DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 5. kedd

USANagydíj

Részletek: miért utasították el a Haas kérelmét?

Újra sem nyitják az austini pályalevágások ügyét: de miért történik ez és mit mondanak az érintett stewardok? Részletek a FormulaPlusz rovatunkban.

részletek

Elnapolták a Haas-ügy meghallgatását

Annak érdekében, hogy a felügyelők értékelhessék a beadványokat, csütörtökre tolták a meghallgatás további részét az F1-es USA Nagydíj végeredménye kapcsán.

részletek

Steiner állítja: világos bizonyítékaik vannak

A Haas F1-es csapatfőnöke hangsúlyozta: sokkal inkább a szabályokról és az elvekről szól a felülvizsgálati kérelmük, semmint az esetleges büntetésekről.

részletek

Négy csapatot is beidézett az FIA a Haas-ügyben

Az amerikai istálló mellett a Red Bull, a Williams és az Aston Martin egy-egy képviselőjét is meghallgatják szerdán az F1-es USA Nagydíjat érintő felülvizsgálati kérelem kapcsán.

részletek

Tényleg felforgathatja az F1-es USA Nagydíj végeredményét a Haas?

Csaknem két héttel a futam után kért felülvizsgálatot az amerikai csapat – de mi az alapja ennek, és mennyire reális, hogy sikerrel is járnak?

részletek

Változhat az USA Nagydíj végeredménye

Többszáz másodpercnyi időbüntetéssel repítenék az F1-es USA Nagydíj 7. helyére Hülkenberget – tömeges pályaelhagyások miatt kért felülvizsgálatot a Haas.

részletek

Podcast: Amerikai dupla, Perez újabb betlije

Austin és Mexikóváros: két F1-es futam, egy értékelő a Formula Podcast stábjától, a helyszínen szerzett tapasztalatokkal: a versenyzők biztonságától a COTA aszfaltján át a legvadabb pletykákig.

részletek

F1-Archív: Verstappen visszafogja magát

Hamilton Mexikóban, Vettel Indiában győzött – és lett utóbbi négyszeres világbajnok –, Rosberg el akar beszélgetni csapattársával, Alonso biztos benne, hogy ő lesz a 2012-es világbajnok, megnyerte a fellebbezést és ötödik lett a bajnokságban a Jordan. Ilyen F1-es híreket olvastunk október 27-én 2000 óta.

részletek

F1Stat: Leclerc-nek nem megy a pole-ból

Verstappen rekordot döntött és állított be, Norris közelíti Heidfeldet, Leclerc 21 pole-ból csak négyszer nyert, Alonso legrosszabb hétvégéje volt – austini F1-es statisztikák.

részletek

Miért csak néhány autó padlólemezét vizsgálták?

Négy ellenőrzött autóból kettőnek is túl vékony volt a kopólemeze az F1-es USA Nagydíj után, így felmerülhet, hogy még több gép illegális volt.

részletek

Ezért maradt el Sainz Leclerc-től Austinban

A Ferrari spanyolja úgy érzi, a pálya karaktere nem kedvezett neki az F1-es USA Nagydíjon – de azt is tudja, hogy javulnia kell az időmérőkön.

részletek

„Érthető, de kínos hiba” – Mercedes a kizárásról

A csapat F1-es technikai igazgatója elismerte: nem hagytak maguknak elég mozgásteret a kopólemezzel. Mostanra a fájdalmat felváltotta a bizakodás.

részletek