Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 26. péntek

MaxVerstappen

Megszületett Verstappen húgának kisfia: Max nagybácsi lett

A Red Bull-pilóta lánytestvére, Victoria Verstappen az Instagramon tette közzé a hírt, miszerint hétfőn napvilágot látott gyermeke, Luka – még Christian Horner is gratulált a poszt alatt.

részletek

Jos Verstappen figyelmeztette a Red Bullt

Amellett, hogy egyre jobb a Red Bull autója, az idősebbik Verstappen, Jos figyelmeztette a csapatot: 2020-ban már annak az autónak vb-esélyesnek kell lennie, különben hirtelen máshol kezdenek el nézelődni...

részletek

Verstappen és Magnussen is apjával indulna Le Mans-ban

Nagy a várakozás az endurance-versenyzés új korszakával, az úgynevezett hiperautókkal kapcsolatban. Két jónevű F1-es is elgondolkozott: mi lenne, ha apjával egy csapatban méretné meg magát a legendás hosszútávú versenyen?

részletek

Rosberg szerint Verstappen önimádó

Nico Rosberg a fiatal holland tehetségét a legkevésbé sem vitatja, de úgy véli, az önhittség szobrát Max Verstappenről mintázták. Ugyanakkor ez magabiztosságot is ad számára, ami előny.

részletek

"Schumacher nem olyan őrült, mint Verstappen"

A juniorkategóriákban csapatfőnökként mind Max Verstappennel, mind Mick Schumacherrel együtt dolgozhatott Frits van Amersfoort. A holland szakember szerint a német sokkal mérsékeltebb.

részletek

Verstappen figyelmeztette riválisait

Bár már negyedik szezonját teljesíti a Formula-1-ben, még mindig csak húszéves. Négy futamgyőzelme ellenére sem érte még el csúcsformáját, ez intő jel a többiek számára, Verstappen még jobb lesz.

részletek

A szerződése szerint Verstappen első számú?

A Red Bull néhány hete 2020-ig meghosszabbította Max Verstappen szerződését, bár korábban nem volt biztos a holland maradása. Úgy fest, a lehető legjobb döntést hozta a fiatal tehetség.

részletek

Egy pohár sör mellett békült Ricciardo és Verstappen

Két üveg Heineken elrendezte a riválisok konfliktusát a Magyar Nagydíj után. A koccanást megoldották egy koccintással.

részletek

Láttátok már a kis Max Verstappent?

Jos Verstappen 1994-től közel egy évtizedig versenyzett a Formula-1-ben. Fia, Max már kisgyerekkora óta szívta magába a benzingőzt, egészen régóta a száguldó cirkusz közelében volt. Összeállításunkban néhány aranyos kiskori képét láthatjuk.

részletek

Verstappen: Nem Senna a példaképem

A legtöbb F1-es versenyző a sportbeli példaképeként Ayront Sennát vagy Michael Schumachert említi – más a helyzet azonban Max Verstappennél, a Red Bull fiatal pilótájánál.

részletek

Verstappen hibáinak köszönheti győzelmét

A Red Bull versenyzőjének édesapja, Jos Verstappen elárulta, milyen út vezetett odáig, hogy fia a Spanyol Nagydíjon mindenidők legfiatalabb F1-es futamgyőztesévé válhasson.

részletek

Jos Verstappen: Itt az ideje hátrébb lépnem

A Red Bull F1-es csapatánál ezen a hétvégén debütáló holland pilóta édesapja úgy érzi, beérett a munkája gyümölcse, így most már a fián múlik, hogyan alakul további pályafutása a száguldó cirkuszban.

részletek
Olvastad már?