DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 22. szerda

Crutchlow

Yamaha-vezetéssel ébredt fel a MotoGP

Cal Crutchlow elsőségét hozta a sepangi shakedown első napja – igaz, a transzponder nélkül köröző Dani Pedrosa állítólag gyorsabb volt.

részletek

„Pecco remek motoros, de Fabio a legjobb”

Nem vitatja el a MotoGP újdonsült világbajnokának érdemeit Cal Crutchlow, de a Yamaha tesztversenyzőjeként pontosan tudja, mennyire nehéz helyzetben tudott harcban lenni Bagnaiával Quartararo.

részletek

Crutchlow ugrik be Vinales helyére, újonc debütál a Brit GP-n

Ahogy az várható volt, a spielbergi dupla során még a Petronas SRT-nél helyettesítő Cal Crutchlow ülhet fel a gyári Yamahára hazai versenyén, míg a helyén Jake Dixon debütál a MotoGP-ben.

részletek

„A motorozás Michael Jordanje” – a társak Rossiról

Gyerekkori példakép, utánozhatatlan versenyző, akit mindenki ismer a világon: a visszavonulását 26 évnyi versenyzés után bejelentő kilencszeres világbajnokról beszéltek a versenytársak.

részletek

„Marquez nem lesz lassú a visszatérése után”

Korábbi hondás márkatársa szerint valószínűleg időbe fog telni, mire a spanyol visszarázódik, de azt sem tartja kizártnak, hogy egyből gyors lesz. Agostini szerint Marqueznek indulnia kell Katarban.

részletek

Felébredt a MotoGP: a Hondáé a shakedown

Stefan Bradl motorozta a legjobb időt a teszt nulladik napján, Cal Crutchlow bemutatkozott a Yamaha tesztmotorosaként, megtette első köreit a három újonc – Katarban elindult a MotoGP (teszt)idénye!

részletek

„Jövőre is sok meglepő győztes lesz a MotoGP-ben”

A 2021-ben a Yamaha tesztversenyzőjeként tevékenykedő Cal Crutchlow úgy véli, jövőre is hasonlóan izgalmas és fordulatos versenyekre és szezonra van kilátás a GP-ben, mint amilyet idén láthattunk.

részletek

Dovizioso vb-cím nélkül is elégedett, Rossi érzelmesen búcsúzott

Előbbi olasz utolsó versenyét teljesítette a Ducatinál és egy darabig a MotoGP-ben, míg a „Doktor” 15 szezon után távozik a gyári Yamahától, de elköszönt a versenyzéstől Crutchlow is.

részletek

Crutchlow a Yamahánál, Doviziosóék jogi lépéseket fontolgatnak

Az LCR Hondától távozó brit szinte biztosan a hangvillások tesztmotorosa lesz, az olasz és menedzsmentje pedig a szelepügy kezelése miatt neheztel a Ducatira. Közben Nakagamié az első valenciai edzés.

részletek

Rossi az aláírás küszöbén, Quartararo az élen

Minden jel arra mutat, hogy a hétvégén végre bejelenthetik a kilencszeres világbajnok szerződését, amelynek már kiszivárogtak a részletei. Eközben Yamaha-elsőség az első katalán edzésen.

részletek

Rossi az élen, hármas Yamaha-vezetés

A hazai versenyén szereplő kilencszeres világbajnok érte el a legjobb időt a San Marinó-i GP harmadik edzésén, megelőzve Vinalest és Quartararót. Remelnek a Suzukik is, Dovizioso épp csak tízben.

részletek

Zöld jelzés: Marquez indulhat az Andalúz Nagydíjon

Két nappal a felkartörését követő műtét után a MotoGP-címvédő megérkezett Jerezbe, ahol már át is esett az orvosi vizsgálaton, amely után megkapta az engedélyt a hétvégi futamon való szereplésre.

részletek