Steward
Balogh Boglárka
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 24. hétfő

Clear

Magabiztos a Ferrari: Jó irányba haladunk

Túl vagyunk a szezon felén, ami azt jelenti, hogy lassan, de biztosan el kell kezdeni készülni a jövő évre. 2022 ugrás lesz az ismeretlenbe. A Ferrarinak is, akik jelen állás szerint optimisták.

részletek

„Mick épp olyan, akár az édesapja”

Michael Schumacher fiaként került be az F1-be, de önmagaként, Mick Schumacherként szeretné folytatni. A fiatal Haas-pilóta önálló személyiség, melyre mentora is rávilágított.

részletek

„Charles készen áll a világbajnoki címre”

Több évnyi gyakorlatilag egyszemélyes világbajnokság után idén végre két aspiráns küzd a címért, de a mezőny tehetségeit látva fokozhatnánk is ezt még. Charles Leclerc esélyeiről mentora beszélt.

részletek

„Pilótaedző” lett a Ferrari szakembere

Új pozícióban fogja erősíteni a Ferrari F1-es csapatát Jock Clear: Charles Leclerc mellett bizonyított, hogy használható a tehetséges fiatalok edzőjeként, úgyhogy idén több hasonló feladatot kap majd.

részletek

Olasz sajtó: Az új Ferrari nem szép

A Scuderiához legközelebb álló újságíró, Leo Turrini árult el részleteket a csapatról: arról, hogyan változik a mérnöki stáb és hogy miért nem fog győzelmet emlegetni előzetesen senki Maranellóban.

részletek

Leclerc készen áll – de a Ferrari is?

Az olaszok vezető mérnöke szerint nemcsak az a kérdés, hogy a fiatal F1-es pilóta készen áll a feladatra, hanem az is, hogy a csapat készen áll-e Leclerc fogadására.

részletek

2019-es fejlesztések: Az irány jó, a hatásra még várni kell

Mégsem lesz akkora hatása a módosított első szárnyaknak 2019-ben, mint ahogy azt előzetesen az FIA gondolta – vélekednek az F1-es csapatok főmérnökei, akik ennek ellenére úgy gondolják, a szabálymódosítások a jó irányba indultak el.

részletek

Ferrari: Vettelt erősebbé fogja tenni 2018

Sebastian Vettel elbukta a bajnoki címet Lewis Hamiltonnal és a Mercedesszel szemben. Eltérőek a vélemények, ki a hibás emiatt, de a csapatnál úgy látják, profitálni fog a német a kudarcból 2019-ben.

részletek

Az egész F1-es paddock egyik legrutinosabb mérnökét kapja meg Leclerc 2019-re

Leclerc hamarosan már első ferraris szezonjára készülhet, a lehető leghatékonyabb átmenetben pedig a Ferrari egy rutinos vén rókát rendelt ki mellé, hogy segítsen neki tapasztalatával: Jock Cleart.

részletek

Ezért lett olyan sikeres idén a Ferrari

Bár a maranellói F1-es alakulat 24 pontos lemaradásban van a Mercedeshez képest a konstruktőrök között, Sebastian Vettel révén vezetik az egyéni tabellát - a gárda teljesítményért felelős főmérnöke elárulta, miben rejlik idei sikereik kulcsa.

részletek

A Ferrari érzelmileg is megszenvedte Allison tragédiáját

A maranellóiak főmérnöke szerint hiányozni fog a távozó szakember tehetsége a csapatnak, amelynek teljesítményére azonban már eddig is rányomta a bélyegét a néhány hónappal ezelőtti tragédia.

részletek

Időmérős javulásra törekszik a Ferrari

Az F1-es kvalifikációk nem igazán kedveznek a Scuderia pilótáinak, Kanada és Baku azonban előrelépést hozott - a csapatnál ezt a formát szeretnék folytatni az Osztrák Nagydíjon is.

részletek