DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 19. vasárnap
F1

Egy pohár sör mellett békült Ricciardo és Verstappen

Két üveg Heineken elrendezte a riválisok konfliktusát a Magyar Nagydíj után. A koccanást megoldották egy koccintással.

A hétvégén megrendezett Magyar Nagydíj Sebastian Vettel győzelmével zárult, aki ezzel megerősítette első helyét a világbajnoki címért folytatott küzdelemben. Azonban más izgalmas esemény miatt is emlékezetes marad a Forma-1 idei magyar futama.

verstappen-ricciardo-2017-hungaroring Ugyanis nem sokkal a rajt után Max Verstappen autója belecsúszott ausztrál csapattársa, Daniel Ricciardo autójába, aki emiatt megpördült és ki is esett a versenyből. A két pilóta között ez komoly feszültséget teremtett, hiszen Ricciardo fontos pontszerzési lehetőségtől esett el, így számára távol került a bajnokság dobogós helyezése. A konfliktus azonban nem tartott sokáig: a holland Algemeen Dagblad napilap információi szerint Verstappen és Ricciardo egy-egy üveg Heineken mellett tisztázták a dolgokat, a holland pilóta pedig bocsánatot kért ausztrál versenyzőtársától.  

„Így rendezik a konfliktusaikat a férfiak. Egymás szemébe nézve hangzik el a bocsánatkérés, azután koccintanak” – írja az Algemeen Dagblad.

Mint ismert, a Heineken a Forma-1 hivatalos szponzora. A márka a felelős alkoholfogyasztásra felhívó üzeneteivel is jelen van a versenyeken.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: