén már a verseny után rögtön tudtuk, hogy gyomorproblémák kínozták és inni sem tudott a futamon, de most a Red Bull-tanácsadó elmondta: a vb-rivális hollandnak is gondjai voltak.

részletek

Brawn: Ezért fantasztikus az idei bajnokság

Az F1 sportigazgatója nem győzött lelkendezni az F1-es USA Nagydíj után, amely szenzációs taktikai csatát hozott a két élcsapat között, miközben a vb-aspiráns pilóták egyetlen hibát sem követtek el.

részletek

McLaren: Előnybe került a Ferrari, ez a realitás

A wokingiak F1-es csapatvezetője, Andreas Seidl elismeri, hogy a Scuderia néhány futammal ezelőtti motorfejlesztés előnybe hozta a riválist, de így is küzdeni fognak a vb-bronz megtartásáért.

részletek

F1-Archív: Verstappen visszafogja magát

Hamilton Mexikóban, Vettel Indiában győzött – és lett utóbbi négyszeres világbajnok –, Rosberg el akar beszélgetni csapattársával, Alonso biztos benne, hogy ő lesz a 2012-es világbajnok, megnyerte a fellebbezést és ötödik lett a bajnokságban a Jordan. Ilyen F1-es híreket olvastunk október 27-én 2000 óta.

részletek

Alonso: Nem tisztázni kell a szabályokat, hanem alkalmazni

Továbbra is úgy véli a kétszeres F1-es világbajnok, hogy következetlenek a felügyelők a szabályok betartatása terén: a futballból hozott példával illusztrálta a spanyol, hogyan kellene ennek működnie.

részletek
Olvastad már?