Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 8. hétfő

Barátok

Ricciardo: Verstappennel ki akartuk nyírni egymás karrierjét

Csapaton belül utoljára 2018-ban láthattunk valódi vetélkedést a Red Bullnál. A két pilóta egyáltalán nem utálta egymást, csak éppen arra törekedtek, hogy egymás pályafutását kicsinálják.

részletek

Verstappen: Marko nagyon is barátságos

A legtöbben úgy gondolják, Helmut Marko az ügyeletes főgonosz a Formula-1-ben, de Max Verstappennek teljesen más a véleménye. Azt viszont elismeri, könnyen beszél, ha jól mennek a dolgok.

részletek

Marko: Lauda egyszerűen pótolhatatlan

Ugyan évek óta rivális csapatoknál dolgoztak, a Red Bull főtanácsadója és a Mercedes sikereiben oroszlánrészt vállaló Niki Lauda jóban voltak és Helmut Marko szerint nincs is, aki pótolhatná barátját.

részletek

Prost: A Laudával töltött éveim voltak a legjobbak

Amikor a nyolcvanas évek közepén együtt versenyzett a McLarennél Niki Lauda és Alain Prost, az éles világbajnoki versengés ellenére szoros barátság alakult ki közöttük, ami soha nem is ért véget.

részletek

Alesi váratlan segítséget kapott, amikor a Ferrarihoz szerződött

Jean Alesi látszólag kissé pofátlan szerződést kötött a Ferrarival 1991-ben, de az egész nem is a francia ötlete volt, hanem háromszoros világbajnok riválisáé, aki aktívan segített a vörösökhöz igazolni.

részletek

Hill: Feszültség lesz Hamilton és Bottas között

Az 1996-os világbajnok egyértelműen arra számít, hogy a két Mercedes-pilóta harmonikus kapcsolata megszenvedi majd az idei világbajnoki versengést most, hogy Bottas szintet lépett.

részletek

Williams nem töri meg hallgatását Sennáról

Huszonöt évvel a tragédiát követően sem beszél Ayrton Senna haláláról Frank Williams. Az akkori csapatvezető nagyon kedvelte a brazilt, de az imolai balesetről soha nem mond semmit.

részletek

Todt: Schumacher alkalmas a Formula-1-re

Az elmúlt napok a maga korában egészen zseniális Michael Schumacherre történő emlékezésről szóltak. De mi a helyzet tizenkilenc esztendős fiával? Jean Todt szerint a száguldó cirkuszba való.

részletek

Weber ellenezte Schumacher visszatérését

Michael Schumacherrel szinte összeforrt menedzsere, Willi Weber neve, aki majdnem teljes karrierjét egyengette. A német legenda barátja 2009 végén határozottan ellenezte az F1-be való visszatérést.

részletek

Todt családtagként szereti Michael Schumachert

Jean Todt azon kevesek egyike, aki havonta több alkalommal is meglátogatja a lábadozó Michael Schumachert. Egy, a családjával közös fényképe pedig örökké ott virít az FIA elnökének asztalán.

részletek

Fisichella: Jó volt Alonsóval egy csapatban

Rengetegen kritizálják Fernando Alonsót, hogy összeférhetetlen és káoszt teremt, ahova csak bekerül. Egykori csapattársa a védelmére kelt, szerinte kiváló légkör uralkodott a Renault-nál.

részletek

Hartley-nak Webber is segít

A Toro Rosso új-zélandi pilótája igyekszik átvenni korábbi csapattársa, Mark Webber gondolkodását. Sűrűn kér tőle tanácsot és a visszavonult ausztrál mindig készségesen segít neki.

részletek