DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. február 1. szerda

Csalás

Horner: A dolgozóink gyerekeit bántják, mert csalással vádolnak minket

Csalódott és felbőszült a McLaren-vezér Zak Brown levele miatt a Red Bull F1-es csapatfőnöke, aki továbbra is állítja: az ő értelmezésük szerint nem lépték túl a költséglimitet, és semmi előnyük nem származott.

részletek

Meglepte az Aston Martint, hogy csalásgyanúba keverték őket

A néhány napja kirobbant költségplafonügyben érintett másik csapat főnöke, Mike Krack szerint meglepő és bosszantó volt, hogy az ő nevük is előkerült a sajtóértesülések során.

részletek

Verstappen: A riválisok fogják be a szájukat!

Reagált a Red Bull költséglimittel kapcsolatos szabályszegési gyanújára a tavalyi két vb-rivális: a holland biztos benne, hogy csapata nem csalt, Hamilton diplomatikus választ adott, de szigort kért.

részletek

Lépéseket fontolgat a „rágalmazó” riválisok ellen a Red Bull

Szemlátomást ingerülten reagált a rivális istállók vádjaira az energiaitalosok csapatfőnöke, aki szerint csak el akarják terelni a figyelmet Verstappen vb-esélyéről. Állítja: a költségplafon alatt maradtak.

részletek

Horner „nem tud” költségtúllépésről

A pénteken kirobbant csalásgyanúra reflektálva a Red Bull F1-es csapatvezetője jelezte: az FIA részére benyújtott számlák alapján egyértelműen a költségplafon alatt maradtak 2021-ben.

részletek

Csalással vádolják Bernie Ecclestone-t

A hatóságok arra jutottak a vizsgálatok során, hogy 400 millió angol fontot érő tengerentúli vagyont nem vallott be az F1-et korábban évtizedekig irányító 91 éves üzletember.

részletek

Csalhatnak a guminyomással a MotoGP-ben?

Egy mérnök szerint rendszeresen alacsony első guminyomással mennek néhányan a MotoGP-futamokon, ami extra teljesítményt jelent nekik – de vajon miért tehetik meg ezt büntetlenül?

részletek

Marko nyílt véleménye Hamilton rakéta motorjáról

A Red Bull főtanácsadója többször is tett utalásokat arra, hogy Lewis Hamilton látványos javulása a Brazíliában bevetett új erőforrással nagyon furcsa volt. De hogy gondolja most? Érdekes vélemény.

részletek

A leggyakoribb használtautó-csalások

Nagyon sokféle autó létezik, és amikor egy autót veszünk, komoly fejfájást okozhat, hogy egy tökéletesen karbantartott járművet találjunk. A használtautó-piac egyik fő problémája, hogy a vásárlók nem tudják gyorsan leleplezni a gyakori használtautó-csalásokat. Néhány használt autó első pillantásra csábító lehet, de ha jobban megvizsgáljuk teljesen félrevezető is lehet. Ez gyakran váratlan karbantartást és nagyon komoly javítási számlákat eredményez, közvetlenül a vásárlás után és azt követően is.

részletek

Schumacher F3-as főnöke: Nem csaltunk Mick bajnoki címénél

2018-ban rengetegen felkapták a fejüket, amikor az évad derekán Mick Schumacher egyszer csak zsinórban elkezdte nyerni a futamokat. Voltak, akik egyenesen csalást kiáltottak a hirtelen javulás láttán.

részletek

Binotto: Soha nem csaltunk a motorral

A Ferrari csapatfőnöke kerek perec kijelentette, hogy visszaesés és hosszas egyeztetés ide vagy oda, a vörösök soha nem csaltak, az erőforrás nem ettől volt erős. De akkor miért estek vissza hirtelen?

részletek

Az FIA forródrótot létesített a csalások ellen

Minden eddiginél könnyebbé vált a visszaélések és a szabálytalanságok bejelentése az F1-ben, miután a Nemzetközi Automobil Szövetség egy 0-24-ben elérhető „besúgóvonalat” hozott létre.

részletek