Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 20. kedd

Clear

Leclerc készen áll – de a Ferrari is?

Az olaszok vezető mérnöke szerint nemcsak az a kérdés, hogy a fiatal F1-es pilóta készen áll a feladatra, hanem az is, hogy a csapat készen áll-e Leclerc fogadására.

részletek

2019-es fejlesztések: Az irány jó, a hatásra még várni kell

Mégsem lesz akkora hatása a módosított első szárnyaknak 2019-ben, mint ahogy azt előzetesen az FIA gondolta – vélekednek az F1-es csapatok főmérnökei, akik ennek ellenére úgy gondolják, a szabálymódosítások a jó irányba indultak el.

részletek

Ferrari: Vettelt erősebbé fogja tenni 2018

Sebastian Vettel elbukta a bajnoki címet Lewis Hamiltonnal és a Mercedesszel szemben. Eltérőek a vélemények, ki a hibás emiatt, de a csapatnál úgy látják, profitálni fog a német a kudarcból 2019-ben.

részletek

Az egész F1-es paddock egyik legrutinosabb mérnökét kapja meg Leclerc 2019-re

Leclerc hamarosan már első ferraris szezonjára készülhet, a lehető leghatékonyabb átmenetben pedig a Ferrari egy rutinos vén rókát rendelt ki mellé, hogy segítsen neki tapasztalatával: Jock Cleart.

részletek

Ezért lett olyan sikeres idén a Ferrari

Bár a maranellói F1-es alakulat 24 pontos lemaradásban van a Mercedeshez képest a konstruktőrök között, Sebastian Vettel révén vezetik az egyéni tabellát - a gárda teljesítményért felelős főmérnöke elárulta, miben rejlik idei sikereik kulcsa.

részletek

A Ferrari érzelmileg is megszenvedte Allison tragédiáját

A maranellóiak főmérnöke szerint hiányozni fog a távozó szakember tehetsége a csapatnak, amelynek teljesítményére azonban már eddig is rányomta a bélyegét a néhány hónappal ezelőtti tragédia.

részletek

Időmérős javulásra törekszik a Ferrari

Az F1-es kvalifikációk nem igazán kedveznek a Scuderia pilótáinak, Kanada és Baku azonban előrelépést hozott - a csapatnál ezt a formát szeretnék folytatni az Osztrák Nagydíjon is.

részletek

A Ferrari szerint nem csalnak a riválisok

A maranellói F1-es istállót meglepte, hogy nem tudnak jól menni az időmérőkön, de elfogadják az FIA döntését arról, hogy minden autó szabályos - nincs okuk mást feltételezni.

részletek

Vettelről áradozik a Ferrari új mérnöke

Sebastian Vettelt az különbözteti meg az átlagos F1-es pilótától, hogy pontosan tudja, hogyan kell a legjobb teljesítményt kihozni a csapatból - tapasztalta meg máris Jock Clear, aki frissen csatlakozott a Ferrarihoz.

részletek
Olvastad már?