Steward
Gobodics Tamás
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. május 31. vasárnap

CarlosSainz

Sainz Toro Rossóját kapja Gelael Szingapúrban

Szingapúrban pályafutása során először szerepelhet Forma-1-es nagydíjhétvégén az F2-ben szereplő Sean Gelael, aki az idény végéig négy helyszínen is lehetőséget kap a Toro Rossótól arra, hogy nyitóedzésen vezethessen. A formula.hu exkluzív forrásai már azt is jelentették, hogy az indonéz pilóta Carlos Sainz autóját kapja meg a délkelet-ázsiai városállam utcai pályáján.

részletek

Sainz apja a Red Bullt vádolja

Az idősebbik Carlos Sainz nincs kibékülve azzal, hogy az energiaitalosok nem engedték el fiát a Renault-hoz, pedig állítása szerint nagyon közel állt hozzá, hogy elhagyja a Toro Rosso F1-es csapatát..

részletek

A Toro Rosso nem lesz jobb a Red Bullnál

Carlos Sainz, a Toro Rosso pilótája nem számít arra, hogy az eltérő erőforrások következtében a 2016-os F1-es szezonban erősebbek lehetnek az anyacsapatnál, a Red Bullnál.

részletek

Sainz megsürgetné a Red Bullt

Carlos Sainz, a Toro Rosso pilótája szerint a Ferrari 2015-ös F1-es motorja nagy előrelépést jelentene számukra jövőre, így reméli, hogy hamarosan bejelentést tesz a csapat.

részletek

Sainz: Micsoda elkeserítő befejezés!

Akár mesébe illő vége is lehetett volna Carlos Sainz hétvégéjének, azonban fékhiba miatt pontszerző helyről kellett feladnia a küzdelmet az Orosz Nagydíj versenyén.

részletek

Verstappen: Pontszerzés a 17. helyről

Kettős pontszerzéssel zárta a Japán Nagydíjat a Toro Rosso – egyik versenyző számára sem volt problémamentes a verseny, azonban végül Verstappen és Sainz is elégedetten távozik.

részletek

Sainz: Én mindig elengedtem Verstappent!

Lesz mit megbeszélniük a Toro Rosso pilótáinak a futamot követően, miután Max Verstappen a csapatutasítás ellenére nem engedte el versenytársát, Carlos Sainzot.

részletek

Dakar: Ötször fordult át Carlos Sainz autója

Egy quados által húzott porfelhőben talált el egy sziklát Carlos Sainz – ez jelentette a végállomást a 304-es Peugeot számára. Az autó rommá tört, a 2010-es győztes és navigátora sértetlenül megúszta.

részletek
Olvastad már?